גם אני עובד עם הimp , אבל לי בהרבה מקרים הקרס משתחררת, יכול להיות שזה קשור גם בצורת ההטלה שלי אבל מעדיף משהו שנועל את הקרס עד לפגיעה במים, הג'ימני נראה אחלה, הטרידנט נראה ממש מעולה אבל לא מצליח למצוא מי שולח אותם לארץ.
אשמח לעזרה במציאת bait clip דרך הרשת (חנויות עכשיו סגורות)
trident roto gemini splash solo האדום
ובכלל, מישהו בארץ מחזיק מוצרים של trident?
שי.
היי שי. אני לא משתמש בציוד הזה, לא בטוח שקלעתי נכון בפריט המתאים, אבל אני כן לקוח מרוצה של אתר שבין היתר הוא "תותח" באקססוריז- tackle4all.com. חיפשתי ומצאתי אצלם את האביזר הזה, זה עונה על מה שאתה מחפש?
האימפקט הזה הוא הראשון שרכשתי אבל התאכזבתי ממנו, לא הצליח להחזיק אף קרס ( עובד עם קרסים 2/0 ומעלה). מודה שלא נסיתי עם החוט נירוסטה שעובר דרכו.
כאן במרכז אין חנויות שמתעסקות ממש עם ציוד סרף, חשבתי אולי באיזור הדרום או הצפון מישהו מכיר על חנות שמחזיקה.. בכל מקרה אביא את הג'ימני ואולי כמה ריגים מוכנים של trident ונראה איך הולך.
את הגימני האדום ראיתי, וכנראה אזמין. האמת שראיתי גם אימקפט שילד עם נועל, כביכול שמיועד לOTG כיוון שהרגיל לא היה מצליח להחזיק את הקרס ככ טוב, בטח שלא בOTG .
לגבי המוצרים של trident מחכה לתשובה מהם, מימה שאני יוצא ברשת ובסרטונים מדובר בbait clip שעדיף גם על הגימני האדום, ממש מתלהבים ממנו. נראה אם ישלחו לארץ.
מצרף לכם פה סרטון שמראה ריג עם המוצרים של trident/
הריג בנוי עם מוצר שנקרא hangover ולמעשה נותן פתרון יעיל ונוח לריג up & over.
יש הרבה דיבורים במבטא צפון אנגלי כבד אבל מוזמנים לעבור לתכלס בדקה 16:40.
שי
מעניין מאוד. ממש אהבתי את הרעיון. מעניין כמה תצא עלות לכל ריג כזה
מעולם לא יצא לי לראות מישהו שמיישם את זה עם פתיון כמו דג קטן (נניח בורי) ואשמח אם למישהו יש תמונות\סירטון המחשה לכך ואם יש מי שבעצמו משתמש בריגים עם אימפקט ודומיו בפיתיון גדול שיוכל לתת מניסיונו.