|
אמצע דצמבר טרם הגיע הרשיון לשנה הבאה. מישהו קיבל כבר או יודע מה עם זה? האם צריך להירשם מחדש או שהחידוש אוטומטי? שנה שעברה קיבלתי בתחילת החודש
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 14, 2020, 13:36:09 PM על ידי TzvikaR
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אמצע דצמבר טרם הגיע הרשיון לשנה הבאה. מישהו קיבל כבר או יודע מה עם זה? האם צריך להירשם מחדש או שהחידוש אוטומטי? שנה שעברה קיבלתי בתחילת החודש
חידוש אוטומטי, אמורים לקבל הביתה את השובר. עדיין לא שמעתי על מישהו שקיבל, אז מהבחינה הזו אין מה לדאוג, כל עוד לא שלחו- אתה מכוסה ברישיון הקודם. כמו שאני מכיר את זה משנים קודמות, פתאום יהיה בום אצל כולם, תוך יומיים לכל הדייגים ימתין החידוש בתיבת הדואר.
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
משום מה הם תמיד שולחים בשבוע האחרון של דצמבר, משהו דפוק אצלם, חידוש רישיון רכב שולחים חודשיים מראש רק הם שולחים ברגע האחרון
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
משום מה הם תמיד שולחים בשבוע האחרון של דצמבר, משהו דפוק אצלם, חידוש רישיון רכב שולחים חודשיים מראש רק הם שולחים ברגע האחרון
יש עוד כמה דברים דפוקים אצלם 
|
-------------------------------
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
יש עוד כמה דברים דפוקים אצלם  לקחת לי את המילים זה הדבר הראשון שעלה לי לראש
|
|
|
|
|
ומה קורה במקרה של הוצאת רשיון חדש ולא חידוש?! מארט 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מבירור שעשינו עם אגף הדיג עולה שהרישיונות החדשים כבר בדרכם, כנראה יספיקו להגיע לפני סוף החודש ומה קורה במקרה של הוצאת רשיון חדש ולא חידוש?! מארט  אין בעיה להגיש בקשה לרישיון חדש לשנת 2021, אבל ברור שמי שיגיש היום בקשה יקבל את הרישיון לפחות כמה ימים לתוך ינואר (בדרך כלל לוקח לרישיון חדש שבועיים שלושה להגיע מיום הבקשה), מן הסתם מי שלא החזיק ברישיון קודם לא יוכל לדוג לפני שקיבל את הרישיון
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היום קיבלתי SMS שהרשיון החדש בדרך
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
היום קיבלתי SMS שהרשיון החדש בדרך
גם אני
|
|
|
|
|
לא קיבלתי לא סמס ולא רשיון בדואר. אני לא אתפלא בסוף אם ישלחו עם יונת דואר. חלמאות לשמה.
|
|
|
|
|
בטופס המקוון, גם לחידוש רשיון קיים נדרש להעלות צילום ת.ז ותמונת פספורט. מישהו נתקל בבעיה להעלות את הקבצים? שם הקבצים באנגלית, בפורמט ובגודל המתאים אבל הטופס כל הזמן לא מאשר לי לעבור לדף הבא וכותב : "הקובץ בהמתנה לאישור המערכת."
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
לא קיבלתי לא סמס ולא רשיון בדואר. אני לא אתפלא בסוף אם ישלחו עם יונת דואר. חלמאות לשמה.
גם אני כלום
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היום קיבלתי בדואר את הרישיונות החדשים
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בטופס המקוון, גם לחידוש רשיון קיים נדרש להעלות צילום ת.ז ותמונת פספורט. מישהו נתקל בבעיה להעלות את הקבצים? שם הקבצים באנגלית, בפורמט ובגודל המתאים אבל הטופס כל הזמן לא מאשר לי לעבור לדף הבא וכותב : "הקובץ בהמתנה לאישור המערכת."
לא צריך למלא שום טופס לחידוש רשיון קיים. פשוט משלמים וזהו . אלא אם לא שילמת כמה שנים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|