בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  מחפש המלצה לחכה טלסקופית (או חכת 4 או 5 חלקים) טובה ואיכותית
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מחפש המלצה לחכה טלסקופית (או חכת 4 או 5 חלקים) טובה ואיכותית  (נקרא 5018 פעמים) הדפסה
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דווקא המייגור קראפט סולפרה ששמתי בלינק קורצת לי מאוד. אומנם טלסקופית אבל אקסטרא פאסט. ועם המשלוח תעלה פחות מ400 ש"ח. אני רק אחפש סרטונים לראות כמה היא פאסט באמת.
הבעיה שגם המדיום קורצת...  גילגול עיניים

בס"ד

קשה לי למצוא עליה ביקורות, והאמת שדי בצדק כי היא די חדשה בשוק.
העניין הוא שטווח עליון של 5 גרם הוא מעט מדי עבורי - בטח בשביל יציאה לטיול במפתיע כשאני יודע שאצטרך לגוון בשל מיקום. כך שחכה 1-10 היא פשוט מה שאני הכי מעדיף. אני חייב למצוא משהו. אני יודע שכשאמצא את זה, זה יהיה אחלה בשביל יציאות הרבה יותר ספונטניות (עבורי).
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
 IP: [ מחובר ]
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

בהמשך לחיפושים שלי, הציעו לי את החכה: APIA GrandAge LITE 7'6" שהיא 5 חלקים.
אני משער שאין כאן לאנשים ניסיון עם החכה, אבל השאלה שלי היא כזאת, החכה שוקלת 76 גרם בלבד. אבל הרולר שחשבתי לשדך לו Stradic CI4+ Hagane 1000 שוקל 160 גרם.
האם אתם חושבים שזה יהיה בעיתי? נראה לי שהסט לא יהיה מאוזן טוב...
חשוב לי מאד לשמוע את דעתכם.

תודה רבה  אתה בסדר
~@מור@~

אם מחפשים אותי - אני בים ;)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אם מחפשים אותי - אני בים ;)

בס"ד

אני משער שאין כאן לאנשים ניסיון עם החכה, אבל השאלה שלי היא כזאת, החכה שוקלת 76 גרם בלבד. אבל הרולר שחשבתי לשדך לו Stradic CI4+ Hagane 1000 שוקל 160 גרם.

תודה רבה  אתה בסדר

לדעתי לא תהיה בעיה.

ברוב המקרים המקל שוקל פחות מהרולר בהרבה (עד לכדי חצי).
האיזון מושפע ממיקום הרולר ביחס למקל (אורך הקת). זה משהו שגיל בחן בעבר והעלה לפורום כולל תמונות למיטב זכרוני.
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

תודה רבה  אתה בסדר

לדעתי לא תהיה בעיה.

ברוב המקרים המקל שוקל פחות מהרולר בהרבה (עד לכדי חצי).
האיזון מושפע ממיקום הרולר ביחס למקל (אורך הקת). זה משהו שגיל בחן בעבר והעלה לפורום כולל תמונות למיטב זכרוני.

בס"ד

תודה רבה אחי  בירה
כנראה שפספסתי את הדיון של גיל על זה.
אשמח לקרוא אותו אם אמצא אותו.
אם יש לך קישור אליו אשמח אם תעלה אותו.
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

לדעתי לא תהיה לך בעיה של איזון רק בגלל המשקלים, אם תהיה בעיה כזו- זה יהיה בגלל אורך הקת שבדרך כלל קצרה במקלות מרובי חלקים, דבר שאפשר לתקן עם תוספת משקל מזערית בבסיס הקת.
הייתי לוקח את המקל בלי חשש, אם ביתר הפרמטרים הוא קולע לדרישות שלך, ובמידת הצורך מאזן.
GilH99
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אברהם, אני אחסוך לך את הקריאה הארוכה, איזון החכה מושפע בעיקר מאורך החכה. משקל הרולר פחות משמעותי.
לרוב הבעיה תהיה הפוכה, שהרולר לא מספיק כבד כדי לאזן את החכה ונדרש להוסיף משקל בבסיס החכה.
וכמו שכתבו למעלה, הרולרים תמיד יותר כבדים מהחכה, ורולר של 160 גרם (לא כולל חוט אני מניח) יישב יפה על חכה של 78 גרם.

אם אתה עדיין רוצה לקרוא...
http://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=33167.0

דר"א, גיליתי שבדוגית הביאו את החכות של מיגור קראפט שקישרתי למעלה, ה 1-5 נחטפה כבר, אבל ה 1-7 עוד הייתה במלאי נכון לשבוע שעבר. אני מקווה למצוא זמן לקפוץ לבדוק אותה.

אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

אברהם, אני אחסוך לך את הקריאה הארוכה, איזון החכה מושפע בעיקר מאורך החכה. משקל הרולר פחות משמעותי.
לרוב הבעיה תהיה הפוכה, שהרולר לא מספיק כבד כדי לאזן את החכה ונדרש להוסיף משקל בבסיס החכה.
וכמו שכתבו למעלה, הרולרים תמיד יותר כבדים מהחכה, ורולר של 160 גרם (לא כולל חוט אני מניח) יישב יפה על חכה של 78 גרם.

אם אתה עדיין רוצה לקרוא...
http://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=33167.0

דר"א, גיליתי שבדוגית הביאו את החכות של מיגור קראפט שקישרתי למעלה, ה 1-5 נחטפה כבר, אבל ה 1-7 עוד הייתה במלאי נכון לשבוע שעבר. אני מקווה למצוא זמן לקפוץ לבדוק אותה.

תודה רבה גיל תשובה מהירה 
מעולה, הסרתם ממני חשש.
אני חושב שאני אבחר את ה- APIA. היא עולה חצי מחיר באינטרנט מאשר בארץ.
הדבר היחיד שחסר לי - אבל זה נכון לכל החכות הללו, זה הביקורות. אני לא מוצא עליהם ביקורות חוץ מ-2 שהם גם ככה לא נמכרות לארץ.
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

לדעתי לא תהיה לך בעיה של איזון רק בגלל המשקלים, אם תהיה בעיה כזו- זה יהיה בגלל אורך הקת שבדרך כלל קצרה במקלות מרובי חלקים, דבר שאפשר לתקן עם תוספת משקל מזערית בבסיס הקת.
הייתי לוקח את המקל בלי חשש, אם ביתר הפרמטרים הוא קולע לדרישות שלך, ובמידת הצורך מאזן.

בס"ד

תודה רבה קובי  אתה בסדר
שאר הפרמטרים שהיו חשובים לי זה אורך החכה ומשקלי הזריקה. לכבי האקשן של החכה אני לא מוצא מידע על זה. ואני אברר את זה לפני הקנייה.

ובכלל תודה רבה גם לכל שאר החברים.
התשובות שלכם מאד חשובות לי. ובלעדיכם לא הייתי מגיע להחלטה טובה.
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!