בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  קבוצת פייסבוק חדשה- דיג בישראל Israel fishing
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: קבוצת פייסבוק חדשה- דיג בישראל Israel fishing  (נקרא 5786 פעמים) הדפסה
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

קבוצת פייסבוק חדשה- דיג בישראל Israel fishing
« ב- : אוקטובר 26, 2020, 13:22:43 PM »
נפתחה קבוצת דייגים חדשה בפייסבוק, קבוצה המופעלת ומנוהלת ע"י חברים ומנהלים בפורום ובעמותת י.ע.ד, ונועדה להוות אלטרנטיבה לקבוצות הקיימות, לעסוק בדיג ספורטיבי בכל השיטות בדגש על שמירה על העקרונות הספורטיבים ועל שיח מכבד.
נשמח להזמין את כולם להצטרף לקבוצה וגם להזמין חברים נוספים, בשאיפה שבמהרה נהפוך לקבוצת הדייגים בפייסבוק הגדולה והמשמעותית ביותר בישראל.
הצטרפו אלינו- דיג בישראל- Israeli fishing
https://www.facebook.com/groups/1244751792566950
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: קבוצת פייסבוק חדשה- דיג בישראל Israel fishing
« הגיב #1 ב- : אוקטובר 26, 2020, 14:38:53 PM »
שיהיה בהצלחה לקבוצה החדשה.
מחכה שיאשרו אותי
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

Max

חבר פורום

מנותק מנותק

Buri buri vien to papa

« הגיב #2 ב- : אוקטובר 26, 2020, 19:10:37 PM »
בהצלחה.
הרשת החברתית היחידה שלי היא isf ואין לי שום צורך בפייסבוק וכדומה
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : אוקטובר 26, 2020, 23:32:01 PM »
בהצלחה.

הארד קור מקס  קריצה
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : אוקטובר 27, 2020, 23:47:34 PM »
בהצלחה.

בס"ד

למרות שמאד קשה לי לפנות זמן לאחרונה, ואני בקושי רב נמצא כאן בפורום. גם עבורי ISF זה המקום היחיד לענייני דייג.
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : אוקטובר 28, 2020, 08:08:47 AM »
בהצלחה.

בס"ד

למרות שמאד קשה לי לפנות זמן לאחרונה, ואני בקושי רב נמצא כאן בפורום. גם עבורי ISF זה המקום היחיד לענייני דייג.

גם אני לגמרי בעד, אבל היום עיקר הטראפיק הוא ברשתות החברתיות, יש קבוצות דיג של 25,000 חברים ויותר, והקבוצה החדשה נועדה להכניס סדר והיגיון במגרש ההוא, ולא להחליף את הפורום חלילה, שהוא פלטפורמה שונה לחלוטין
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : נובמבר 01, 2020, 14:08:01 PM »
בהצלחה.
חייב לומר מקס שאני מתחבר לכל מילה
אישית, לא סובל את פלטפורמת הפייסבוק והרבה ממה שהיא מייצגת...
אלמלא קידום ענייני י.ע.ד ומאבקי זכויות הדיג הספורטיבי -
(וחשיפת פעילות הפורום למי שטרם הכיר כגון הודעות על תחרויות וטיזרים קצרים על מה שעולה בפורום)
יש להניח שהייתי סוגר את חשבון הפייסבוק שלי או מותיר אותו לא פעיל.
מאחר וחלק גדול של הציבור מתחבר לפייסבוק ונמצא שם -
אז מכורח המציאות נמצא שם, לרוב עם משתמש של י.ע.ד ושל הפורום....

בס"ד

מה שכתבתי קודם 
וכמו שמכיר אותך אברהם, תוהה אם היית נשאר יומיים בפייסבוק מבחינת החיבור שלך לאטמוספירה שיש שם..

מכל מקום וכפי שציין קובי,
ההודעה מכוונת לחובבי הפייסבוק שממילא נמצאים שם -
נוכח מצב בו בקבוצות למיניהן מתפרסמות הודעת מכירת דגים ותפיסות דגיגונים, עם תגובות "לא עלינו"...
הרעיון היה לנתב את "אנשי הפייסבוק" שנמצאים גם כאן וגם שם,
מקבוצות ש"מזנות" את תרבות הדיג הספורטיבי - לקבוצה ערכית.

