פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   עדיין יש טרחונים בחוף |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: עדיין יש טרחונים בחוף (נקרא 4109 פעמים) |
הדפסה |
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יפה לך שרגא... שני דגים על ג'יג אחד זו תמיד אטרקציה... יופי של דו"ח ויופי של סרטון  בהחלט חוויה 
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
keep 'em coming, שרגא, כיף לנצל את עונת הטרכונים עד תום! תמיד כיף לראות את הסירטונים שלך, את השלווה האופיינית שלך, את ה"הופה" המפורסם בכל נעילה, ואת זה שאתה באמת נהנה ומתרגש מכל דג, ולא משנה אם זה לוקוס במשקל כבד מהסירה או בינית של 200 גרם בכינרת, לכל דג שמור הכבוד הראוי. יופי של סירטון ויופי של דו"ח, שרגא, תודה על השיתוף
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
keep 'em coming, שרגא, כיף לנצל את עונת הטרכונים עד תום! תמיד כיף לראות את הסירטונים שלך, את השלווה האופיינית שלך, את ה"הופה" המפורסם בכל נעילה, ואת זה שאתה באמת נהנה ומתרגש מכל דג, ולא משנה אם זה לוקוס במשקל כבד מהסירה או בינית של 200 גרם בכינרת, לכל דג שמור הכבוד הראוי. יופי של סירטון ויופי של דו"ח, שרגא, תודה על השיתוף
תודה רבה קובי 
|
|
|
|
|
איזה גדול אתה שרגא לא נח ולא מפספס, נהנה מכל ים וכל דג בהצלחה בהמשך, מחכים לדוחות מהסירה
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
איזה גדול אתה שרגא לא נח ולא מפספס, נהנה מכל ים וכל דג בהצלחה בהמשך, מחכים לדוחות מהסירה
תודה סאמח  משתדל להנות היכן שרק אפשר 
|
|
|
|
|
תותח שרגא! 2 טרכונים על ג׳יג אחד ואו!!! מחזה שרואים בכינרת עם מושטים, אבל בים! מגניב ביותר@@@@ דני. 
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
תותח שרגא! 2 טרכונים על ג׳יג אחד ואו!!! מחזה שרואים בכינרת עם מושטים, אבל בים! מגניב ביותר@@@@ דני.  הפתעת טרחונים 
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
יופי של דוח שרגא  קטנים קטנים אבל פייטרים נחמדים על סט קליל שיבואו כבר למרכז
|
|
עריכה אחרונה: מאי 31, 2020, 15:04:36 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של דוח שרגא  קטנים קטנים אבל פייטרים נחמדים על סט קליל שיבואו כבר למרכז נראה שכבר דילגו על המרכז ועברו צפונה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יופי של דוח שרגא  קטנים קטנים אבל פייטרים נחמדים על סט קליל שיבואו כבר למרכז נראה שכבר דילגו על המרכז ועברו צפונה  בצפון כבר נתפסים הסוסים של הקיץ, 2+ קילו
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של דוח שרגא  קטנים קטנים אבל פייטרים נחמדים על סט קליל שיבואו כבר למרכז נראה שכבר דילגו על המרכז ועברו צפונה  בצפון כבר נתפסים הסוסים של הקיץ, 2+ קילו הסוסים צריכים לרדת דרומה. לעשות החלפות עם הקטנים
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|