תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
12/5/2020 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
4:30 | דמוי דג קטן - Jackson artist 80 | לברק-חלק | 1 | 1 |
הדו"ח:
ב-2 יציאות אחרונות מתחיל להרגיש כבר שהשיא שלהם מאחורינו אז מנסה לנצל כמה שאפשר כל עוד הם כאן.
יציאה בלילה לנקודה, ים עובד כחצי מטר. מתמקם בנקודה אחת פוטנציאלית ומחליט שהיום אני לא מחליף נקודות ומטייל. בסוף העקשנות השתלמה, עבודה איטית עם טוייצים מדי פעם ומקבל נעילה חזקה על הגקסון ברחוק אני עם סט אולטרה לייט פייט תענוג.
טיפ של חבר עזר לי להוציא אותו. לדג יש פה גדול והוא אוהב דמויים קטנים, הרבה לברקים ברחו לי כי הקרס קטנה בבובות של עד 8 סמ. הטיפ שלו לא לתת הוקסט בכלל ולתת לדג לבלוע את כל הבובה ולהשתולל והוא יתפס לבד. הפעם זה עבד מצוין והדמוי תקוע בפה הענק של הלברק עם 2 משולשות אין לו סיכוי. חתיכה גדולה שנתנה יופי של אדרנלין שמעיר יותר טוב מכל כוס קפה. אני עדיין מחכה לחתיכה של ה2 קילו ויותר.
האור עולה אין שום אקשן הים ירד ל40 סמ בערך מחליף לכלב של duo. עבודה איטית עם טוויצים של הקצה. זורק אחרי הקצף ותוך כדי מעבר בקצף מקבל פיצוץ חזק המקל מתקפל ואין נעילה לצערי

עוד שעה דיג ואין התעניינות מצד הדגים מתקפל הביתה מרוצה ומקווה שהעונה תימשך עוד קצת. הפעם בלי צמד

עוד משהו שחשוב לשתף, יש לי אכזבה עצומה מהקרסים של הגקסון. בובה ב80 שקל והקרסים נשברות בקלות גם אצל חברים. מי שלוקח את הבובה שיקח בחשבון להחליף לקרס טובה יותר באותו גודל אחרת השחיה תיפגע. ממש מעצבן שבובה כזאת יקרה וקרס שלא שווה אגורה.
Daiwa legalis light game 1-12g
Shimano ultegra
Jbraid 10lb עם לידר 16lb