בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  דיג בורי נחמד עם אבי, והתחדשתי בבוס חדש.
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: דיג בורי נחמד עם אבי, והתחדשתי בבוס חדש.  (נקרא 3248 פעמים) הדפסה
~@מור@~

אם מחפשים אותי - אני בים ;)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אם מחפשים אותי - אני בים ;)

בעניין: דיג בורי נחמד עם אבי, והתחדשתי בבוס חדש.
« הגיב #15 ב- : נובמבר 04, 2020, 10:27:42 AM »
Nת על הדוחות שלך מקס!
לא יודע מה אוכל לחדש שקודמיי לא רשמו כבר-
התענוג שביציאה המשותפת,
הפירוט המלא
ההסברים,
התיאור
האוירה שניתן ממש לחוש. יכולתי אפילו להרגיש את נעימת הרוח על הפנים..
נהניתי מאוד גם מהתוספת הקטנה שלך מרגישה מובנת מאליה אך לצערנו רואים בשטח שללא מעט אנשים היא לא ברורה בכלל - הניקיון בסיום.
שאפו!
עםכלדוח או כל תגובהשלך שאני רואה אני משתוקק להכיר אותך מעבר לדפי הפורום ואולי נפתחה ההזדמנות לגבי דקטלון - באיזה סניף אתה? אולי ארוויח 2 ציפורים יחד.
 IP: [ מחובר ]
Max

חבר פורום

מנותק מנותק

Buri buri vien to papa

« הגיב #16 ב- : נובמבר 04, 2020, 19:33:00 PM »
מור, קודם כל תודה רבה. אני עובד בסניף ראשון לציון, שעות העבודה שלי הן בעיקר ערב 11-7 אבל אלא שעות זמניות בגלל הסגר. אחרי שהחנות תיפתח ללקוחות שעות העבודה יהיו 3-10

בעז"ה בשבוע הבא החנות תיפתח ללקוחות.
אשמח אם תיצור קשר אולי נמצא יום פנוי לדיג.

0587652344
Max

חבר פורום

מנותק מנותק

Buri buri vien to papa

« הגיב #17 ב- : נובמבר 04, 2020, 19:48:58 PM »
בהצלחה, מקס! מצטרף למפרגנים גם לדקטלון, לקחו לעבודה איש מכירות over qualified....

תודה רבה קובי, אתה צודק בהחלט. ברגע שאין במחלקה מישהו שמבין בתחום זה נהיה פשוט מצחיק. לפני שהגעתי למחלקה ראיתי המון מוצרים שפשוט למתאימים לארץ, ואחרי בדיקה גם צדקתי כי אחוז הקנייה בהם היה אפסי.
בגלל שיש לי את אפשרות להזמין מוצרים לפי שיקולי, עשיתי קצת סדר הזמנתי מוצרים שיתאימו לארץ, ולדייגים, בין אם זה בוסים מקרבן, חכות זרזור במשקלים מגוונים, חכות שור ג'יג. דמויים
וגיגים שאני סבור שיקנו אותם.
ובהחלט אחוז המכירות בחודשיים שאני עובד שם עלה בצורה ניכרת, כי קודם כל, ולפני הקנייה, הלקוח צריך יעוץ, וזה מתבטא בעיקר במחלקת הדיג.

דרך אגב אני שומע הרבה פעמים זלזול במוצרי דיג של דקטלון, אז אסביר: יש מוצרים שהם מיועדים למתחילים, לפני שהגעתי הם היו הרוב, אז צמצמתי קצת את קטגוריה הזאת, והוספתי מוצרי אמצע זאת אמרת מחיר בינוני לחכה,  (עד 350 400) ש"ח. אלו חכות טכניות עשויות קרבון כמובן. ויש את הקטגוריה שנקראת בדקטלון" מומחים" בדוגמה של החכות מדובר בחכות הרבה יותר טכניות קלות משקל עשויות מסוגים מאוד מסוימים של קרבון. לדוגמה הזמנתי חכות Surfcasting ב850 ש"ח, חכות חלקים כמובן. והחכות האלו נמכרות. אנשים באים מרגישים ורואים שזאת חכה ברמה מאוד גבוהה. המטרה שלי לשפצר את המחלקה לחלוטין שיהיו חכות מכל הקטגוריות ושיהיה מענה בעצם לכל לקוח של לקוח.
ואנחנו רק בתחילת הדרך.
כי לפני זה בלי להגזים המחלקה נראתה עם הפנים.

תודה רבה לכל החברים שמפרגנים, זה באמת מחמם את הלב ונותן חשק לכתוב דוחות.
שמח להיות חלק ממשפחת ISF.
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : נובמבר 12, 2020, 17:06:07 PM »
בס"ד

מקס, אני לא מגזים, אבל כשאני קורא את הדוחות שלך אני מרגיש שיצאתי לדוג. אני אוהב את הדוחות שלך מאד מאד מאד. מאד אינפורמטיבים, מאד עניניים, והכי חשוב מאד מלמדים. אני כל פעם שקורא את הדוח שלך אני אומר לעצמי שאני חייב לתפוס אותך ליום אחד (לפחות) של דייג ביחד... רק שאחר כך אני נוחת למציאות של הזמן הפנוי שלי (או בעצם הלא פנוי זמנית).
בנוגע לדוחות זהים, אני בדעה שאם הסיבה שאתה לא מעלה דוחות הם בגלל שאין מה לחדש - זה אותו הדבר כמו הקודמים וכו'... אז פשוט רק תרשום את התאריך, שעה ומה תפסת. רק זה כבר מלמד המון. יודעים איזה דג באיזה עונה ובאיזה שעה.

אישית, אתה עשית לי חשק מטורף  paddle

אברהם אני יותר מאשמח לצאת איתך לדיג, ולא רק איתך, אלא עם כל החבר פורום *פעיל*.
אבל המצב אצלי כמוך, הזמן בקושי מאפשר עובד כמו חמור. למזלי הסתדרתי בעבודה ואני עובד במחלקת מוצרי דיג בדקטלון. ככה שאפשר גם ללמד לקוחות וכמובן גם ללמוד מכל לקוח ולקוח, העבודה היא לא רק מכירה, אלא גם שיחה עם הלקוח, ואתה יודע איך זה, ברגע שדייגים מתחילים לדבר על הנושא, זה לא נגמר לעולם.

בס"ד

אז עכשיו בטוח שלדקטלון יהיו "אורחים נוספים" בזכותך   קריצה
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC