פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   קלאמרי מהסירה בלילה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: קלאמרי מהסירה בלילה (נקרא 2756 פעמים) |
הדפסה |
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 16/11/2020 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 10 - 20 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
22:00 | קלמארי - | פארידה פיגמה (ספרוס הפסים) | 2 | לא נשקל |
הדו"ח:יצאנו בלילה עם הסירה ןכמו תמיד אני מדליק את האור הירוק מאחורה מידי פעם צצים להם קלאמרי ענקיים ואנחנו חיכינו להם מוכנים, תפסתי קלאמר ענק שהוציא חוט כמו אינטיאס שהתבלבל אבל כשבאתי להרים נפל ממש בין הידים, הכנו מיד את הרשת שתיהיה בהיכון ובנתיים ממשיכים לדוג בפתיון. אסף לא מפסיק להוציא ברקנים ולוקוסים קטנים. אחרי כמה דקות שוב חוזר הקלאמר מפלצת ואסף הפעם תופס, מיד אני לוקח את הרשת ואחרי כמה הוצאות חוט יפות הוא עולה אחר כבוד לסירה, כמובן שרוקנו אותו לפני שעלה, אבל עם המזל שלי, איך לא.....שפיץ ענק וכל הסירה מלאה דיו. אחריו עולים עוד 4 גדולים, והקטן מבניהם (שהוא לא קטן בכלל) נתפר לחי. בנוסף עוד כחילה נתפרת ואנחנו מחכים ומחכים, אבל כלום לא בא לאכול למרות שהפיש מלא בסימונים ענקיים. הייתה יצאה מהנה עם 2 פרידות ו4 קלאמרי ענקיים - לפחות מילינו את המקרר מחדש.
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 17, 2020, 14:01:54 PM על ידי מור אמסלם
|
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יפה, מור! אנחנו עובדים הרבה על קלמארי בלילה מהסירות, יש דרכים בדוקות להוציא אותם בקצב. אכן חייבים להרים ברשת ולא להניף, אחרת יהיו הרבה פיספוסים בהרמה- הכי מעצבן, אחרי שכבר הבאת אותו מעשרות מטרים של עומק, לפספס אותו בגלל שטות.... הפארידות לבדן יספקו גם הן ארוחה יפה וטעימה, אחד הדגים המשובחים! יופי של תפיסות ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פרידות יפות מאוד. קלמארי פיתיון טוב גם לפרידות וגם לאינטיאסים. יפה מאוד שהוצאת את הקלמארי. בדרך כלל, טורפים פחות פעילים בלילה, למעט לילות ירח, עדיף להוריד קלמארי ם הנץ השחר.
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה כיף שאפשר לצאת בהתראה קצרה , יופי של תפיסות מור
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
בהחלט יציאה מהנה! הקטע שהקלמרי משפריץ לכל עבר, קורה לטובים ביותר אז אל תתבאס  להבא, בנוסף לקלמרי שהורדתם חי, תנסו להוריד גם רצועות קלאמר טריות למים. אני בטוח שצפוי לכם אקשן משובח. ברשותך מספר שאלות: מה היה המרחק שלכם מהחוף? והעומק בו הייתם? האם רק התאורה היא שמשכה את הקלמרי או שניסיתם במקביל לזרזר עם בובה והם נמשכו לתנועות במים? מה היה גודל הבובה וצורת העבודה? המשך הצלחות ותודה רבה על השיתוף 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 18, 2020, 12:17:31 PM על ידי Fish
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
בהחלט יציאה מהנה! הקטע שהקלמרי משפריץ לכל עבר, קורה לטובים ביותר אז אל תתבאס  להבא, בנוסף לקלמרי שהורדתם חי, תנסו להוריד גם רצועות קלאמר טריות למים. אני בטוח שצפוי לכם אקשן משובח. ברשותך מספר שאלות: מה היה המרחק שלכם מהחוף? והעומק בו הייתם? האם רק התאורה היא שמשכה את הקלמרי או שניסיתם במקביל לזרזר עם בובה והם נמשכו לתנועות במים? מה היה גודל הבובה וצורת העבודה? המשך הצלחות ותודה רבה על השיתוף  היי, בהחלט דגנו עם קלאמרי היו הרבה אכילות אבל לא משהו גדול מספיק.... מרחק מהחוף - כשני קילומטרים עומק בים 10 ל- 35 הפעלנו תאורה וחיכינו לראות אותם - רק כשהגיעו הורדנו בובות. זקרנו את הבובות מאחורי הקלאמרי וגלגלנו חזרה לאט
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו"ח עם פרידות וקלמרי מפלצת (טוב שהפרדת אותו מהפרידות שלא יבלע אותן  ) עכשיו כבר מדגדג לי גם לנסות אור ירוק בסירה... גיל
|
|
|
|
|
איזה כייף, תודה על הדיווח בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מור, עוד בולוס לילה מהנה בסירה  אסף ממשיך עם הלוקוסים הקטנים  אחלה פרידות נחמדות וכיף של אקשן קלמארי 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
איזה כיף לשמוע ולראות איך המפעל שעבדתם עליו בשנה האחרונה נותן בחזרה , יופי של יציאות ואחלה שלל
|
|
|
|
|
הי מור מאוד כדי לתפוס את הפתיון שלך ולשמור אותו טרי, במיוחד קלמארי וסבידות שיטה שפחות משתמשים בה בחופי הים התיכון, האילתים יותר הייתה ממליץ לך לתפור ולהוריד גם בלילה, לא לחכות לאור ראשון רואה שאתה לוקח את התחביב ברצינות, כל הכבוד לך ולשותפים שלך לאט לאט תבין את הים יותר טוב ובצורה מעמיקה יותר שתאפשר לך עליה במספר ואיכות התפיסות
אגב הפרידות לא פסוסות ( פיג'מה) כמו שציינת, מדובר בספרוס מצוי שזה אומר פרידה רגילה/ מלכה אם מדובר בדג גדול
בהצלחה
|
|
|
|
|
תענוג של יציאה מור אני רואה שאתה ממצה יפה את הסירה 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 26, 2020, 09:36:32 AM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תודה רבה לכולם !
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
מתגעגע להשפרצות של הקלמארי מור... את האמת,לא מבין למה עוד לא הלכתי העונה,אבל בהחלט עשית לי חשק.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]