תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
11/6/2020 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
0630 | דמוי דג גדול - | טונה אלבקור (טונה לבנה) | 1 | 10 |
הדו"ח:
שלום חברים
הרבה זמן שלא כתבתי פה כי לא היה משהו מיוחד
אבל יום ראשון מקבל טלפון משרגא היקר ..."מה אתה ביום שלישי?
מה שאני תמיד עושה עניתי לו ...בג'קוזי עם רותם סלע.

עזוב גקוזי ...יוצאים לאלבקור אתה בעניין....הפיוז אצלי נדלק ...ואני מאשר הגעה כמובן.

בבית מבין שבתור קיאקיסט ומזרזר אין לי את הציוד המתאים לסוג הדייג הזה...מחליט לקחת חכת גיג הכי קשיחה שיש לי עם רולר שוכב אומוטו , חוט 35 ליברה ושוק לידר 50. זה מה יש ועם זה ננצח אני מסנן לעצמי.
03:30 יוצאים מהמרינה ,,על הסיפון שרגא הסקיפר ארז ,, אלדד ואני ...חוץ משרגא לשלושתנו זו הפעם הראשונה בדייג אלבקור.
הדרך לנקודה בחשיכה נעשית בצורה זהירה שכן המון ספינות תובלה במיים ועם כל האורות גם ההפלגה מערבה נראית כאילו יש עיר שלמה באופק.
5 אנחנו בנקודה ...שרגא מחלק הוראות ושש חכות יורדות למיים בתזמון של שרגא.
מתחילים לשייט ...אני בכסא בקבינה מסתמם מעט

ואז זה מגיע ..בזז.....בזז....בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

אני מקפץ מהכיסא ואכן החכה שלי מכופפת ראשונה...... שרגא מאט את הסירה ואני מתחיל לעבוד תוך תפילה תמידית שהחוט והמקל הקליל שלי יחזיקו מעמד.....

עבודה רגועה של כ10 דקות ואז עולה לסיפון טונה אלבקור ראשונה שלי יפיפיה במשקל 10 קילו ..אני מבסוט....טונה ראשונה ...הציוד עמד בעומסים ועכשיו אני רגוע.
בהמשך שאר החברה מעלים גם הם דגים ( אשאיר להם לספר על כך) רק אומר שלסיום חזרנו ע 4 אלבקור +2 שחורות ועוד אלבקור שפיצץ חוט בגלל טעות של טירון ...למי? שהוא יכתוב

בבית הטונה עוברת טיפול של מס'ז רקמות עמוק ופילוט ברמה סבירה ( אני עוד צריך לתפוס מיומנות) וחתיכה ממנה הופכת לסביצה שיוצא טעים טעים על ברוסקטה של בגט בתנור עם זעתר ושום.

תהנו מהתמונות חברים ותהנו מהדייג באשר הוא