תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
27/6/2020 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:00 | גיג גדול - סיני מדבר יפנית | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | מנה יפה |
6:15 | גיג גדול - סיני מדבר יפנית | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | מנה יפה |
הדו"ח:
אהלןן שלום לכולם ,הרבה זמן לא כתבתי פה ובאמת הגיע הזמן
ואללה התגעגעתי חברים
יוצאים יום שישי החברים הקבועים ביניהם זוהר ויטלי שמעון קופסא ועוד אורחים קבועים שבאים מהמרכז כמו מלול היקר ומתן בכבודו שהגיע לעשות שמות בצפון

אני בכלל חם לצאת יציאה רק טרולינג ברדוד בובות קטנות ,בעבר נתן עבודה יפה וגם כיף להסתלבט ככה בשיוט עם המנוע,לאכול פירות טובים ולהנות מהים והחופים הקרובים,וזה אני אעשה בהזדמנות אחרת כי תוכניות אחרות לפנינו
מחליטים לצאת איפה שהכרישים והטוניות

מתארגנים זריז, חלק כבר מוכנים ויצאו ואני ושמעון ברגוע מתחילים לנוע לנקודה שנינו ממונעים אז פנאן
בדרך לנקודה גורר בובה אבל רואה בדרך המון סימנים ומחליט לעצור מדיי פעם 3 הורדות וממשיך ככה עד לנקודה.
ים מצוין יש לנו! 40 סמ גל מסודר סוואל ארוך,הים לא פלטה ועננים פה ושם מפנקים בצל ובריזה מדי פעם תענוג!
לראשונה הגיעה הטונית שיודעת לעשות חגיגה של כיף ואחריה הגיע הבייבי אינטיאס ואני מבסוטטטטט!!

גיג 150 גרם לבן סיני אבל סיני שמדבר יפנית תמיד עושה את העבודה
את הטונית נתתי לאבא של אישתי כמו תמיד והאינטיאס פינקתי את את אשתי בסביצה מפנק ופילה קטן לכל אחד לנישנוש יצא מדהים מדהים!

מרכיבים לסביצה:אננס בצל סגול בצל ירוק פלפל גמבה אדומה אבוקדו הרבה לימון מלח ואהבה
הפילה עשיתי עם חמאה שום הרבה טימין ומעט מרווה יצא מדהים!!
שיהיה אחלה שבוע לכולכם
תודה לאלדד שעזר לי לעלות תמונות,מתי זה יהיה קל יותר הדבר הזה?!

אוהב אותכם חברים חוטים מתוחים!