dbrown
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
את החוף בכיוון דרום לחוף המוכרז מאחורי הבסיס הצבאי סגרו עם שער .פעם טיילתי שם חוף מדהים. גם את החוף הצפוני סגרו עם שער. האם יש דרך שמישהו ניסה לאחרונה להגיע לים באזור ויש מקום לדייג. יחסית אני חדש בדייג בים (בעבר דגתי רק במים מתוקים עם בוס בכנרת או פארקים) מנסה לעבוד עם זרזור אולטרה לייט בים אבל אין ים הכל מנותק , יש חוף ים עצום מראשון עד אשדוד ואי אפשר להגיע אליו. אני מראשון לציון. איפה אפשר לדוג בסביבה בזרזור ואפשר להגיע לים ? אשמח לעזרה להגיע. דני
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
היי דני. קודם כל, ברוך הבא לפורום. אתה מוזמן בהזדמנות להציג את עצמך בכמה מילים... לגבי הגישה לרצועת החוף של פלמחים, יש כמובן את האפשרות להיכנס דרך הגן הלאומי- החוף של רט"ג. לצערנו זה כרוך בתשלום. גידה נוספת היא דרך חוף המטרות מצפון לאשדוד, נוסעים לחוף חברת החשמל וממשיכים צפונה, ברגל או ברכב שטח.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ברוך הבא אלינו דני  כמו שקובי רשם, אלו האפשרויות שיש לך בגזרת אשדוד רשל"צ. אתה יכול להגיע גם לחוף תאיו ולדוג שם (אבל זה רק חוף חולי עם הפתעות לפעמים)
|
-------------------------------
|
|
|
dbrown
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על התשובות , אין הרבה מה לספר על עצמי. כשהייתי קטן הלכתי עם אבא שלי לדוג הרבה באגם ברוך בבוס או זריקה עם פיתיון .תפסנו קרפיונים בעיקר. האגם מיובש היום. לפעמים היינו נוסעים לדוג בירדן בזריקה ליד גשר אריק . תפסנו שם דגים של כמה קג יפים מאד ביניות, כסיפים לפעמים מושת על תולעים מהרפתות (גם זה אין היום כבר) . זה היה בילדות. ומאז לא היה זמן והתעניינות. עכשיו התחלתי להתעניין שוב אבל נראה קשה קשה אפילו להגיע למקום כלשהו. זוכר שדגנו בזריקה גם בים ליד חוף הנקרה על הסלעים . יש שם פסל כזה וחול זיפזיף.תפסנו שם הרבה דגי תוכי, ושיחררנו. בקיצור היום ניסיתי להגיע לחוף פלמחים שתמיד היה פתוח. וחזרתי הביתה בלי להגיע לים בכלל. עדיין לא מתייאש 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
אל תתייאש דני. מקומות שהיו פתוחים פעם, חלקם כבר סגורים. טוב לחזור לדיג אחרי הרבה זמן. תעשה איזה בוקר טיול חופים שתדע בפעם הבאה ישר לאן להגיע
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
היי דני חבל שויתרת על פלמחים כל כך מהר יש כניסה שונה לנקודה נחמדה ליד החנייה של הקרוואנים יש כניסה לכיוון ימין חניית עפר כזאת ( תיזהר בכניסה יש בור קטן אבל אפשר להיכנס עם פרייבט ) זה מביא אותך לנקודה דרומית לקיבוץ יש שם ריף שאפשר לעלות עליו ולדוג מתאים גם לבוס אם הולכים לכיוון הקיבוץ ( יש שם ירידה למים שכל הקייקים יורדים ) בבריכה ממול יש לפעמים הפתעות ובעונה הזאת יש שם קלמרי וסבידות הכניסה ימינה טיפה אחרי הקיבוץ ( תסתכל במפות גוגל )
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי דני חבל שויתרת על פלמחים כל כך מהר יש כניסה שונה לנקודה נחמדה ליד החנייה של הקרוואנים יש כניסה לכיוון ימין חניית עפר כזאת ( תיזהר בכניסה יש בור קטן אבל אפשר להיכנס עם פרייבט ) זה מביא אותך לנקודה דרומית לקיבוץ יש שם ריף שאפשר לעלות עליו ולדוג מתאים גם לבוס אם הולכים לכיוון הקיבוץ ( יש שם ירידה למים שכל הקייקים יורדים ) בבריכה ממול יש לפעמים הפתעות ובעונה הזאת יש שם קלמרי וסבידות הכניסה ימינה טיפה אחרי הקיבוץ ( תסתכל במפות גוגל )
אם אתה מתכוון לכניסה הצפונית לחוף הרחצה, אז זו הכניסה המדוברת שסגרו לפני כמה חודשים. אפשר להיכנס ברגל, אבל אין איפה לחנות (חניה על הכביש גוררת דו"ח). גיל
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אם אתה מתכוון לכניסה הצפונית לחוף הרחצה, אז זו הכניסה המדוברת שסגרו לפני כמה חודשים. אפשר להיכנס ברגל, אבל אין איפה לחנות (חניה על הכביש גוררת דו"ח). גיל כנראה שאני לא מעודכן אני מדבר על הכניסה איפה שהיו הקרוונים .....
|
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
לצערי לא הייתי מעודכן כאשר אני מגיע אני מחנה בתוך בקיבוץ אז לא הייתי מודע לחסימה
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לצערי לא הייתי מעודכן כאשר אני מגיע אני מחנה בתוך בקיבוץ אז לא הייתי מודע לחסימה
עכשיו זה נהיה מעניין... איך אתה נכנס וחונה בקיבוץ?  מאז שהחליפו שם את השער לכזה עם טלפון, אני מפחד להיכנס שלא אשאר שם...
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מקסימום תישאר שם.... עד שמישהו ירצה לצאת ואז תצא אחריו
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
עכשיו זה נהיה מעניין... איך אתה נכנס וחונה בקיבוץ?  מאז שהחליפו שם את השער לכזה עם טלפון, אני מפחד להיכנס שלא אשאר שם... גם אותי זה מעניין 
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
חבר של חבר של חבר שגר שם לפעמיים מכניס אותנו ....
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חבר של חבר של חבר שגר שם לפעמיים מכניס אותנו ....
על כך כתוב "טוב חבר קרוב לים, מאח רחוק" 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|