פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   המלצה על רולר לסרף קסטינג, |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה על רולר לסרף קסטינג, (נקרא 7005 פעמים) |
הדפסה |
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
אהלן חברים. מחפש המלצה לרולר חוף בתקציב עד 600 ש"ח הזמנה מחול. שיהיה אפשר להתאים לו שפולה טפלון ( גם הזמנה מחול). מידת רולר 8000
מחפש לרולר חוט מונו טוב במידה 0.16-0.18 בגליל של 500. גם הזמנה מחול, מחפש חוט מאוד איכותי .
חברות לרולר פחות משנה לי העיקר שתהיה מכונה טובה לא נעול לא על דאיווה ולא על שימנו. גם יוקי טרבוקו וכו יתקבל בברכה.
הרולר משודך למקל 3 חלקים עד 225 גרם.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 18, 2020, 22:40:02 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אל תחשוב על להכניס 0.16 - 0.18 נילון לרולר
אל תחשוב על בובינה טפלון , לך אך ורק על אלומיניום
אני די חסיד של שימאנו , תבדוק עם הספין גואי נכנס לך לתקציב
ניתן להזמין בשבילו שפולות במידות שונות
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
ישלי רולרים לסרף עם שפולות אלומיניום שאני עובד עם חוטי בד דקים. מעוניין הפעם רולר עם שפולה טפלון, עם חוט ניילון דק, כמובן לחוף חולי נטו ולא לטרגט דגים גדולים
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
עזוב וותר על העניין
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
מאיזו סיבה לוותר על העניין? מכיר לא מעט אנשים פה בארץ שעובדים בדיג חופי עם חוטי ניילון בעובי כזה. אשמח שתבהיר את עצמך
לא רואה שום סיבה לעבוד בחוף חולי לסרגוסים ולברקים עם חוטי ניילון 0.40 או חוטי בד 20 ליברה, לסגור קלאץ ולגרור את הדג עד החוף
חשוב לי בעיקר מרחק זריקה ויש לי טכניקה מעולה לotg אחרי מעל חצי שנה אימונים, וממה שהבנתי מחברים שעובדים עם טפלון וניילון דק זה שיפר להם מאוד את המרחק
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 19, 2020, 19:24:51 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אתה מכיר אולי שתי אנשים כאלו כי זה מה שיש
ההיתי במקום הזה וזה לא לעניין . עדיף שתרד בקוטר של החוט בד
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אתה יודע מה לך על זה , אין חכם כבעל ניסיון
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
עזוב אם אתה אומר מניסיון שלא כדאי אני ארד מהרעיון, באמת ארד כנראה לבד שמונה ליברה ולידר קוני
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 19, 2020, 19:39:36 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
עזוב אם אתה אומר מניסיון שלא כדאי אני ארד מהרעיון, באמת ארד כנראה לחוט בד שמונה ליברה ולידר קוני
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מקס, יואל זה אחד החבר'ה המובילים פה בפורום (אם לא ה') בתחום הסרף קאסטינג, כל עצה שלו היא נכס זהב. מה שכן, יואל, כשיש עצה שאמורה לשנות לבחור את הכיוון, זרוק כמה הסברים מסביב, כדי שיבין מה הוא עושה לא בסדר בתפיסה. כשמבינים את ההיגיון, הרבה יותר קל להפנים את השינוי... שנה טובה!
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
בגדול מבחינת טסט של חוט 0.16 נילון אין בעיה להוציא מרמירים טלויזיות וסרגוסים
הבעיה מתחילה במצב ים ורוחות שהוא שונה מיפן ספרד וכדומה
לעבוד בשביל הדגים האלו זה לא רק חוט דק זה גם חכה עם משקלי זריקה שונים מהסטנדרט
ביפן יש להם גם רולרים שמיועדים לדייג הזה שהם ללא קלאץ
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 20, 2020, 16:56:56 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
|
גם אני היתי שם. לא היתי מוותר על לנסות. כן כן לא לא. מה שנקרא טעם וריח אין מה להתווכח.
אולי לפני שתארגן רולר יעודי לנושא...תארגן כ 200M חוט נילון כמו שרצית ותנסה לשחק עם זה על ציוד שכבר יש לך. (שים אותו עם באקינג של בד 20ליברה לדוגמה...וכמובן שוק לידר)
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
גם אני היתי שם. לא היתי מוותר על לנסות. כן כן לא לא. מה שנקרא טעם וריח אין מה להתווכח.
אולי לפני שתארגן רולר יעודי לנושא...תארגן כ 200M חוט נילון כמו שרצית ותנסה לשחק עם זה על ציוד שכבר יש לך. (שים אותו עם באקינג של בד 20ליברה לדוגמה...וכמובן שוק לידר)
זרקת רעיון מעולה, מישה. אני חושב לעלות אפילו ל 0.20. יש לך המלצה לחוט ספציפי? אין בעיה להזמין מחול.
|
|
|
|
|
זרקת רעיון מעולה, מישה. אני חושב לעלות אפילו ל 0.20. יש לך המלצה לחוט ספציפי? אין בעיה להזמין מחול. היה לי ניסיון טוב עם tubertini gorilla ב.18, קשיח יחסית, עמיד למדי בשפשוף...אם לא ילך תמחזר אותו לבורי או משהו
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מקס, יואל זה אחד החבר'ה המובילים פה בפורום (אם לא ה') בתחום הסרף קאסטינג, כל עצה שלו היא נכס זהב. מה שכן, יואל, כשיש עצה שאמורה לשנות לבחור את הכיוון, זרוק כמה הסברים מסביב, כדי שיבין מה הוא עושה לא בסדר בתפיסה. כשמבינים את ההיגיון, הרבה יותר קל להפנים את השינוי... שנה טובה!
לקחת לי את המילים מהפה  יואל ומישה, הסברים מצוינים פרי הרבה ניסיון..... ואם כבר אז כבר - על הרולר שמתכנן מקס והבנתם את דגי המטרה - וגם שהוא מכוון להטיל כמה שיותר רחוק (אולי קשור למבנה החוף במיקום שלו...) על איזה חוט הייתם ממליצים מבחינת עובי? (ראיתי מישה את ההמלצה על 0.18) נ.ב. אין עדיין המלצות על רולר, מלבד זו של יואל
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3