פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   הצטרפות לחבר עם סירה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הצטרפות לחבר עם סירה (נקרא 2951 פעמים) |
הדפסה |
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אהלן חברים עם הצבא אין כל כך זמן לים אחרי סגירות של מעל 40 יום בבסיס (קורונה , שירות קרבי מחפש לצאת באופן חד פעמי עם חבר מהפורום לגיג או חי. כשאתה סוגר כזה הרבה רק חולמים על הים - השבוע אמור לצאת פחות אוהב את הפלגות בתשלום שאנשים מוציאים לבולוס עם מיליון איש על הסירה בתשלום כמובן כמה שידרש , אך אני צריך ציוד מתאים אין לי תודה  אזור דרום - מרכז
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רועי, קח בחשבון שביציאה עם חברים אתה צריך גם רשיון דייג מסירה. בסירה מסחרית, יש להם מסלול עוקף שמאפשר להם להוציא אנשים חסרי רשיון.
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אין לרועי בעיה, יש לו רישיון דיג אישי
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין לרועי בעיה, יש לו רישיון דיג אישי
אז ננסה למצוא לו מקום. הבעיה שהשבוע לא נראה מבטיח מבחינת התנאים. גיל
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אין מתנדב ? 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
גדלת רועי.... אני עדיין זוכר אותך כאן כנער - והנה אתה כבר לוחם ששומר עלינו  בהתחשב בתקופת הקורונה... ובעיקר בכך שרוב הסירות שאינן מוציאות בתשלום - זה חבר'ה קבועים וסגורים, יש להניח שלא בדיוק היה מצב.... אם תכניס לרשימה את הצפון - אדאג לך ליציאת דיג אחת, עלי 
|
|
|
|
Alonchik
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואוווו. לא הייתי פה הרבה זמן, וההודעה הראשונה שקופצת לי עכשיו זה חייל שרוצה לצאת לדוג .... בוא, אשמח מאוד להגשים לך את המשאלה. כל הציוד קיים, ונשמח שתנעל אצלנו על מפלצות... מצדיע לך יא לוחם !! 050-5222235 אלון
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
וואוווו. לא הייתי פה הרבה זמן, וההודעה הראשונה שקופצת לי עכשיו זה חייל שרוצה לצאת לדוג .... בוא, אשמח מאוד להגשים לך את המשאלה. כל הציוד קיים, ונשמח שתנעל אצלנו על מפלצות... מצדיע לך יא לוחם !! 050-5222235 אלון
כל הכבוד מצפה לראות תמונות של הנעילות
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אלוף! 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד וואוווו. לא הייתי פה הרבה זמן, וההודעה הראשונה שקופצת לי עכשיו זה חייל שרוצה לצאת לדוג .... בוא, אשמח מאוד להגשים לך את המשאלה. כל הציוד קיים, ונשמח שתנעל אצלנו על מפלצות... מצדיע לך יא לוחם !! 050-5222235 אלון
כל הכבוד... מחמם את הלב לראות תגובות שכאלו. סחטיין אלון. ויאללה, וכמובן גם לך רועי, אני מאחל שתהנה. אל תשכחו לספר את החוויות 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אלון, ברוך השב אלינו וכל הכבוד על ההזמנה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|