פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פורום לתמיכה טכנית והצעות יעול (אחראי: Itamar)
   הצעות |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הצעות (נקרא 3832 פעמים) |
הדפסה |
|
אופיר500
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
הצעות
« ב- : מאי 20, 2020, 11:49:16 AM » |
|
1 להוסיף לפוסטים ובעיקר לדוחות והתחזית אפשרות ללייק או תודה בלחיצה. לא לשם תחרות לייקים אלא בשביל שיהיה קל להודות לכל החברים שמשתפים ולא תמיד מתאפשר לפרגן להם בתגובה 2. לנקות את הפורומים מכל הנעוצים הישנים או לפחות לצמצם אותם 3 לאפשר גלישה בפורום דרך אפליקציה (בסגנון Tapatalk למשל) 
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
1 להוסיף לפוסטים ובעיקר לדוחות והתחזית אפשרות ללייק או תודה בלחיצה. לא לשם תחרות לייקים אלא בשביל שיהיה קל להודות לכל החברים שמשתפים ולא תמיד מתאפשר לפרגן להם בתגובה 2. לנקות את הפורומים מכל הנעוצים הישנים או לפחות לצמצם אותם 3 לאפשר גלישה בפורום דרך אפליקציה (בסגנון Tapatalk למשל)  קודם כל תודה על ההצעות. דעתי 1. לא נחוץ בכלל יש בשביל לייקים פייסבוק ולא הייתי רוצה שהפורום יהפוך להיות פייסבוק. 2. זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות. המאגר הענק של כל הדיונים הישנים מכיל טונות של מידע, וכל יום דייגים לומדים מהשרשורים הישנים.( טעות שלי חשבתי התכוונת למחוק שרשורים ישנים ולא נעוצים) 3.מסכים בהחלט
|
|
עריכה אחרונה: מאי 20, 2020, 13:41:18 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ראשית אופיר, תודה על המשוב, כל הערה חשובה לנו ונלקחת ברצינות מלאה. אתחיל מהסוף- השדרוג הטכנולוגי מתבקש, הוא נמצא ברשימה שלנו הרבה זמן, אבל דורש הוצאה כספית שכרגע לא מתאפשרת- לפורום אין שום הכנסות או מקורות מימון ולכן הכל מתבצע פה בהתנדבות מלאה. לגבי האחרים, נעוצים כמו "תחרות דיג 2017" כדאי לשחרר, אבל נעוצים טכניים הם נדרשים למקבלים כניסות וצפיות כל הזמן. לייקים- לא בבית ספרנו, אבל מי שרוצה רק לתת תגובה מהירה לאות תודה, יכול להכניס אימוג'י מפרגן-  ועוד רבים וטובים. תודה!
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
ראשית אופיר, תודה על המשוב, כל הערה חשובה לנו ונלקחת ברצינות מלאה. אתחיל מהסוף- השדרוג הטכנולוגי מתבקש, הוא נמצא ברשימה שלנו הרבה זמן, אבל דורש הוצאה כספית שכרגע לא מתאפשרת- לפורום אין שום הכנסות או מקורות מימון ולכן הכל מתבצע פה בהתנדבות מלאה. לגבי האחרים, נעוצים כמו "תחרות דיג 2017" כדאי לשחרר, אבל נעוצים טכניים הם נדרשים למקבלים כניסות וצפיות כל הזמן. לייקים- לא בבית ספרנו, אבל מי שרוצה רק לתת תגובה מהירה לאות תודה, יכול להכניס אימוג'י מפרגן-  ועוד רבים וטובים. תודה! מחזק את הדברים! ואני מקווה ששדרוג הפורום יגיע בטווח זמן הקרוב זה אכן עניין מורכב. תודה רבה על ההצעות והחשיבה על הפורום זה לא מובן מאליו. 
