פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פול האוס , רויאל פלאש |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פול האוס , רויאל פלאש (נקרא 3298 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 29/11/2020 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
שקיעה | פופר - פצנקו,סלואו גיג,פופר | גומבר (גומבר טורפני) | 5 | 11 |
הדו"ח:שלום לכל הלוחמים ...  משתף אתכם בדוח שעד עכשיו אני מלא אדרנלין אטרף ועדיין לא מעכל  מגיע לנקודה אחרת בחוף חולי הפעם ים פלטה שקט מופתי ירח מלא מאיר את יופיו על המים את האמת? סקפטי לחלוטין  שקיעה יורדת נעילה ראשונה גומבר מעל 2 קג מתאבד על פופר של פיד ומזהה עוד מלווים אותו  וואחד ..... תנין ..... תלתא בום השני בחוץ  זורק לכיון שוב פעם השלישי והרביעי אחד אחרי השני  זינוקים באוויר ריצות חוט מטורפות  מופע אקרובטי שלם  אני לא מעכל !!!!  בשלב הזה מחליף לסלואו גיג.... נפילה ואיסוף חוט בוםםםםם נעילה 10 דק פייט נתפס לו בזימים מרחק של 60 מטר מהחוף פייט חלומי חלומי  בלי הרבה קשקושים משתף אתכם בתמונה ממחישה תודה על הזכות ליום כזה תודה תודה לכחול הגדול פשוט תודה 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2020, 22:54:35 PM על ידי Moratias2906
|
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של שלל, ירח מלא זה כמו אור יום לטורפים אחלה חוויה תתענג.
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ערב חלומי שלא קורה הרבה יופי של תפיסות
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מור, איזה כיף של שקיעה  מלאת אקשן חוויה מיוחדת שזכית להנות ממנה 
|
|
|
|
|
יפה מאוד, כיף ליפול על להקה של גומבר הם מספקים אקשן ללא הפסקה. כל הכבוד
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
WOW!!!! איזה שלל.... זה ערב לפנתאון. כל הכבוד
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
השבוע האחרון מלא בגומברים יש דיווחים מכל הכיוונים על גומברים בכל הארץ ודווקא בים שקט ורגוע ודווקא במקום חולי זכית להיות שותף לחגיגה בכל הארץ
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואווו איזו חגיגה..
דובר רבות על הדיג בירח מלא ועל כמה שהוא חלש, אבל זה נכון בעיקר לזריחה כיוון שהדגים כנראה מנצלים את התאורה ואוכלים בלילה. הנה מסתבר שלבוא בשקיעה זה הדבר הנכון. זכית ליפול על חבורת בריונים שנתנו לך סשן שמעטים זוכים לו.
סחטיין.
שי
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של חגיגה  תענוג ליפול על להקה כזו של גומברים, ולסיים עם תוצאה כזו. גיל
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אליפות מור, יום נדיר. 
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תקשיב, מור, אתה לא מפסיק להפציץ! אחרי הטרולוסים הגיע תורם של הגומברים שנכנסים עכשיו חזק לחופים, ואתה לא מבזבז זמן! מזהה הזדמנות, מכוון- ופוגע! אני אישית מאוד אוהב לז'רז'ר בלילה, ובמיוחד בטופווטרים, אז לדוח הזה אני סופר מתחבר. שאלה- אחרי 4 תפיסות על הטופווטר, מה גרם לך להחליף ולעבור לג'יג? יופי של תפיסות ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
|
תודה לכולם מחמם את הלב נהנה מכל שניה כאן קובי לשאלתך מה בעצם גרם לי לעבור לגיג מטופווטר הים היה נורא צלול והגיע שלב שהם עקבו אחרי הטופ ווטר ולא תקפו רק מלווים אותו עד הסלע היה לי תחושה לחפש אותם דווקא מעט יותר עמוק אך לא רציתי נפילה עמוקה מידי לכן הסלואו הסיבה הנוספת היא קלטתי את המרדף מקו החושך ובקו האור נהיה חשוד טופ ווטר לא הגיע לקו החושך הגיג כן האם מזל ? האם תכנון נכון ? אולי שתיהם יחד אבל בסופו של דבר החמישי נתפס 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 01, 2020, 15:12:41 PM על ידי Moratias2906
|
|
|
|
|
|
מדהים! משפשף את העיניים וחושב שאני רואה כפול, אבל לא, זה באמת מלא דגים  רק שאני אבין- כל זה מהחוף, לא מריף, ועוד בחוף חולי?? ידעת שיש טורפים? ראית רתיחות? תודה על השיתוף 
|
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
וואוו איזה ערב קטלני. בטח לא ישנת בלילה אחר כך.... תענוג של חוויה מור.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2