תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
21/5/2020 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
חלה/לחם - | בורי (קיפון גדול-ראש) | 3 |
הדו"ח:
רפי זה בשבילך

כבר מגיל 8 אני מחזיק חכה ביד...
אחד הדברים הכי חשובים לפי דעתי לדייג שאוהב את הדייג והים זה להתנסות, ללמוד ותמיד לחקור את כל סוגי הדייג.
אגב השיטת דייג האחרונה שיצא לי ללמוד לפני כמה שנים, דייג קרפיונים ספורטיבי באמצעות קרס אחת...תמונות בחורף הבא

לענינו, בודק תחזית ומבין שהים שטוח, כרגיל מתחשק לי להביא איזה דג לארוחת צהריים לי ולילד שלי, מקבל החלטה ללכת על בורי בים הפתוח(לא מרינה,פיחס), יום לפני מכין מלכודת בורי בהכנת יד, קם ב04:00 לפנות בוקר נוסע למאפייה לקנות פיתות ולים...
מגיע לחוף עם חכה אחת , חכת הזרזור שלי עד 10 גרם...
לוקח קצת זמן לזהות את להקות הבורי בחופים הפתוחים מעל הריפים וגם לא בטוח שהם בכלל ירצו לאכול...
ובכל זאת בסופו של דבר אני מצליח לזהות להקה רעבה...
אני חייב להודות שמלחמה של דג הבורי על חכת הזרזור הם חזקות מאוד ובין המהנות שיכולות ליהיות(בורי ים פתוח)...
נשמע לכם מוזר... תנסו ואני מדבר על הגדולים...