הבהרתי השקפתתי  סמיילי
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : נובמבר 01, 2020, 14:52:06 PM »

בס"ד

מה שכתבתי קודם 
וכמו שמכיר אותך אברהם, תוהה אם היית נשאר יומיים בפייסבוק מבחינת החיבור שלך לאטמוספירה שיש שם..

רפי, אני מכיר את פייסבוק מלפני יותר מעשור כשנכנסתי לשם אז לצורך מחאה חברתית. הייתי שם כמה חודשים (בשביל המחאה) ובכל הזמן הזה אני פשוט לא הבנתי מה אנשים בתכלס עושים שם. אחרי הכמה חודשים הללו פשוט הפסקתי. הייתי אומר את דעתי על המקום "החברתי" הזה, אבל אני חושש שאנשים מסוימים יקחו את דברי בצורה לא נכונה ואישית ואז יפגעו - וזאת לא המטרה שלי.
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : נובמבר 02, 2020, 10:46:22 AM »
בהצלחה תמיד טוב שיש עוד קבוצות חדשות הקשורות לדייג ספורטיבי 
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : נובמבר 27, 2020, 20:12:44 PM »
הקבוצה אינה זרוע של הפורום ?  נרשמתי אליה אבל לא מזהה שם סממנים שלנו
Max

חבר פורום

מנותק מנותק

Buri buri vien to papa

« הגיב #10 ב- : נובמבר 28, 2020, 13:46:49 PM »
אחרי שיטוט קצר בפייס מפרופיל של בן משפחה,ראיתי יש קבוצות בשם isf,iarael sport fishing . למה צריך עוד קבוצה שאני,כמו ארז לא הצלחתי לקשר בינה לפורום כלל כולל. ובאופן כללי אני לא בעד הרעיון, וכן שורר בי הפחד שהקבוצה תחליף את הפורום לחלוטין מה? וואלה לא יודע
Max

חבר פורום

מנותק מנותק

Buri buri vien to papa

« הגיב #11 ב- : נובמבר 28, 2020, 13:48:02 PM »

בס"ד

מה שכתבתי קודם 

רפי, אני מכיר את פייסבוק מלפני יותר מעשור כשנכנסתי לשם אז לצורך מחאה חברתית. הייתי שם כמה חודשים (בשביל המחאה) ובכל הזמן הזה אני פשוט לא הבנתי מה אנשים בתכלס עושים שם. אחרי הכמה חודשים הללו פשוט הפסקתי. הייתי אומר את דעתי על המקום "החברתי" הזה, אבל אני חושש שאנשים מסוימים יקחו את דברי בצורה לא נכונה ואישית ואז יפגעו - וזאת לא המטרה שלי.

כמוני כמוך אברהם היקר
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : נובמבר 28, 2020, 16:59:16 PM »
אחרי שיטוט קצר בפייס מפרופיל של בן משפחה,ראיתי יש קבוצות בשם isf,iarael sport fishing . למה צריך עוד קבוצה שאני,כמו ארז לא הצלחתי לקשר בינה לפורום כלל כולל. ובאופן כללי אני לא בעד הרעיון, וכן שורר בי הפחד שהקבוצה תחליף את הפורום לחלוטין מה? וואלה לא יודע

נראה שאתה לא כל כך בקי בענייני הפייסבוק ולכן התערבבו לך כמה דברים... אין קבוצת פייסבוק של isf, יש לנו דף פייסבוק של הפורום. דף פייסבוק הוא מעין חלון ראווה- מציג את התכנים ומשתף בהם את העוקבים, ואילו קבוצת פייסבוק היא פלטפורמה לדיונים ופרסומים שונים על ידי חברי הקבוצה.
אין לך על מה לפחד או לדאוג, מטרת הקבוצה היא לספק אלטרנטיבה שפויה ומסודרת למי שגם ככה פעיל בפייסבוק בקבוצות הדייגים השונות, שבדרך כלל נראות כמו מערב פרוע- אנשים מעלים שם נושאי דיון ככל העולה על רוחם בלי קשר ישיר לנושאי דיג, תכנים פרסומיים, הטרלות, ספאם, קללות ונאצות ועוד כהנה עניינים מרגיזים. בקבוצות הדייגים הגדולות יש מעל 20 אלף חברים בכל אחת (מן הסתם הרוב הם אותם אנשים בכל הקבוצות), ולאלו מביניהם שהטינוף הנ"ל מפריע הצענו אלטרנטיבה בדמות הקבוצה.
עוד דבר, הקבוצה היא לא "של הפורום" ולא מטעמו, אבל חלק ממייסדיה הם פעילים פה כולל מנהלים, ואנחנו רואים לנכון לקדם בה גם דברים שקשורים לפורום או לעמותת יעד (שגם לה יש דף וקבוצה משלה).
לא מתאים לך? לגיטימי, לא רואה סיבה שכל אחד יהיה פעיל בפייסבוק, אבל לאלה שכן מתאים, כדאי לספק פלטפורמה מנוהלת היטב וללא זבל שלא רצינו לקבל מול הפנים כשחיפשנו דיונים ענייניים בנושאי דיג
Max

