פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   דיג מוסר מלכותי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דיג מוסר מלכותי (נקרא 4868 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום, זו הודעתי הראשונה כאן באתר  יש למישהו כאן ניסיון בתפיסת מוסר מלכותי בים (לא באתר דיג מים מתוקים)? אשמח לקבל קצת אינפורמציה, איזו שיטת דיג מומלצת? איזה פיתיון? חיפשתי באתר ולא מצאתי אבל אם יש דיון בנושא אשמח לקבל אותו, תודה 
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
נשמע לי קצת לא ריאלי לטרגט מוסרים, בוא לא נשכח שזה דג נדיר בחופים שלנו, ממה שאני יודע תעבוד בחופים חוליים רדודים ופיתיון תולעת שלמה
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
נתפסים בודדים ,ויפים, גם בגיג מידי פעם. לא נראה לי מישהו בכוונה מטרגט אותם , אבל תמיד נחמד שיוצא משהו מיוחד
חיפוש ביומן דוחות הדייג מעלה שאחד נתפס ב-2019 בזרזור ב-2020 נתפס אחד בזרזור ואחד בדייג פתיונות
רק מראה שלא באמת ניתן לטרגט אותם
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 09, 2020, 05:07:29 AM על ידי TookTook
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
דג נדיר, לא תצליח לכוון לתפוס אותו. פעם אחת תפסתי מוסר קטן פחות מחצי קילו ושוחרר על חיקוי של בלאק מינו בחוף חולי כשחיפשתי לברקים. אבל בהחלט הסיכוי לתפוס אותו נמוך מאוד. אני שומע מדי פעם על חתיכות גדולות בעמוק על סירה או קיאק אבל גם אלה דיווחים נדירים.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 09, 2020, 05:13:53 AM על ידי TzvikaR
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ברוך הבא אלינו  כפי שרשמו לך, המוסר יחסית דג נדיר לתפיסה החוף, אבל יש תפיסות בעיקר בדרום הארץ . בדכ לא מטרגטים דווקא אותו אלא יש תפיסה במקרה. שיהיה הצלחה
|
|
|
|
|
מוסר מהחוף זה נדיר אך יש מקומת כמו אזורים בהם נשפכים נחלים וקרובים לתחנות כוח בהם יש מעט יותר סיכוי
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזור ניצנים - זיקים, אמצע מאי עד אמצע יוני זה התקופה החזקה שלהם..
בפתיון הייתי הולך על קרס עם תולעת שלמה ( בהצלחה עם זה עם הקורונה הזו..) או דג קטן חי \ מת, ריג ארוך שיעבוד עם הזרם, לחפש בור ולזרוק לידו, לתת לפתיון להסחף אל הבור שם לרוב יחכו הטורפים והמוסר בפרט ( היה פעם מאמר על שיטת הזרוזור ההפוך..זה על אותו עקרון..בערך)
השניים שהצלחתי לתפוס היו על פישארו עם גיג הד 7 ג' שניהם באיזור של זרמים \ בורות בים עובד
אה, והרבה מזל..
שי
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 09, 2020, 10:26:19 AM על ידי SHAYU**
|
|
|
|
|
|
איזור ניצנים - זיקים, אמצע מאי עד אמצע יוני זה התקופה החזקה שלהם..
בפתיון הייתי הולך על קרס עם תולעת שלמה ( בהצלחה עם זה עם הקורונה הזו..) או דג קטן חי \ מת, ריג ארוך שיעבוד עם הזרם, לחפש בור ולזרוק לידו, לתת לפתיון להסחף אל הבור שם לרוב יחכו הטורפים והמוסר בפרט ( היה פעם מאמר על שיטת הזרוזור ההפוך..זה על אותו עקרון..בערך)
השניים שהצלחתי לתפוס היו על פישארו עם גיג הד 7 ג' שניהם באיזור של זרמים \ בורות בים עובד
אה, והרבה מזל..
שי
אתה מזכיר לי נשכחות שי היקר.. בעבר הרחוק היו דייגים שהיו יושבים על מוסארים קבוע באזור זיקים.. עם תולעים שלמות בעיקר! מה שמוזר שהכמויות נעלמו כלא היו, השנה חבר לידי בדיג חופי תפס מוסאר של 2 קילו על חתיכת קלמרי קטנה.. פוקס מארץ הפוקסים. דג נדיר ביותר, ואם הוא עולה זה בערך כמו לזכות בפיס מבחינת הסיכוי  כמו שאמרו, לא הייתי בונה על לטרגט אותו במיוחד. לגבי הריגים והפתיונות, אין מה להוסיף, כבר נתנו לך את התשובה  שיהיה בהצלחה ותעדכן 
|
|
|
|
|
תודה רבה לכולם על התגובות המפורטות  נתפסים בודדים ,ויפים, גם בגיג מידי פעם. לא נראה לי מישהו בכוונה מטרגט אותם , אבל תמיד נחמד שיוצא משהו מיוחד
חיפוש ביומן דוחות הדייג מעלה שאחד נתפס ב-2019 בזרזור ב-2020 נתפס אחד בזרזור ואחד בדייג פתיונות
אפשר קישור לדוחות האלה?
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
תודה רבה לכולם על התגובות המפורטות  נתפסים בודדים ,ויפים, גם בגיג מידי פעם. לא נראה לי מישהו בכוונה מטרגט אותם , אבל תמיד נחמד שיוצא משהו מיוחד
אפשר קישור לדוחות האלה? כנס ליומן הדוחות יש חיפוש בחלק העליון חתוך לפי סוג הדג בלבד אם תרצה לראות היסטוריה שלמה , או הוסף חיתוכים שונים ( כמו שנה וסוג דיג )
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
שאיפות זה מצויין. אם אתה רוצה לטרגט מוסר מלכותי, הדבר הראשון שאתה צריך להכין זה.... מזל, והרבה ממנו. מוסרים נתפסים בכל שיטה כמעט, ג'יג, פיתיון חי, מת, ז'ירז'ור מהחוף וגם על פיתיונות כמו תולעת ואחרים. הבעיה היא לא איך לדוג אותו, אלא איפה הוא נמצא (ובדרך כלל לא נמצא)... אתה צריך שהדמוי/פיתיון שלך יפגוש מוסר, כדי שהמוסר יתקוף, ומהבחינה הזו, המוסר הוא סוג של פאנטום
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בקיצור, אתה צריך לחפש לברקים ולקוות למוסר