פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פלמידות בהפתעה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פלמידות בהפתעה (נקרא 2471 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 22/5/2020 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:00 | גיג קטן - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 2 | 2.1 |
הדו"ח:וואו הרבה זמן שלא כתבתי דו״ח ... יציאת דיג לאחר הרבה מאוד זמן שלא יצאתי ועוד יותר זמן שלא יצאתי מהחוף . מתחיל את הבוקר בנסיון לתפוס ברקודה לפני האור הראשון ללא הצלחה . לאחר מכן מתחיל לעבוד עם ג׳יגים במטרה לטרחונים ללא הצלחה , מסביב דייגי פתיון מוציאים אותם אחד אחרי השני אבל כנראה הם לא באו במצב רוח תוקפני . קצת אחרי האור הראשון מחליף לג׳יג איטי , זריקה שנייה עם הג׳יג ויש נעילה , פייט כיפי על הימאגה לייט ויוצאת להפתעתי פלמידה יפה של קילו . לאחר חצי שעה , זריקה ארוכה עם אותו הג׳יג, כמה הקפצות ובירידה נעילה עצבנית של פלמידה עם ריצות ואחלה של פייט ויוצאת פלמידה של קילו מאה . ככה מסתכמת היציאה , מקווה לחזור לעלות דוחות
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
זוג פלמידות יפיפיות, התחלת חלש אבל סיימת חזק
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יופי של תפיסות אין כיף יותר גדול מלחזור לדוג אחרי תקופה. כל הכבוד 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אחד הדגים האהובים עלי ביותר, גם אחלה פייט, גם צ'אנס מאוד ספורטיבי ראש בראש עם הדג (טעות קטנה וגם דג נעול חותך לך וחוזר לים עם פירסינג זמני), וגם דג טעיםםםםםםםם!  יום שהתחיל בצעדים מדדים והסתיים בריצת ניצחון! יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יפה מאוד אריאל  חיפשת אתונות ומצאת מלוכה  לא שברקודות הן אתונות - אך לטעמי הפלמידות הן בין הדגים הכי הכי: גם בפייט וגם בטעם... יפה לראות שאתה מגוון - הפעם הגיוון עשה את שלו והבחירה הנכונה הביאה תוצאה נהדרת... יופי של תוצאה  נ.ב. תענוג לראות איך חבר'ה מתקדמים בדיג... קבל אריאל... תזכורת להודעה שהעלית בפורום בתחילת דרכך אי שם ב-2015 כשהיית ילד צעיר שמשתוקק לתפוס דג  שלום לכולם ! אני רוצה ללכת לזרזר בסוף השבוע בים . אני גר באזור ירושלים , אני צריך המלצה על מקום לדוג בא ובאיזה סט עדיף להשתמש . דמויים מומלצים ,חוט . מהם דגי המטרה שיש בים אני הרבה זמן מזרזר בים ולא ממש תופס משהו ,רק בכינרת ופעם אחת פלמידה מסירה וקצת בפיתיונות .
והנה היום אתה כבר משנה סגנונות, מבין מצוין מה אתה עושה, מחומש במקל ימאגה ומוציא בקלילות שתי פלמידות יפות ואפילו לא מתרגש... כייפ לראות את זה 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 25, 2020, 00:11:50 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
יפה מאוד אריאל  חיפשת אתונות ומצאת מלוכה  לא שברקודות הן אתונות - אך לטעמי הפלמידות הן בין הדגים הכי הכי: גם בפייט וגם בטעם... יפה לראות שאתה מגוון - הפעם הגיוון עשה את שלו והבחירה הנכונה הביאה תוצאה נהדרת... יופי של תוצאה  נ.ב. תענוג לראות איך חבר'ה מתקדמים בדיג... קבל אריאל... תזכורת להודעה שהעלית בפורום בתחילת דרכך אי שם ב-2015 כשהיית ילד צעיר שמשתוקק לתפוס דג  שלום לכולם ! אני רוצה ללכת לזרזר בסוף השבוע בים . אני גר באזור ירושלים , אני צריך המלצה על מקום לדוג בא ובאיזה סט עדיף להשתמש . דמויים מומלצים ,חוט . מהם דגי המטרה שיש בים אני הרבה זמן מזרזר בים ולא ממש תופס משהו ,רק בכינרת ופעם אחת פלמידה מסירה וקצת בפיתיונות .
והנה היום אתה כבר משנה סגנונות, מבין מצוין מה אתה עושה, מחומש במקל ימאגה ומוציא בקלילות שתי פלמידות יפות ואפילו לא מתרגש... כייפ לראות את זה  תודה רבה על התגובה והתזכורת , כן הרבה השתנה ב5 שנים האלה , למדתי המון מהפורום והדוחות והתקדמתי .
|
|
|
|
|
שאפו ענק אריאל צמד יפיפה של דג טעים מאד וגם נותן פייט כיפי שמח מאד לראות כי הפורום תרם לך ליידע ולשיפור חווית הדייג בדיוק שלם כך הוא הוקם תמשיך להנות ולשתף 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
כיף לסיים ככה את הבוקר עם זוג פלמידות מכובדות ופייט מהנה  טוב לחזור לכאן ומקווה שלא תעלם לנו שוב 
|
|
|
|
|
אחד הדגים האהובים עלי ביותר, גם אחלה פייט, גם צ'אנס מאוד ספורטיבי ראש בראש עם הדג (טעות קטנה וגם דג נעול חותך לך וחוזר לים עם פירסינג זמני), וגם דג טעיםםםםםםםם!  יום שהתחיל בצעדים מדדים והסתיים בריצת ניצחון! יופי של דו"ח, תודה על השיתוף תודה רבה  , כן אין על הפייט עם הפלמידה מהחוף , כל רגע יכולה לחתוך על הריף, והדג האהוב עלי בטעם שאפו ענק אריאל צמד יפיפה של דג טעים מאד וגם נותן פייט כיפי שמח מאד לראות כי הפורום תרם לך ליידע ולשיפור חווית הדייג בדיוק שלם כך הוא הוקם תמשיך להנות ולשתף  תודה רבה , אשמח לשתף עוד דוחות כיף לסיים ככה את הבוקר עם זוג פלמידות מכובדות ופייט מהנה  טוב לחזור לכאן ומקווה שלא תעלם לנו שוב  תודה רבה 
|
|
|
|
fermon
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צמד פלמודים מהחוף זה מרשים ביותר כול הכבוד לך
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של תפיסה. כל הכבוד  אין ספק שזוג פלמידות עדיף על ברקודות וטרחונים... והן גם התחשבו בך ונתנו לך זמן לחזור לכושר לפני שבאו  גיל
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה פלמודים כול הכבוד 
|
|
|
|
|
פששששש אחלה זוג הוצאת!!! תענוג על סט לייט להוציא פלמידות, שפו! תמשיך לעדכן! דני. 
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|