פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   רולר לאולטרה לייט |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רולר לאולטרה לייט (נקרא 7374 פעמים) |
הדפסה |
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
שוקל לרכוש רולר שימאנו לחכה אולטרה לייט בתקציב של עד 1300 שח
שמתי לב שחלק מהדגמים של שימנו מתחילים מגודל 2000 וחלקם מ 1000
כשמבחינת נתוני משקל וקיבולת חוט הם כמעט זהים
האים יש הבדל בקוטר הרולר/ שפולה ובגוף הרולר בכלל , זקוק להסבר כללי
בנוסף השמח להמלצה לרולר
תודה יואל
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
שוקל לרכוש רולר שימאנו לחכה אולטרה לייט בתקציב של עד 1300 שח
שמתי לב שחלק מהדגמים של שימנו מתחילים מגודל 2000 וחלקם מ 1000
כשמבחינת נתוני משקל וקיבולת חוט הם כמעט זהים
האים יש הבדל בקוטר הרולר/ שפולה ובגוף הרולר בכלל , זקוק להסבר כללי
בנוסף השמח להמלצה לרולר
תודה יואל
עקרונית אם אתה הולך על אולטרה לייט רצוי רולר סביב גודל 1000 גג 2000. בחלק מהדגמים אין הבדל מהותי מבחינת קיבולת חוט אבל במשקל הרולר בדרך כלל יש פער שכדאי להתייחס אליו. בתקציב כזה יש לך מגוון ענקי של אופציות. בהצלחה!
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הסיבה לכמות החוט הזהה בין דגמי 1000 ל-2000, היא עומק השפולה. כנראה שה 2000 הם עם שפולה שטוחה, מה שאמור לסייע בזריקות, אבל מוריד את כמות החוט.
כמו שכתב איתמר, בתקציב כזה (אתה רוצה לקנות בארץ או בחו"ל?), יש לך הרבה אופציות. לטעמי, גם סטרדיק FL יהיה מספיק לאולטרא, ויעלה חצי מהתקציב אם תזמין מחו"ל.
|
עריכה אחרונה: יוני 24, 2020, 16:52:25 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
שיש לי תקציב אני משתדל לנצל אותו עד תום ולכן אני ממליך על טווין פוואר של שימאנו במבצעי קיץ עכשיו הוא נכנ בתקציב שלך ויהיה שווה כל שקל י לציין שמדובר ברולר יפני שמיוצר ביפן לעומת הסטרדיק שמיוצר במלזיה
|
-------------------------------
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
תודה לכולם
|
|
|
|
|
יש לי את הטיוון פוואר 2020 החדש בגודל 2500 עלה לי סביב ה1250
רולר פנטסטי בכול המובנים
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יואל, תגדיר איזה אולטרא לייט הוא אולטרא לייט אצלך. יש כאלה שאולטרא אצלם זה מקל באורך 1.80 ומשקלי זריקה 0.5-4 גרם, ששוקל 80 גרם ופחות, ויש כאלה שאולטרא אצלם הוא 2-12 גרם באורך 2.55, ששוקל 120 גרם... ולכל מקל כזה כדאי להתאים רולר אחר כדי שיכיל את החוט המתאים בכמות המספקת, וגם שיוכל להיות מאוזן למשקל המקל. מבחינת הדגמים, הוצעו לך דגמים מצויינים, הסטראדיק (שלגמרי מספיק לאולטרא לייט, אין בכלל ספק), והטווין פאואר החדש, שבא מרמה אחרת, מפנק יותר ומדוייק יותר (אבל לא הרבה יותר מהסטראדיק). כל בחירה ביניהם תהיה בחירה מוצלחת, אם בא לך להשאיר בכיס חצי מהתקציב (ותמיד יהיה על מה להוציא אותו), הסטראדיק מושלם, מחיר יפה וללא פשרה באיכות, ואם בכל זאת אתה רוצה את "הכי טוב שהכסף שלך יכול לקנות"- טווין פאואר החדש כל הדרך! אני הייתי כנראה בוחר ב- twin power c2000shg, קטן, חזק ועם קיבולת יפה, שוקל 180 גרם ומכיל 150 מטר של חוט pe0.6, סט אפ מעולה לטעמי.