|
|
|
|
אופיר500
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שניכם התבאסתם על הלייק אבל הכוונה הייתה להוסיף אפשרות מהירה לומר תודה על פוסט (יכול לעזור למי שקורא בפורום בזמן נהיגה למשל  ) באופן אישי מבאס אותי שאני לא מצליח לפרגן לכל מי שמשתף מהידע והניסיון שלו וכפתור תודה (לא לייק!!) היה עוזר כמובן שהתכוונתי לנעוצים לא רלוונטים ... אנצל את הפקק (  לא באמת) לומר תודה לכל הנל ולכם
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אופיר היקר. 1. אני הבנתי אותך ויש מקום לחשוב איך עושים זאת מבחינה טכנית  במקום ללחוץ תגובה , ואז ללחוף בגוף התגובה , ואז ללחוץ על האימוגי' ואז לרדת למטה וללחוץ שלח. אתה אומר בואו נעשה כפתור ליד הכפתור תגובה כפתור שנקרא "תודה". קלטתי אותך  2. לגבי הנעוצים , חלקם חשובים ולכן הם נעוצים , ואולי חלק כבר לא רלוונטים , נעבור על זה ונבדוק. 3. לפורום אין אפליקציה אבל לדעתי אפשר גם אפשר לעבוד עם Tapatalk . עבדתי עם האפליקציה הזו בעבר עד שהתייאשתי כי לא היו אימוגים ועוד כמה דברים. אבל אפשרי לעבוד איתה.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
אופיר500
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אופיר היקר. 1. אני הבנתי אותך ויש מקום לחשוב איך עושים זאת מבחינה טכנית  במקום ללחוץ תגובה , ואז ללחוף בגוף התגובה , ואז ללחוץ על האימוגי' ואז לרדת למטה וללחוץ שלח. אתה אומר בואו נעשה כפתור ליד הכפתור תגובה כפתור שנקרא "תודה". קלטתי אותך  2. לגבי הנעוצים , חלקם חשובים ולכן הם נעוצים , ואולי חלק כבר לא רלוונטים , נעבור על זה ונבדוק. 3. לפורום אין אפליקציה אבל לדעתי אפשר גם אפשר לעבוד עם Tapatalk . עבדתי עם האפליקציה הזו בעבר עד שהתייאשתי כי לא היו אימוגים ועוד כמה דברים. אבל אפשרי לעבוד איתה. 1 זאת בדיוק הכוונה שלי  . ראיתי בכמה אתרים, אני אצלם מסך שאתקל שוב כדי שיהיה ברור הכוונה לכולם אני לא מצליח למצוא את הפורום בtapatalk אפשר לינק? תודה 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ראשית אופיר, תודה על המשוב, כל הערה חשובה לנו ונלקחת ברצינות מלאה. אתחיל מהסוף- השדרוג הטכנולוגי מתבקש, הוא נמצא ברשימה שלנו הרבה זמן, אבל דורש הוצאה כספית שכרגע לא מתאפשרת- לפורום אין שום הכנסות או מקורות מימון ולכן הכל מתבצע פה בהתנדבות מלאה. לגבי האחרים, נעוצים כמו "תחרות דיג 2017" כדאי לשחרר, אבל נעוצים טכניים הם נדרשים למקבלים כניסות וצפיות כל הזמן. לייקים- לא בבית ספרנו, אבל מי שרוצה רק לתת תגובה מהירה לאות תודה, יכול להכניס אימוג'י מפרגן-  ועוד רבים וטובים. תודה! לגבי המימון יש איך לממן http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=35046.0רק צריך לרצות
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
