פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פרידות פרידות פרידות (נוספו תמונות) |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פרידות פרידות פרידות (נוספו תמונות) (נקרא 4532 פעמים) |
הדפסה |
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 29/9/2020 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | גלי | 10 - 20 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| שרימפס - | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 20 | 5-6 |
הדו"ח:הגעה באופניים למרינה, יציאה בשלוש בבוקר, התחלה בדריפט לחיפוש מרמירים. לא היו מרמירים אבל היו המון אכילות של טלוויזיות כמו מכונת יריה. כשנוכחנו לדעת שאין משהו מעניין בדריפט, החלטנו לדוג על עוגן בחר"ף. ירדנו לסלע רדוד בעומק של 10 מטרים, הורדנו עוגן והרוח הוציאה אותנו לחרף המערבי של הסלע. הורדה של פתיון עם חוט ביד ומיד התחילו אכילות של פרידות יפות. ככה בערך שעה רצופה של אכילות מידיות, כיף להתמודד עם פרידה עם חוט ביד. אחרי כל מספר פרידות, אני מנקה אותם מיד בסירה ומכניס לקלקר עם קרח. כשהדג טרי הקשקשים יורדים מאוד בקלות. בין הפרידות עלו כמה מנורים וסרגוסים, אותם שמרנו לחי בבוקר. לאחר כשעה הרוח שינתה כיוון והאכילות פסקו. לפיכך עלינו ל 20-25 מטרים ודגנו בדריפט פרידות נוספות מעט קטנות יותר מאלו שיצאו בחר"ף. עם שחר עלינו לחר"ף של 30 מטרים והורדנו פתיונות חיים, ללא כל תוצאה. בצהריים טיגנתי את הפרידות לארוחה נהדרת עם סלט ירקות טרי. היה דיג כיפי.
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2020, 15:59:35 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אין על פרידות טריות מטוגנות דג לוחמני וטעים בתחילת דרכי בפורומי הדיג הייתי נקרא פרדי על שם הפרידות שהייתי מוציא בכמויות בהמשך הוספתי בנצי בסוגריים ובסופו של דבר אין כמו השם שנתנו ההורים  העונה מתחילה להתחמם ככל שהמים מתחילים להתקרר מצפה לקרוא עוד הרבה דוחות בקרוב 
|
-------------------------------
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לאחרונה, התחלתי להוסיף חרוז קטן לקרס, החרוז מגביר משמעותית את האכילות. את החרוזים אני אוסף מהסביקי הישן כאשר הקרסים מחלידים, אני מפרק את הסביקי ושומר את החרוזים הקטנים. החרוזים גורמים לתקיפות משמעותיות והדגים ממש בולעים אותם.
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לאחרונה, התחלתי להוסיף חרוז קטן לקרס, החרוז מגביר משמעותית את האכילות. את החרוזים אני אוסף מהסביקי הישן כאשר הקרסים מחלידים, אני מפרק את הסביקי ושומר את החרוזים הקטנים. החרוזים גורמים לתקיפות משמעותיות והדגים ממש בולעים אותם.
חשבת אולי שזה בגלל שהחרוזים האלה מהסביקי זורחים?
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה כיף שאתה יכול להגיע עם אופניים למרינה  יופי של תפיסות
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
פששש תענוג ! כל הכבוד על היצאה תודה על הטיפ עם החרוז...
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חשבת אולי שזה בגלל שהחרוזים האלה מהסביקי זורחים? אלון, ברור שזו הסיבה. אני אפילו מאיר עליהם עם הפנס כדי שיזהרו יותר.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דו"ח סוכריה, ראובן. כמו תמיד, המון מידע שימושי וטיפים ששווים זהב, וגם הדו"ח עצמו קולח ונעים לקריאה. הייתי שמח לאיזה צלחת פארידות מטוגנות יפה לארוחת צהריים בכל יום! תודה על השיתוף!
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
חשבת אולי שזה בגלל שהחרוזים האלה מהסביקי זורחים? אלון, ברור שזו הסיבה. אני אפילו מאיר עליהם עם הפנס כדי שיזהרו יותר. זה ברור לי ולך אבל להרבה אחרים זה לא כזה ברור יש שיחשבו שלשים סתם חרוזי סטופר גם יעזור
|
|
|
|
|
ראובן, תודה על הדוח היפיפה. דרך אגב, אני משתמש בחרוז זכוכית על טקסס ריג. כשהמשקולת פוגעת בזכוכית היא עושה רעש שמושך דגים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ראובן, תודה על הדוח היפיפה. דרך אגב, אני משתמש בחרוז זכוכית על טקסס ריג. כשהמשקולת פוגעת בזכוכית היא עושה רעש שמושך דגים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
רעיון מעניין, אני מקפיץ את העופרת על הקרקעית, הטפיחות של העופרת בחול מושכות דגים. מעניין לנסות הוספת חרוז זכוכית.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
רעיון מעניין  כיף של יציאת בולוס פרידות איכותית  היה נכון לנטוש את הדריפט ולעבור לעוגן בחרף. תודה על השיתוף של החויה.
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי, תודה על הסיוע בהוספת התמונות, אין כמוך!!!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מי כמוני מבין את הכייפ הזה.... ושום דג דו ספרתי לא יעלים את זה... כמוני כמוך ראובן, מאות לילות וימים של דיג ביליתי עם החוט ביד.... פרידות ומרמירים, סרגוסים וקוואקוואק, מנורים ועוד... בולוס ברדודים - המקל שלי תמיד היה מוצא עצמו מובטל וגליל הביוב תמיד זכה לעדיפות... אקש'ן נהדר - ואין כמו האכילות והפייט של הפרפורים - הפרידות-מנות... וארוחה טעימה זה הבונוס  רפי, תודה על הסיוע בהוספת התמונות, אין כמוך!!!
בכייפ יקירי 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|