פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   המלצה על רולר |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה על רולר (נקרא 2222 פעמים) |
הדפסה |
|
טוביה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דעתכם לדייג על חי על stinger דגם ssb-90
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
האמת שאין לי מושג איזה רולר זה.... לא שמעתי עליו מעולם. אם תצרף קישור אשמח לנסות ולהתרשם מהמפרט או למצוא ביקורות ברשת
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
יש לי את הרולר הזה חדש עוד לא השתמשתי בו בכלל אבל בעבר ראיתי אנשים משתמשים בו לדיג על חי יש לו קיבולת חוט יחסית גבוהה תחלס שורה תחתונה: הוא לא מהרולרים המתקדמים אבל יחסית למחיר שלו הוא יעשה את העבודה
אבל אם כבר אז באותו מחיר יש את הטיקה ספין פוקוס 7000 סוס עבודה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 08, 2020, 18:37:18 PM על ידי (אלון)
|
|
-------------------------------
|
|
|
טוביה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
280 שח זה נקרה מחיר זול ?
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 09, 2020, 20:58:27 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
280 שח זה נקרה מחיר זול ?
בהחלט
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 09, 2020, 20:59:34 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
טוביה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ווווווווווווואלה תגובה מהירה פשוט קניתי את הרולר הזה לפני המון זמן ולאחרונה עשיתי בפורום חיפוש לרולר לאינטיאס והרולר הזה לא הוזכר שם מצד שני יש לרולר הזה משהו מסיבי שכן נראה שמתאים לאינטיאס
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
280 שח זה נקרה מחיר זול ?.
לא יודע איך הגעת למחיר הזה כנראה שקנית אותו לפני מספר שנים ובגלל זה עלה לך 280 והיום 280 זה נחשב למחיר זול בחנויות מוכרים את הרולר הזה בסביבות 400 עד 450 ש"ח וגם זה נחשב למחיר סביר לסדר גודל של הרולרים האלה
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אם כבר יש לך אותו, אין מה לשבור את הראש יותר מדי... לך תדוג איתו, אחרי דג רציני תהיה הרבה יותר חכם ותדע מניסיון מה הוא שווה. לא הייתי עכשיו קונה רולר אחר ומשאיר במגירה את הרולר החדש לגמרי אם הוא רולר חזק שבנוי טוב. להחזיר למגירה יותר מאוחר תמיד אפשר....
|
|
|
|
טוביה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
280 שח זה נקרה מחיר זול ?.
לא יודע איך הגעת למחיר הזה כנראה שקנית אותו לפני מספר שנים ובגלל זה עלה לך 280 והיום 280 זה נחשב למחיר זול בחנויות מוכרים את הרולר הזה בסביבות 400 עד 450 ש"ח וגם זה נחשב למחיר סביר לסדר גודל של הרולרים האלה קניתי אותו לאחרונה ולא ידעתי שהחנות שבה אני קונה את ציוד הדייג כל כך זולה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 10, 2020, 19:00:54 PM על ידי טוביה
|
|
|
|
|
טוביה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם כבר יש לך אותו, אין מה לשבור את הראש יותר מדי... לך תדוג איתו, אחרי דג רציני תהיה הרבה יותר חכם ותדע מניסיון מה הוא שווה. לא הייתי עכשיו קונה רולר אחר ומשאיר במגירה את הרולר החדש לגמרי אם הוא רולר חזק שבנוי טוב. להחזיר למגירה יותר מאוחר תמיד אפשר.... לא יוצא לי לדוג הרבה ומצד שני איפה שאני דג הוציאו שם דג של 51 קילו כך שחבל לי לאבד דג בשביל רולר חדש שלא נקנה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 10, 2020, 18:58:56 PM על ידי טוביה
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אם כבר יש לך אותו, אין מה לשבור את הראש יותר מדי... לך תדוג איתו, אחרי דג רציני תהיה הרבה יותר חכם ותדע מניסיון מה הוא שווה. לא הייתי עכשיו קונה רולר אחר ומשאיר במגירה את הרולר החדש לגמרי אם הוא רולר חזק שבנוי טוב. להחזיר למגירה יותר מאוחר תמיד אפשר.... לא יוצא לי לדוג הרבה ומצד שני איפה שאני דג הוציאו שם דג של 51 קילו כך שחבל לי לאבד דג בשביל רולר חדש שלא נקנה
נחמד שהוציאו דג של 51 קילו, אבל ברור לך שזה דג של אחד ל.... אם אתה בונה על ממוצע של 50 קילו לדגי מטרה, אנחנו מדברים על קטגוריה אחרת לגמרי של רולרים, הייתי ממליץ לך להגדיל תקציב פי 8-10 לכל הפחות, כי גם ברולרים החזקים והמוכרים בטווח הביניים, הרולר לא יעמוד בדגים בגדלים כאלה.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|