אופיר היקר. 1. אני הבנתי אותך ויש מקום לחשוב איך עושים זאת מבחינה טכנית  במקום ללחוץ תגובה , ואז ללחוף בגוף התגובה , ואז ללחוץ על האימוגי' ואז לרדת למטה וללחוץ שלח. אתה אומר בואו נעשה כפתור ליד הכפתור תגובה כפתור שנקרא "תודה". קלטתי אותך  2. לגבי הנעוצים , חלקם חשובים ולכן הם נעוצים , ואולי חלק כבר לא רלוונטים , נעבור על זה ונבדוק. 3. לפורום אין אפליקציה אבל לדעתי אפשר גם אפשר לעבוד עם Tapatalk . עבדתי עם האפליקציה הזו בעבר עד שהתייאשתי כי לא היו אימוגים ועוד כמה דברים. אבל אפשרי לעבוד איתה. 1 זאת בדיוק הכוונה שלי  . ראיתי בכמה אתרים, אני אצלם מסך שאתקל שוב כדי שיהיה ברור הכוונה לכולם אני לא מצליח למצוא את הפורום בtapatalk אפשר לינק? תודה  אני לא הכרתי בכלל את האפליקציה tapaltalk אבל עכשיו הורדתי אותה וזה בהחלט עובד. בחיפוש תכתוב isf ויהיה לך באחת התוצאות פורום הדיג הספורטיבי
|
|
|
|
אופיר500
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אופיר היקר. 1. אני הבנתי אותך ויש מקום לחשוב איך עושים זאת מבחינה טכנית  במקום ללחוץ תגובה , ואז ללחוף בגוף התגובה , ואז ללחוץ על האימוגי' ואז לרדת למטה וללחוץ שלח. אתה אומר בואו נעשה כפתור ליד הכפתור תגובה כפתור שנקרא "תודה". קלטתי אותך  2. לגבי הנעוצים , חלקם חשובים ולכן הם נעוצים , ואולי חלק כבר לא רלוונטים , נעבור על זה ונבדוק. 3. לפורום אין אפליקציה אבל לדעתי אפשר גם אפשר לעבוד עם Tapatalk . עבדתי עם האפליקציה הזו בעבר עד שהתייאשתי כי לא היו אימוגים ועוד כמה דברים. אבל אפשרי לעבוד איתה. 1 זאת בדיוק הכוונה שלי  . ראיתי בכמה אתרים, אני אצלם מסך שאתקל שוב כדי שיהיה ברור הכוונה לכולם אני לא מצליח למצוא את הפורום בtapatalk אפשר לינק? תודה  אני לא הכרתי בכלל את האפליקציה tapaltalk אבל עכשיו הורדתי אותה וזה בהחלט עובד. בחיפוש תכתוב isf ויהיה לך באחת התוצאות פורום הדיג הספורטיבי תודה אחי אשכרה פיספסתי כמו שנאמר, לרשום isf בשורת חיפוש ולרדת למטה, תוצאה תשיעית
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
ראשית אופיר, ההערות במקום... כל הצעה לשיפור היא במקום... במיוחד לגבי הדיונים הנעוצים - אכן מחייב ראורגניזציה ויבוצע בזמן הקרוב  התשובות כבר ניתנו... ולטעמי, אכן חשוב שאתה ער לעניין הפרגון לדו"ח דיג מעניין או תגובה מעניינת שהעלה חבר פורום... ובינינו - אם כבר לייק אז אפשר להקדיש דקה ולתת 2-3 מילים למי ששיתף... אופיר היקר. 1. אני הבנתי אותך ויש מקום לחשוב איך עושים זאת מבחינה טכנית  במקום ללחוץ תגובה , ואז ללחוף בגוף התגובה , ואז ללחוץ על האימוגי' ואז לרדת למטה וללחוץ שלח. אתה אומר בואו נעשה כפתור ליד הכפתור תגובה כפתור שנקרא "תודה". קלטתי אותך  2. לגבי הנעוצים , חלקם חשובים ולכן הם נעוצים , ואולי חלק כבר לא רלוונטים , נעבור על זה ונבדוק. 3. לפורום אין אפליקציה אבל לדעתי אפשר גם אפשר לעבוד עם Tapatalk . עבדתי עם האפליקציה הזו בעבר עד שהתייאשתי כי לא היו אימוגים ועוד כמה דברים. אבל אפשרי לעבוד איתה. 1 זאת בדיוק הכוונה שלי  . ראיתי בכמה אתרים, אני אצלם מסך שאתקל שוב כדי שיהיה ברור הכוונה לכולם אני לא מצליח למצוא את הפורום בtapatalk אפשר לינק? תודה  אני לא הכרתי בכלל את האפליקציה tapaltalk אבל עכשיו הורדתי אותה וזה בהחלט עובד. בחיפוש תכתוב isf ויהיה לך באחת התוצאות פורום הדיג הספורטיבי תודה אחי אשכרה פיספסתי כמו שנאמר, לרשום isf בשורת חיפוש ולרדת למטה, תוצאה תשיעית סחטיין מקס 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]