SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז ככה חברים, עונת הטרכונים הגדולים בפתח, כבר בשבוע האחרון יש דיווחים שהחברה הולכים ומשמינים  . לצערי הרב טרכון גדול ( מעל 1 ק"ג) אף פעם לא יצא לי להוציא..מחכה כבר להנעל על בהמה רצינית ובשאיפה שזה יהיה על ציוד לייט למקסום התענוג. רציתי לשמוע מה השיטה המועדפת עליכם מול הטרכונים? פנסילים בהרצה מהירה? גיג? בומבט וסקוויד \ רגלו? מינו? ים עובד או שטוח? שתפו.. שי שי
|
|
|
|
|
האמת שהטרכון הכי גדול שיצא לי (והוא היה ענק) היה על סיליקון דמוי בלאק מינו אבל זה בהחלט נדיר. רובם יוצאים על גיגים קטנים עד 20 גרם או בומבט עם סקויד ירוק / ורוד בעבודה מהירה לרב עם הרבה רעש והקפצות. הים האידיאלי מנסיוני הוא ים של 40-60 ס"מ.
שמעתי גם על תפיסות בכלבים ופופרים קטנים עד 6 ס"מ בים רגוע.
בהצלחה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הכי גדולים שתפסתי היו על טופווטרים, כלבים או פנסיל פופרים. רוב התפיסות שלי היו על ג'יגים קטנים, וברור שבומבט פלוס סקוויד שוחטים אותם, אבל זה פחות הסגנון שלי. תכלס אין סגנון אחד לטרכונים ובייחוד הגדולים, כי הם אוכלים על כל עמודת המים, מקרקעית ממש כולל גם בג'יג ובולוס מסירה בעומקים דו סיפרתיים, ועד רתיחות ממש על פני המים, וצריך להבין מה "מצב הרוח" בזמן הנתון ולהתאים את עצמך.
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
גם לי לא יצא עדיין להינעל על טרכון חמור, בעזרת השם העונה 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
טרכון נתפס על הכל!!!!! שים בדל סגריה וזה יעבוד אישית עובד עם בומבט כמעט תמיד על כל הדגים וכמובן סיליקון רגלו הכי גדול שנתפס לי סביב ה 4 קג לפני המון שנים דג עם כח שכיף להוציא
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
הכול עובד אך לטרכונים נשק יום הדין הוא הבומבט מאפשר זריקה ארוכה ופרזנטציה קטנה
|
|
עריכה אחרונה: מאי 12, 2020, 09:35:47 AM על ידי Vegh
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
האמת שגם אני מחכה להנעל על חמור כזה אבל באופן מאוד מפתיע ומוזר דווקא בא לי על אחד כזה בחופי ולא ז'ירז'ור 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טרכון נתפס על הכל!!!!! שים בדל סגריה וזה יעבוד אישית עובד עם בומבט כמעט תמיד על כל הדגים וכמובן סיליקון רגלו הכי גדול שנתפס לי סביב ה 4 קג לפני המון שנים דג עם כח שכיף להוציא
4 קג טרכון?? וואוו זה פייט לפנתיאון!! מסכים ועדכונים באים על הכל, גם על סיליקון וגיג הד,גיג, מינו, סקוויד וטופווטר..אבל אני מניח שלכל אחד יש את השיטה העדיפה עליו לארגון אותם. אני מקווה להוציא חמור על איזה פנסיל / טופווטר קטן.. פיצוץ על המים מאיזה בהמה זה ה-דבר! שי
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שי, עוד לא למדת שאצלך ההפתעות תמיד באות על גיג מכופף? 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שי, עוד לא למדת שאצלך ההפתעות תמיד באות על גיג מכופף?  חח..לגמרי היתה הפתעה הפעם ההיא.. טוב נו, נקשיב לך ונמצא איזה אחד שניים.. שי
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מקווה שיצא לך השנה. גם אני מקווה לחפש אותם בזרזור חוף. מן הסתם אהיה עם ג'יגים או בומבט. השאלה היכן הדג נמצא למעלה או למטה  בפתיונות הגדולים מתחילים לצאת באזור אוגוסט+-
|
-------------------------------
|
|
|
Tsuf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני רק שאלה, טרכונים אפשר להוציא על ציוד אולטרה לייט? לא יקרעו את החוט בקלות מידי? יש לי חוט בד מאוד מאוד דק שמתאים לכינרת
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני רק שאלה, טרכונים אפשר להוציא על ציוד אולטרה לייט? לא יקרעו את החוט בקלות מידי? יש לי חוט בד מאוד מאוד דק שמתאים לכינרת
אפשר גם אפשר, צריך סבלנות וקצת מיומנות, אבל דג גדול וחזק על ציוד קל זה הכי כיף..... ריצות וכיפופים, ומלא אדרנלין
|
|
|
|
Tsuf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אפשר גם אפשר, צריך סבלנות וקצת מיומנות, אבל דג גדול וחזק על ציוד קל זה הכי כיף..... ריצות וכיפופים, ומלא אדרנלין יש צורך בשוק לידר? אם כן באיזה עובי צריך אותו? אני דג עם חוט בד, חוט ניילון 0.20 בתור שוק לידר זה משהו הגיוני?
|
|
|
|
|
הטרכון כן לפעמיים רץ לסלע
אין צורך בשוק לידר דק זה לא דג בררן או חשדן בכלל לך על 0.30-0.35
|
|
עריכה אחרונה: מאי 13, 2020, 14:33:29 PM על ידי Vegh
|
|