מצרכים לבצק:
4 כוסות מים פושרים
חצי כוס שמן חמניות
כף חומץ רגיל
2 כפות וויסקי או וודקה
חצי כפית סוכר
כף מלח דק
קמח מנופה (עד שהבצק לא ידבק לידיים)
מלית גבינות:
קילו גבינת חמד
חצי קילו גבינת כנען
2 ביצים שלמות
- מערבבים את כל הגבינות יחד עד שמתקבלת עיסה אחידה
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד שהבצק לא נדבק לידיים.מניחים את הבצק וכל רבע שעה מעבדים אותו ביד. לאחר שעה וחצי מחלקים לעיגולים בגודל של ביצה
- חצי שעה לאחר מכן מרדדים כל עיגול בנפרד בקמח במשך חמש דקות
- פותחים את הבצק לעלה דק, משמנים ומקפלים כמו מעטפה
- מניחים בתוך כל ריבוע בצק 2 כפות מתערובת הגבינות ומקפלים לצורת מעויין
- מניחים על נייר פרגמנט, אופים בחום גבוה של 200 מעלות ומוציאים כשזה זהוב
- מיד כשמוציאים מניחים על מגש אחר עם נייר סופג.
בהצלחה לכולם,ושבוע טוב:)