פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   עזרה במציאת ידית לרולר |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עזרה במציאת ידית לרולר (נקרא 2717 פעמים) |
הדפסה |
|
fermon
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם אודה לעזרתכם מחפש להשיג ידית לרולר שימנו דגם nascu 4000. אשמח להפניה או קשור. בתודה מראש.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים, משה פרמון שכן שלי וחבר, אשמח אם תסייעו בעצה טובה 
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שלום לכולם אודה לעזרתכם מחפש להשיג ידית לרולר שימנו דגם nascu 4000. אשמח להפניה או קשור. בתודה מראש.
משה, צילום של הרולר עם הידית - יוכל לסייע למי שמצוי בעניינים, לתת לך הפניה מתאימה...
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אולי זה nasci? ציר מרובע או ציר משושה? אפשר לחפש באיביי, כדאי גם להעלות באמת תמונה כי סביר להניח שיש גם ידיות של דגמים אחרים שיתאימו לרולר שלך. האמת ששוכבים לי כל מיני חלקים של רולרים, אולי אמצא ידית שתתאים אצלי, ואם כן- היא שלך, ללא עלות כמובן
|
|
עריכה אחרונה: מאי 14, 2020, 20:22:53 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
fermon
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים, משה פרמון שכן שלי וחבר, אשמח אם תסייעו בעצה טובה  תודה רפול 
|
|
|
|
fermon
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי זה nasci? ציר מרובע או ציר משושה? אפשר לחפש באיביי, כדאי גם להעלות באמת תמונה כי סביר להניח שיש גם ידיות של דגמים אחרים שיתאימו לרולר שלך. האמת ששוכבים לי כל מיני חלקים של רולרים, אולי אמצא ידית שתתאים אצלי, ואם כן- היא שלך, ללא עלות כמובן
תודה רבה קובי אצלם ואצרף תמונה כרגע הרולר לא תחת היד אז מחר תודה מיוחדת להצעה שלך לתת ידית מהמלאי שלך  לא מובן מאליו הנדיבות הזו
|
|
|
|
fermon
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה צביקה ההפנייה יכולה לעזור אני אכן אכנס ואבדוק
|
|
|
|
fermon
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מודה לך שוב מצרף תמונות של הרולר
|
|
|
|
אופיר500
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש גם באליאקספרס ידיות לרולרים באיכויות משתנות. אני לא מצליח לצרף לינק בינתיים אז עשיתי צילומסך של מוצר לדוגמא
|
|
עריכה אחרונה: מאי 20, 2020, 11:13:13 AM על ידי אופיר500
|
|
|
|
|
|
fermon
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה לכול מי שייעץ  אולי זה nasci? ציר מרובע או ציר משושה? אפשר לחפש באיביי, כדאי גם להעלות באמת תמונה כי סביר להניח שיש גם ידיות של דגמים אחרים שיתאימו לרולר שלך. האמת ששוכבים לי כל מיני חלקים של רולרים, אולי אמצא ידית שתתאים אצלי, ואם כן- היא שלך, ללא עלות כמובן
תודה רבה קובי אצלם ואצרף תמונה כרגע הרולר לא תחת היד אז מחר תודה מיוחדת להצעה שלך לתת ידית מהמלאי שלך  לא מובן מאליו הנדיבות הזו אתה צודק הרולר זה nasci לא כמו שכתבתי בטעות. יש גם באליאקספרס ידיות לרולרים באיכויות משתנות. אני לא מצליח לצרף לינק בינתיים אז עשיתי צילומסך של מוצר לדוגמא
תודה רבה ייבדק גם שם RD17872 מק"ט לבידורך
לא יודע להגיד אם לבידורי זה בודאי לשימושי תודה רבה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|