חבר פורום

מנותק מנותק

Buri buri vien to papa

« הגיב #13 ב- : נובמבר 28, 2020, 20:18:33 PM »

נראה שאתה לא כל כך בקי בענייני הפייסבוק ולכן התערבבו לך כמה דברים... אין קבוצת פייסבוק של isf, יש לנו דף פייסבוק של הפורום. דף פייסבוק הוא מעין חלון ראווה- מציג את התכנים ומשתף בהם את העוקבים, ואילו קבוצת פייסבוק היא פלטפורמה לדיונים ופרסומים שונים על ידי חברי הקבוצה.
אין לך על מה לפחד או לדאוג, מטרת הקבוצה היא לספק אלטרנטיבה שפויה ומסודרת למי שגם ככה פעיל בפייסבוק בקבוצות הדייגים השונות, שבדרך כלל נראות כמו מערב פרוע- אנשים מעלים שם נושאי דיון ככל העולה על רוחם בלי קשר ישיר לנושאי דיג, תכנים פרסומיים, הטרלות, ספאם, קללות ונאצות ועוד כהנה עניינים מרגיזים. בקבוצות הדייגים הגדולות יש מעל 20 אלף חברים בכל אחת (מן הסתם הרוב הם אותם אנשים בכל הקבוצות), ולאלו מביניהם שהטינוף הנ"ל מפריע הצענו אלטרנטיבה בדמות הקבוצה.
עוד דבר, הקבוצה היא לא "של הפורום" ולא מטעמו, אבל חלק ממייסדיה הם פעילים פה כולל מנהלים, ואנחנו רואים לנכון לקדם בה גם דברים שקשורים לפורום או לעמותת יעד (שגם לה יש דף וקבוצה משלה).
לא מתאים לך? לגיטימי, לא רואה סיבה שכל אחד יהיה פעיל בפייסבוק, אבל לאלה שכן מתאים, כדאי לספק פלטפורמה מנוהלת היטב וללא זבל שלא רצינו לקבל מול הפנים כשחיפשנו דיונים ענייניים בנושאי דיג

קובי חבר יקר, תודה שהשקעת מזמנך להסביר לי על הרעיון. הבנתי הכל, הקבוצה לא קשורה לפורום ומיועדת לתת לדייגים חברי הפייסבוק, קבוצת דייג איכותית, כי מכמה ביקורים בקבוצות שם זה פשוט זוהמה, "שפוני יא נאס". בהחלט מטרה מבורכת ומאחל לכם בהצלחה. החשש הראשוני שלי היה שפשוט חברים יעזבו את הפורום לטובת הפייסבוק. תודה שהבהרת לי את הדברים.
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : ינואר 17, 2021, 01:00:37 AM »
קובי חבר יקר, תודה שהשקעת מזמנך להסביר לי על הרעיון. הבנתי הכל, הקבוצה לא קשורה לפורום ומיועדת לתת לדייגים חברי הפייסבוק, קבוצת דייג איכותית, כי מכמה ביקורים בקבוצות שם זה פשוט זוהמה, "שפוני יא נאס". בהחלט מטרה מבורכת ומאחל לכם בהצלחה. החשש הראשוני שלי היה שפשוט חברים יעזבו את הפורום לטובת הפייסבוק. תודה שהבהרת לי את הדברים.

לחיים
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!