פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   קורס גמולוגיה -למי שמכיר |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קורס גמולוגיה -למי שמכיר (נקרא 1812 פעמים) |
הדפסה |
|
קוביקובה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני שוקל לפנות לתחום היהלומים, לצורך זה אני מעונין להתחיל קורס גמולוגיה, אבל אני לא יודע כ"כ מה הקורס זהזה פותח בפני, איזה משרות , והאם יש דרישה בענף הזה ? איך ביכולתי לבדוק? תודה לעוזרים.
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
הנושא מאוד רחוק מתחומי הדיונים בפורום, כמעט וצועק "ספאם"... משתמש שזו הודעתו הראשונה בפורום, שואל על גמולוגיה, כאילו במקרה זה עלול להפנות את הקוראים לחיפוש בגוגל של קורס כזה... משתמש יקר, אני מפנה אותך להגיב כאן ולתקן אותי, אחרת הדיון יועבר לארכיון
גם אני חושב 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
הנושא מאוד רחוק מתחומי הדיונים בפורום, כמעט וצועק "ספאם"... משתמש שזו הודעתו הראשונה בפורום, שואל על גמולוגיה, כאילו במקרה זה עלול להפנות את הקוראים לחיפוש בגוגל של קורס כזה... משתמש יקר, אני מפנה אותך להגיב כאן ולתקן אותי, אחרת הדיון יועבר לארכיון
אני חושב שזה קצת מוגזם התגובה הזאת היית צריך להעביר לארכיון ללא תגובה 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 27, 2020, 17:24:28 PM על ידי (אלון)
|
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני חושב שזה קצת מוגזם התגובה הזאת היית צריך להעביר לארכיון ללא תגובה  אז אתה מוזמן לתרום מניסיונך בגמולוגיה כדי לאזן אותה  אבל ברצינות, למדתי לזהות סימנים כאלה. אם בכל זאת טעיתי, אתנצל בפני פותח הדיון ואערוך את התגובות....
|
|
|
|
קוביקובה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חב'רה זה לא ספאם ולא כלום. האמת שאני לא כ"כ כבר הולך לדוג וגם שהייתי דג קצת בוס לכן מעולם לא כתבתי, אוהב פשוט להתסכל ביומן דוחו"ת. זהו צריך קצת עזרה מי שהרוצה לעזור יעזור.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ואללה, מסתבר שטעיתי.... חוזר בי ומתנצל על שחשדתי בכשרים. בהצלחה בקורס הגמולוגיה, למרות שכנראה שאינפורמציה רלוונטית בעניין כנראה שלא תמצא כאן....
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואללה, מסתבר שטעיתי.... חוזר בי ומתנצל על שחשדתי בכשרים. בהצלחה בקורס הגמולוגיה, למרות שכנראה שאינפורמציה רלוונטית בעניין כנראה שלא תמצא כאן....
מכיר כמה דייגים שמתייחסים לרולרים שלהם כאל תכשיט ולדמויים כאל אבני חן 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לדעתי, אין כמו להתחיל לקרוא בגוגל, עם המסננים המתאימים... לשים למשל "שום היהלומים ואבני החן בישראל" ושאר צירופים... בטוח תמצא הרבה חומר לקרוא...
אגב, יש איש מהדהים ודייג בחסד שעוסק בתחום - מוקי 522.... לאחרונה לא ראיתי אותו כאן... אם אתה מכיר מז'רז'רים מהמרכז - ותגיע אליו, מניח שיוכל לכוון אותך...
|
-------------------------------
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני בעד שאם זה מעניין ואתה אוהב את זה לך על זה! כמובן לפני כן תעשה שעורי בית לפעמים מבטיחים לך בקורסים האלה הבטחות שבסוף לא מתקיימות. כדאי לבדוק היטב לפני למצוא אנשים שעשו את הקרוס וכמובן לבדוק בגוגל שיודע הכל. לאחר מכן תחליט אם זה מתאים לך או לא. באופן כללי זה תחום שאפשר להרוויח בו יפה כשאתה עצמאי, פחות כשאתה שכיר. בכל מקרה בהצלחה ללמוד זה תמיד טוב 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|