מי שהגיבו די מיצו...
כמו שציינו כאן, הדרך הקלה לבקש ממישהו שעובד בבריכות דגים. אפשרות נוספת כמובן לקנות קופסה באתר במעין צבי.
לגבי הרכב החומרים, אני לא יודע בדיוק אבל מהמעט שאני יודע לגבי הרכבי תערובת לדגים (וגם לעופות ולפרות) אומר בעדינות שלכל מי שמתכוון להמשיך לאכול עוף בקר ודגים מגידולים המוניים (למען הסר ספק, אני אוכל) מומלץ לא לדעת ממה מורכב המזון!!!
מסכים לחלוטין עם ההערה שנוגעת להרכב ה"מזון" שמאביסים בו את הדגים, העופות והפרות...
אם הייתי אוכל מזה כל יום הייתי מתחיל לשקול בעניין...
אך ככלל לא אוכל דגים מהמתוקים - מושט באירוע חתונה של פעם בשנה לא נחשב...
בשר ועופות 2-3 בשבוע ולא על בסיס יומי...
מכל מקום -
ערימות הפסולת קיימות לצערי כמעט בכל מה שאנחנו אוכלים כולל פירות וירקות...
הגוף שלנו התרגל כנראה להתמודד באופן סביר עם פסולת - אם כי יש הרבה שחוטפים מתישהוא בגלל ריבוי הפסולת שאכלו, אך עם כל זיהום האוויר ובתור מעשן וכמי שמזריק קולה כבר 40 שנים פלוס - מהמר על ליחות כמו שמתחשק לי ולהנות גם אם לא אגיע לגיל 90....
