פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   סרטנים... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: סרטנים... (נקרא 3477 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 3/3/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:(1700-2100) מגיעים לרידינג, רוח לכיוון צפון-מערב, חוצים את הגשר ונעמדים בסוף השובר, וזורקים לכיוון הים הפתוח(לכיוון תל ברוף)...בציפיה לסרגוסים/לברקים. (הזדמנות לנסות את הסטנד החדש. לשם שינוי אני מציב איפה שאני רוצה-ולא איפה שיש חור בין הסלעים. שם בדלי סלעים ותולה על הסטנד-יציב לגמרי  ) 2 מקלות כול אחד(4 מקלות סהכ), ופיתיון סבידה(כחצי שעה אחרי הפילוט שלה, חצי מהסבידה נגנבה על ידי חתול...). ריגים(חיפוס זריז בגוגל, כאשר כקרס היא קטנה): 2*(2 סירקלים) http://www.onderlijnenvooropzee.nl/zeevis-onderlijnen/voor-de-surfcaster/237-een-surfcast-rig-voor-platvis.html2*(BAIT HOLDER) http://www.google.co.il/imgres?q=fish+finder+rigs&hl=iw&tbm=isch&tbnid=5Fiw-uQyRCz1vM:&imgrefurl=http://www.sharksonthesand.com/forum/viewtopic.php%3Ff%3D4%26t%3D126&docid=7cS-Qpq7nLtUhM&imgurl=http://reproparts.net/hosted/sharkfishing/pyramid-fishfinder_rig.jpg&w=400&h=211&ei=sFtTT66hGqmQ0AXMvf3uCw&zoom=1&iact=hc&vpx=277&vpy=199&dur=5028&hovh=163&hovw=309&tx=177&ty=70&sig=112691038961213213722&page=1&tbnh=82&tbnw=156&start=0&ndsp=34&ved=1t:429,r:4,s:0&biw=1400&bih=935יושביו כשעתיים והאכילות רק אצל השותף...(המקלות שלו יותר לכיוון ה"בפנים" של רידינג), אבל האכילות מוזרות...לא יוצא כלום, לא מושך כמו דג.... ואז הרוח משנה כיוון(מערבית נטו), מחליטים ללכת לשפיץ, נעמדים כ100 מטר לפני הסוף וזורקים פנימה(לכיוון השובר שישבנו עליו קודם-איפה שהיו אכילות). (מציב את הסטנד, ממלא את הדלי במים ותולה-אולי הסטנד יתאים לאינטי  ) יושבים למטה מוגנים מהרוח, המקלות כמעט לא רועדים מהרוח...ואז הבנו מה אכל-סרטנים, על הסירקלים הסרטן לא נתפס(וטוב שכך), אבל מהקרקעית- סרטן אחרי סרטן....אחרי הסרטן ה5 כבר נמאס וסגרנו את הבסטה.
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
הלואי עליי סרטנים...זה פשוט..המעדן !! עם או בלי דגים העיקר יצאתם ונשמתם אוויר יד ראשונה  בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
יופי של דוח מישה  תפסת שני ציפורים באבן אחת  גם ניסוי כלים לסטנד החדש ברוחות מטרפות  וגם שלווה בים  שבוע טוב ידידי היקר
|
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
שבוע טוב לכולם,בזמן האחרון באמת הדייגים תופסים יותר שלווה מאשר דגים,לא נורא בקרוב עונת הדייג ואני איתכם 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
סרטנים - חשבתי שכבר נעלמו להם עם ירידת הטמפ של המים  ניסית פעם להשתמש בריג מתאים למזעור נזק סרטנים ? למשל שימוש בכדור ציפה (מרשמלו) על התלאי ? לא תמיד עוזר כי הם מטפסים גם למעלה כמו השייט הכחול למשל. יש כאן דוגמא להצפת הריג לחץ כאןולעניין אחר, את הריג השני שצירפת לו קישור אני מכיר וניסיתי אותו בעבר , במיוחד עם תלאי ארוך. מעניין אותי מאד לשמוע על הריג הראשון עם הקליפסים (bait clip), הכנת לבד ? ואיך ? תודה על השיתוף , גם בלי תפיסות אפשר ללמוד המון 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
איזה תענוג חברים - דייגים אמתיים !  אשמח לקבל סקירה על אזור הדיג הזה שברידינג , נראה שיש למקום זה הרבה מה להציע בכל הנוגע לאפשרויות הדיג שבו. כל הכבוד ואשמח גם לקבל תשובות על השאלות של עדי.... 
|
|
|
|
|
1. סרטנים - חשבתי שכבר נעלמו להם עם ירידת הטמפ של המים  ניסית פעם להשתמש בריג מתאים למזעור נזק סרטנים ? למשל שימוש בכדור ציפה (מרשמלו) על התלאי ? לא תמיד עוזר כי הם מטפסים גם למעלה כמו השייט הכחול למשל. יש כאן דוגמא להצפת הריג לחץ כאן2. ולעניין אחר, את הריג השני שצירפת לו קישור אני מכיר וניסיתי אותו בעבר , במיוחד עם תלאי ארוך. מעניין אותי מאד לשמוע על הריג הראשון עם הקליפסים (bait clip), הכנת לבד ? ואיך ? תודה על השיתוף , גם בלי תפיסות אפשר ללמוד המון  1. אלו סרטני נהרות/שפכי נהרות והם חיים ברידינג, הם דומים לשייט הכחול. לרוב הם אינם מתרחקים מהשפך, בשבועיים האחרונים אני מוצא את הפרזיטים כמעט בתל ברוך(בצד הצפוני של רידינג). הסרטנים התרכזו באיזור ממש מצומצם ולכן החלטנו לא להמשיך לדוג ולהתקפל(אם הינו מתקדמים 50M לכיוון השפיץ וזורקים שם אני לא חושב שהיו מציקים לנו-משום מה הם לא אוהבים חול). כשצריך להציף פיתיון אז צריך-אני לא חושב שזה היה המצב.(פשוט לא היו אכילות) 2. כן...תמונות....(בתמונה 3- לפני שאתה מקפל מתכת תחמם אותה ליפני, זה מרכך אותה וכדי שלא תשבר בקיפול)...
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 04, 2012, 21:09:07 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תודה מישה אחלה פתרון ל מוצר המקוריכל הכבוד 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
 מה הוא אומר  שאתה מעלה מאמר חדש ?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תענוג לראות את האילתורים הביתיים והיצירות  אשמח אם תצלם את הסרטנים המדוברים במידה ותיתקל בהם שוב ...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
מישה, תודה על השיתוף  ודרך אגב, אתה בטוח שלא מדובר על שייטים כחולים ? אני רואה חברה ששולפים אותם מהבריכה ברידינג בכמויות... 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|