פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   5.6 ק"ג של הפתעה מהחוף |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: 5.6 ק"ג של הפתעה מהחוף (נקרא 9839 פעמים) |
הדפסה |
|
|
סחתין על האנטיאס כבוד על עבודה מקצועית
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יופי של דוח וכל הכבוד על התפיסה
|
|
|
|
|
תודה רבה דוח מדהים דג מדהים כתוב בצורה יפה ענייניץ ומושכת תודה על השיתוף ואחלה סביצה
|
|
|
|
|
תודה רבה דוח מדהים דג מדהים כתוב בצורה יפה ענייניץ ומושכת תודה על השיתוף ואחלה סביצה
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
וואו איזה חתיכה שי על חוט כזה לא פשוט בכלל.. מעניין לשמוע עם איזה מקל עבדת ? חלקים טלסקופי ? מה יצא לך כבר להוציא על הקלמרי ממולא בקלקר ? אני חושב גם לנסות את הרעיון
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואו איזה חתיכה שי על חוט כזה לא פשוט בכלל.. מעניין לשמוע עם איזה מקל עבדת ? חלקים טלסקופי ? מה יצא לך כבר להוציא על הקלמרי ממולא בקלקר ? אני חושב גם לנסות את הרעיון
היי, מקל 3 חלקים של wft , משקלי זריקה עד 250 ג. לגבי הקלמארי הממולא, לא עדיין לא יצא לי לתפוס ככה, אבל פילה בורי ממולא הביא גומבר.. אבל זה לא מעיד על יעילות הצפת הפתיון כי היציאות שלי לדיג חופי מעטות מאוד. שי
|
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
במילה אחת.תענוג!! מקצועיות לשמה.
|
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
יפה מאוד שי! אינטיאס זה לא מובן מאליו בכלל. שיחקת אותה ידידי.
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
סיפור דייגים קלאסי  עוד חוויה לרזומה  בהצלחה בהמשך העונה
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
איזה דוח מהנה לקריאה, זו הרי ההפתעה שכולנו חולמים עליה, חיפשת אתונות ומצאת מלוכה, אחלה דוח הלוואי וירבו אצלך 
|
|
|
|
|
איזה יופי של דיג וקרב של החיים. נהנתי לקרוא את הדו"ח, תודה.
|
|
|
|
|
שייקההההה איזה תפיסה מיוחדת,שאפו ענקי על התפיסה המקצועית עם חוט דקיק יחסית(לדעתי אמור להספיק לדג כזה,כל עוד אין תקלות וסלעים) הקור רוח המקצועיות וההשגחה הביאו לך את הדג המדהים הזה,שמח בשבילך 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכולם, אכן חלום שהתגשם, לשמחתי היה מספיק דג גם לסביצה, גם לחריימה, גם לטיגון ... שייקההההה איזה תפיסה מיוחדת,שאפו ענקי על התפיסה המקצועית עם חוט דקיק יחסית(לדעתי אמור להספיק לדג כזה,כל עוד אין תקלות וסלעים) הקור רוח המקצועיות וההשגחה הביאו לך את הדג המדהים הזה,שמח בשבילך  אני מסכים לגבי החוט שרון, תיאורטית הוא אמור להחזיק דג גדול מזה אבל כשלוקחים בחשבון שהחוט יושב כבר תקופה לא מבוטלת על הרולר, שיש קשר שמהווה נקודת חולשה ( גם אם זה fg), שיש עוד קשר בשוק לידר את כל מערך הפולי ריג..החששות עולות ואיתן משנה הזהירות. לא התראינו הרבה זמן בחופים, מקווה להיפגש בקרוב באחד מהחופים המוכרים לנו.. שי
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 16, 2020, 23:12:07 PM על ידי SHAYU**
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
כל הכבוד  בהחלט חוויה והעונה עוד לא הסתיימה. וטיפ הכי חשוב , אין ולא יהיה כמו טרכון חי ובועט..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|