tomas
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים. יש לי סירת דייג נחמדה על עגלה(זודיאק 4.7 מנוע 40) מחפש שותף ליציאות והוא צריך להיות עם רכב 4×4 עם וו כי לי אין אם יש מישהו שמעוניין שיצור איתי קשר לעוד פרטים תומר
------------------------------ השאלה על גלאי הדגים, בהמשך
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2020, 02:20:47 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
כדאי לך לומר מאיזה אזור אתה, בן כמה אתה, סגנון הדייג שאתה דג בו וכו'.... הפרטים הללו מאד חשובים, ככה זה יעזור לשותף העתידי לדעת שיש לכם דברים משותפים ושתוכלו להנות יחד בדייג.
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 17, 2020, 17:38:35 PM על ידי אברהם כהן
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
tomas
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גר ביוקנעם יוצא לאזור חדרה וצפונה. אני בן 45 ודג בכל השיטות.הסירה מותאמת לדייג עם מאחזים לחכות וגלאי ומאושרת לצאת בלילה
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
בהצלחה - הצעה טובה למתעניינים
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
tomas
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים. בשעה טובה קניתי רכב שיכול להוריד את הסירה למים וכבר יצאתי איתה פעם אחת. הכל עובד פיקס חוץ מהגלאי שיש מסוג humminbird 597 ci hd שתקוע במצב demo. ובמהירות גבוהה הרצפה מקבלת בטן. אם למישהו יש רעיון מה לעשות אשמח לעזרה. תומר
|
|
|
|
Barbos
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים. בשעה טובה קניתי רכב שיכול להוריד את הסירה למים וכבר יצאתי איתה פעם אחת. הכל עובד פיקס חוץ מהגלאי שיש מסוג humminbird 597 ci hd שתקוע במצב demo. ובמהירות גבוהה הרצפה מקבלת בטן. אם למישהו יש רעיון מה לעשות אשמח לעזרה. תומר
ממצב שהמכשיר כבוי, לוחץ על כפתור ההדלקה ובזמן שהמכשיר עולה ויש את המסך הכחול תלחץ בזריזות על כפתור ה-MENU, ואז תגיע למסך ירוק בו תוכל לבחור NORMAL (במקום SIMULATOR). מקווה שעזרתי.
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ממצב שהמכשיר כבוי, לוחץ על כפתור ההדלקה ובזמן שהמכשיר עולה ויש את המסך הכחול תלחץ בזריזות על כפתור ה-MENU, ואז תגיע למסך ירוק בו תוכל לבחור NORMAL (במקום SIMULATOR). מקווה שעזרתי. אני מקווה שהעצה לעיל עזרה לך, במידה ולא הרי שאם לא מגיע זרם חשמלי לעינית (קורוזיה או קצר) המכשיר באופן אוטומטי עובר למוד של סימולטור.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בשעה טובה, תתחדש על הרכב ועל פתיחת האפשרויות. אם ככה, ירדת מחיפוש השותף או שעדיין מחפש?
|
|
|
|
tomas
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים. קודם כל תודה למענה המהיר בעיניין הגלאי. היום אני עובד על הסירה אז אנסה לסדר את הגלאי. גם בעיית הבטן בריצפה סידרתי. עדיין מחפש שותף עם נסיון בים ליציאות יש את כל מה שצריך. מחר הולך לבדוק את הסירה בים תומר
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בהצלחה תומר 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ראשית תומר, תתחדש על הרכב....
ערכתי והתאמתי את הכותרת וההודעה הפותחת - גם להבהיר שיש לך סירה וגם מאחר והמשכת לכיוון גלאי הדגים... מקווה שהתקלה בגלאי נפתרה, תעדכן....
מניח שיש כאן חבר'ה טובים שישמחו להצטרף.... ומקווה שלא רחוק היום שיהיו עוד מקומות מתאימים להורדת סירה - כך תוכל לנסות גם באזור חיפה...
בהצלחה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|