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
תודה קובי
אני עם חכה 1- 7 גרם ואורך 2.31
|
|
עריכה אחרונה: יוני 24, 2020, 20:14:11 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן יואל,
אני הייתי הולך על הסראדיק בעיניים עצומות, בשאר הכסף משקיע בחוט דק ואיכותי ומיני דמויים, ציקדות, טופ ווטרים קטנים וכו.
לכנרת ובכלל לאולטרא אין לטעמי הצדקה מעבר לסטראדיק החדש.
שי
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אהלן יואל,
אני הייתי הולך על הסראדיק בעיניים עצומות, בשאר הכסף משקיע בחוט דק ואיכותי ומיני דמויים, ציקדות, טופ ווטרים קטנים וכו.
לכנרת ובכלל לאולטרא אין לטעמי הצדקה מעבר לסטראדיק החדש.
שי
צודק בהחלט 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
תודה על ההמלצות
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה קובי
שים לב שיש הבדלים בין שימאנו לדאיוה בקיבולת חוט בדאיווה הקיבולת גדולה משמעותית על אותה מידת רולר כך שתוכל לקחת רולר קטן וקל יותר ועדיין לקבל מספיק קיבולת חוט אני משתמש ב DAIWA PREDATOR REEL REVROS E 1003 HA נכנס עליו 150 מ של חוט Daiwa Jbraid 8 0.06 mm 9 lb
|
|
|
|
|
תודה קובי
שים לב שיש הבדלים בין שימאנו לדאיוה בקיבולת חוט בדאיווה הקיבולת גדולה משמעותית על אותה מידת רולר כך שתוכל לקחת רולר קטן וקל יותר ועדיין לקבל מספיק קיבולת חוט אני משתמש ב DAIWA PREDATOR REEL REVROS E 1003 HA נכנס עליו 150 מ של חוט Daiwa Jbraid 8 0.06 mm 9 lb קיבולת החוט בכל דגמי ה-LT של חברת Daiwa, קטנה יותר מהדגמים הקודמים. מארט 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה קובי
שים לב שיש הבדלים בין שימאנו לדאיוה בקיבולת חוט בדאיווה הקיבולת גדולה משמעותית על אותה מידת רולר כך שתוכל לקחת רולר קטן וקל יותר ועדיין לקבל מספיק קיבולת חוט אני משתמש ב DAIWA PREDATOR REEL REVROS E 1003 HA נכנס עליו 150 מ של חוט Daiwa Jbraid 8 0.06 mm 9 lb קיבולת החוט בכל דגמי ה-LT של חברת Daiwa, קטנה יותר מהדגמים הקודמים. מארט  בגלל זה לא הפנתי אותו ל LT
|
|
|
|
|
תודה קובי
שים לב שיש הבדלים בין שימאנו לדאיוה בקיבולת חוט בדאיווה הקיבולת גדולה משמעותית על אותה מידת רולר כך שתוכל לקחת רולר קטן וקל יותר ועדיין לקבל מספיק קיבולת חוט אני משתמש ב DAIWA PREDATOR REEL REVROS E 1003 HA נכנס עליו 150 מ של חוט Daiwa Jbraid 8 0.06 mm 9 lb קיבולת החוט בכל דגמי ה-LT של חברת Daiwa, קטנה יותר מהדגמים הקודמים. מארט  בגלל זה לא הפנתי אותו ל LT לצערי הרב היום רוב דגמי ה-Daiwa הם LT וכמעט בלתי אפשרי לקנות את הדגמים שקדמו ל-LT, הדבר האמיתי ולא LT. מארט 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2