פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דיג חופי-חורפי לא שגרתי.. |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דיג חופי-חורפי לא שגרתי.. (נקרא 3884 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 16/11/2020 | כללי: כנרת | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| קלמארי - | מוסר מלכותי (עיט הים) | 1 | 10 קילו+ | | קלמארי - | טרכון ים תיכוני | 1 | 700-800 גרם | | קלמארי - | *אחר - דג שאינו ברשימה | 1 | סלפוח גדול | | קלמארי - | סרגוס (סרגוס משורטט) | | גדולים וקטנים, הפסקתי כבר לספור :) |
הדו"ח:לפני כמה ימים, בעודי יושב בביתי ושותה כוס תה חמים.. מקבל תמונה לוואטספ מחבר וותיק שאיתו אני מרבה לדוג. מחזיק מוסר מעל 10 קילו בידיו  . מיותר לציין שאוטומטית הצ'אקרות נפתחו, מארגן זריז את הציוד החופי, לוקח איתי קלמרי וטססססס לחוף. אגב, לא רק בגלל המוסר שנתפס והחברותא הנעימה, אלא בגלל שהיה ערב מלא אקשן בכללי  . המוסר נתפס על קרס 4 קטן, עם חתיכת קלמרי. בכלל חבר שלי כיוון לסרגוסים. מבנה הריג גם אצל חבריי וגם אצלי, משקולת עוגן ושני קרסים למעלה. הטלה רחוקה מקו החוף כמה שאפשר. עבדתי בחוף עם שתי חכות, ופשוט כמעט ולא ישבתי כל הערב. ריצה מחכה לחכה, תפירת פתיון, זריקה, ומיד לחכה השניה לגלגל החוצה סרגוסים שמנמנים וטעימים  . נקודה מדהימה לציון- המרחק מחכה לחכה היה כ5 מטרים. בחכה אחת יצאו כמעט כל הקטנים, ורק קטנים, בנוסף גם סלפוח גדול שנתן פייט כיפי בהתחלה. שוחרר בשלום כמובן. בחכה השניה רק גדולים ומעט מאוד קטנים. הבדל של 5 מטרים עשה הבדל מטורף. בהמשך היה טרכון שנתן פייט מהנה ונלחם כראוי. המון סרגוסים קטנים שוחררו, למרות העבודה עם קרסים גדולות (14 ו16 של היבוסה). הקטנים הבודדים שמתו על הקרס, נלקחו לטובת גומברים בעתיד (תאחלו בהצלחה ואני אשלח דו"ח אם ייתפס...  ). צאו, תתפסו, תהנו ותשתפו.
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 24, 2020, 13:05:08 PM על ידי Fish
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
וואו איזה שלל, ועוד מהחוף !!!!  כל הכבוד !
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 וואי וואי איזה כיף של דיג חופי מלא אקשן הרבה זמן לא היה דוח כזה. כל הכבוד ההבדל באכילות יכול להיות תוואי הקרקע בים היכן הפתיון נופל ליד בור או בתוך הבור וכו' .
|
|
|
|
|
 וואי וואי איזה כיף של דיג חופי מלא אקשן הרבה זמן לא היה דוח כזה. כל הכבוד ההבדל באכילות יכול להיות תוואי הקרקע בים היכן הפתיון נופל ליד בור או בתוך הבור וכו' . אני תמיד ממקם את החכות בזרמים חוזרים ובורות. לפי איך שזיהיתי, המשקולות היו אחת ליד השניה באותו המרחק ולדעתי באותו הבור (זה היה זרם חוזר רחב). אולי מקריות...
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מעולה, אביחי, חיכיתי לדו"ח הזה... המקצוענות וההקפדה עושים את שלהם, ויציאת ערב ספונטנית ושגרתית בסך הכל היתה מלאה בעניין ואקשן, שלל עשיר ומגוון, וגולת הכותרת כמובן המוסר הבהחלט- מלכותי שתפס החבר, חריג ומדהים! סחטיין על הגמישות והספונטניות, וגם על המוכנות-כוננות, עובדה שיכולת בזמן קצר להשתחרר מהמחוייבויות (עוד מעט זה לא יהיה כזה פשוט  ), לעלות על ציוד ולעוף לים! יופי של יציאה ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
|
מעולה, אביחי, חיכיתי לדו"ח הזה... המקצוענות וההקפדה עושים את שלהם, ויציאת ערב ספונטנית ושגרתית בסך הכל היתה מלאה בעניין ואקשן, שלל עשיר ומגוון, וגולת הכותרת כמובן המוסר הבהחלט- מלכותי שתפס החבר, חריג ומדהים! סחטיין על הגמישות והספונטניות, וגם על המוכנות-כוננות, עובדה שיכולת בזמן קצר להשתחרר מהמחוייבויות (עוד מעט זה לא יהיה כזה פשוט  ), לעלות על ציוד ולעוף לים! יופי של יציאה ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף חבר יקר, אם זה תלוי בי, את "המחויבות" הקרובה אני אורז ביחד איתי ושם אותו בסלקל ליד החכות חחח  הכי כיף לצאת ספונטני, הכי כיף להיות בחברה טובה ואין ספק שלחזור עם דגים הביתה זה בהחלט מספק 
|
|
|
|
|
כל הכבוד לכם על אקשן חופי כזה מזמן לא שמעתי שירבו לילות כאלה
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
לילה של המשחות היה לכם כל הכבוד על התפיסות והשחרורים
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אחלה דוח ותפיסות יפות  עמידה נכונה בחוף בזרם החוזר בהחלט מגדילה סיכוי לתפיסות כיף לשמוע שאתה מיסם את זה בשטח בהצלחה בבאות
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
יופי של השלל נותן מעט במה לדייג החופי 
|
|
|
|
|
אחלה דוח ותפיסות יפות  עמידה נכונה בחוף בזרם החוזר בהחלט מגדילה סיכוי לתפיסות כיף לשמוע שאתה מיסם את זה בשטח בהצלחה בבאות תמיד בדיג חוף אני מחפש את הזרמים החוזרים והבורות. אם כבר הגענו לדוג, בעיניי צריך למקסם את הסיכוי לאקשן...  תודה לכולם חברים 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יציאה דייג חופי לתפארת, אחלה שלל
|
|
|
|
|
כל הכבוד דוח מעולה ודגים מעולים בתאבון 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הדו"ח ישן אבל איך אפשר לפספס כזה דבר...  מוסר מדהים ולא פחות מדהים - על מה נתפס... החבר ידע בדיוק איך לגרום לך לצאת מהבית  אז מוסאר לא תפסת אבל אקשן קיבלת... יופי של לילה ויופי של דו"ח אביחי 
|
|
|
|
|
תודה רבה רפי היקר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |