xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
שלום לכולם בשישי האחרון יצאתי עם חברים לדייג באזור הדרום לזירזור בוקר סרקנו את החוף אפילו תפסתי לבן חמוד ששוחרר עליתי אל סלע ( לא חריג ) והחלקתי דפקתי את הברך והמרפק בקטנה ( יכולתי ליפול יותר טוב אבל האינסטיקט היה להרים את המקל שלא יקבל מכה ) אני נעמד מרגיש בסדר יחסית נותן צעד לכיוון החוף ושוב בום .... הפעם כל החוף הרגיש את הנפילה שלי הייתי עם תיק צד שהגן על הצד הימיני שלי אבל השמאלי .... סדקתי 2 צלעות ...לא כיף החדשות הטובות הם שהמקל שרד חחחח המשכתי לדוג איתו עוד כמה זריקות עד שהאנדרנלין ירד והרגשתי את הכאב הסלעים א היו משהו מיוחד דיי ריגילים לא אזור חלק במיוחד אני מאמין שנפלתי כי בשונה מהקיץ שהייתי עם נדלי שורש עם סולייה טובה הייתי עם נעלי ספורט ישנות עם סולייה שחוקה ופה אתם נכנסים לסיפור אני צריך המלצה לנעליים בתקציב סביר אך גמיש ( בטיחות היא חשובה ) אני דייג כל חיי ולעולם לא נפצעתי ככה האישה מאוד נלחצה אז מתכנן לרענן עוד גורמי בטיחות אז כל רעיון שיכול למנוע פציעות גם יתקבל בברכה תודה ושבוע טוב
|
-------------------------------
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אשמח להמלצה יותר ממקדת דגם שמישהו משתמש ויודע שהוא טוב עדיף מעליי אקספרס ( EBAY ) בזמן האחרון לא מגיע ומלא בעיות
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
נעלי פלדיום הכי טוב שיש !!!
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
אשמח להמלצה יותר ממקדת דגם שמישהו משתמש ויודע שהוא טוב עדיף מעליי אקספרס ( EBAY ) בזמן האחרון לא מגיע ומלא בעיות
https://www.ebay.com.au/itm/274044242634בזמנו קניתי ישירות מהחנות ולא רק אני. מארט 
|
|
|
|
|
יש מגפי בטון. 40 שח בחנויות הביניין. 2 ברגים קטנים, הכי קטנטנים בסוליה.
החיסרון זה שלא הכי מבודד, וגרב עבה זה חובה בחורף. אבל הדבר הארור לא מחליק. יש גם מגני שפריצים למקרה ותרצה(לפעמים יש נתזים של גל חזק שמים נכנסים פנימה למגף...)
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נעליים של ליון, עם ספייקים, נותנות פתרון מעולה! גם הנעל שמארט המליץ מצויינת, יש לי את שתיהן. איתם לא תחליק.
שי
|
|
|
|
|
שמור על עצמך!!! עם עם נעלי ליון,פשוט נהדרות,לא תחליק! מבחינת נוחות,ליציאת דייג אין בעיה, גם אם אתה עושה כמה קמ מעבר לזה הם לא הכי נוחות ממליץ בחום
|
|
|
|
|
₪ 163.54 50%OFF | YONSUB 5MM Neoprene Diving Boots Wear-resistant Upstream Shoes Non-slip Fishing Shoes Camouflage Keep Warm Water Sports Shoes https://a.aliexpress.com/_BUPTPlכבר שנתיים איתם תענוג של נעל. שילוב של סוליית לבד עם מסמרים קטנים (לבחור דגם FISHING) לא מחליקות ומאוד נוחות. היו לי את הליון המסמרים התפרקו אחרי 4 חודשים לא ממליץ בכלל.
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 07, 2020, 06:31:56 AM על ידי TzvikaR
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
₪ 163.54 50%OFF | YONSUB 5MM Neoprene Diving Boots Wear-resistant Upstream Shoes Non-slip Fishing Shoes Camouflage Keep Warm Water Sports Shoes https://a.aliexpress.com/_BUPTPlכבר שנתיים איתם תענוג של נעל. שילוב של סוליית לבד עם מסמרים קטנים (לבחור דגם FISHING) לא מחליקות ומאוד נוחות. היו לי את הליון המסמרים התפרקו אחרי 4 חודשים לא ממליץ בכלל. לא יודע מה אתה עושה איתם צביקה, אצלי כבר מעל לשנתיים ( או יותר ) ומחזיקות מעולה, לא התפרקו ולא התבלו. שי
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
חשבתי שוב ונראה לי בגלל הדחיפות שאני ירכוש בחנות פה ולא רוצה להמתין מישהו יכול להמליץ על חנות במרכז שיהיה לה את הנעליים של ליון ?
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חשבתי שוב ונראה לי בגלל הדחיפות שאני ירכוש בחנות פה ולא רוצה להמתין מישהו יכול להמליץ על חנות במרכז שיהיה לה את הנעליים של ליון ?
את שלי רכשתי באוקטיפוס . שי
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|