תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
6/3/2012 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
קם בבוקר בסביבות 05:00

אבחון במחשבים שם, כל הדרך לשם חושב איזה ים קטלני בטח יש

לא יודע לדבר עברית הוא תושב חוזר החיילת החוצפנית אומרת לי שאני לא יכול להכנס

שעתיים וחצי בחוץ כולי מת מחום כבר חושב כבר מתי אני כבר יגיע לבית או מתי הוא כבר יצא השעה 9:40 נכנס
לאוטובוס בחזרה לאשדוד האוטובוס יוצא מגיעים לאשדוד השעה 11:00 תוך פחות מי 5 דקות מארגן תיק מסודר לדייג כל מה
שאני צריך הפעם בחרתי זרזור

שלי גם ככה הוא לא ילך לעבודה ואין לו מה לעשות

למזלי לקחתי 2 בקבוקי מים אם לא היו היתי מתבייש

מוכנה לשימוש בים אומר לבן דוד שלי שאני יזרוק ראשון מזמן לא היתי במים אני מתרגש חחח..

סיליקון נותן זריקה על הזריקה הראשונה מרגיש יציאת חוט מטורפת

והבנתי כנראה ככה מתנהג לוקוס לא הבנתי מה הולך רק הבנתי שאם אני עוזב את החכה אני מאבד אותה נותן הוק
סט למעלה ומגלגל ולצערי לא כלכך הספקתי להוציא וסיליקון נתקע לי באבן באסה

דמויי של YU - ZURI ראש אדום גוף לבן לא רוצה לאבד עוד סיליקונים הרולר שיש לי חלש נראלי [ אביחי מה שאתה
שהבאתה לי ] ולא ידוע לי על המשקל של הלוקוס שברח לי כי זאת ראשונה שאני מרגיש דג בכללי על מקל זרזור

אני משער שזה קילו + נתן יציאת חוט מטורפת למזלי קלאץ' פתוח תמיד..
יוצא מחוץ לאבנים חוזר לתוך המרינה רואה פשוט משהו מדבים שורה שלמה של בוסניקים בערך 30 למשל בצד
שמאל וגם דייגי פתיונות בצד השני עוד 30 דייגי פיתינות לא יודע מה עבר עליהם או שזה בטח היה יום מיוחד
דייג סתם התעניינתי ושמעתי כמה אנשים מדברים

דייגי הפתיונות יושבים בתוך המרינה אבל לא רציתי לחפור פתאום אני רואה מהצד סירת מנוע בגודל של מכונית
טסה פשוט במרינה עולה על 3 חוטים של דייגי הפיתיונות

בתוך המרינה ואם אתה לא מוציא בזמן רוב הסיכויים שישבר אני רואה את המקלות מכופפות בצורה מפחידה
ובאותו הזמן שלושת המקלות מתנפצים פשוט לחלקים קטנים והכי מוזר שהחוטים לא נקרעו היה על המקלות שלו
חוט בד דיי אווה אחרי כמה או יותר מידי קללות מאותו

להתעניין לצד של דייגי הבוס עצרתי ליד אחד משהו כמו 7 אנשים יסתכלו על אותו דייג כולל אותי רק הגעתי אני
רואה את המצוף שוקע כמו משוגע הבוס מקופל המקל בוס שהיה לו בין הפשוטים ביותר דג של 200 גרם היה
שובר אותו לדעתי אותו בנאדם לא הצליח להוציא את הדג החוט נקרע היה לו גם חוט דיי דק וגם הטבעת בבוס
נשברה לו נאני לא יודע מה זה היה אבל היתה צלילית בצורת סרגוס דיי גדול .. אומר לעצמי ואוא איזה יום ואומר
לעצמי מזל שלי נהרס רק סיליקון אומר לכולם ביי

הצעה שלי לדייגי הפיתיונות במרינה אתם רואים סירה טסה במהירות לכיוונכם תוציאו את החוטים כי חבל על החכה או על הריג הנפלא שעשיתם!

ערב טוב חברים, אלכס
דייגי ISF שומרים על איכות הסביבה!!: