תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
שבת שלום לכולם,טוב אני יודעת שאני חייבת לכם תמונות ומתכון של חצ'אפורי זה יהיה היום בערב כשעמיקו יעלה אותם סוף סוף,אבל זה לא האישיו,אתמול אני ועמיקו הלכנו לטייל וכמו כל דייג מכור תמיד יש לעמיקו איזה 2 מקלות שהוא תמיד יכול לקפוץ לים וללכת לז'רזר והלכתי איתו,אנחנו גם נעלה תמונות שתראו ואז כשהמתנתי והמתנתי והמתנתי,פתאום אני רואה איש מבוגר,עם ידיים מלוכלכות שמכין בצק מסתבר שהוא החליט לדוג בורים ואתם לא מבינים כל דקה הבן אדם מוציא דג,ואז עמיקו הסביר לי שזה הדייג הכי קל והכי מהיר שאפשר להוציא דגים,ואז החלטתי שזהו מהיום אני מתחילה לדוג בורים מה שיהיה אחר כך אלוהים יודע,תיזהו ממני אני הולכת להביא לכם מפלצות ולבשל אותם חחח יום מדהים לכולם 
|
|
|
|
|
יאסו תותי 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה, אבל בכל זאת בהצלחה 
|
|
|
|
luckyme
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
Life is short, live it well.
|
|
תותחית...הלוואי וזה היה קל כמו שזה נראה.
|
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
הכי קל לא הייתי אומר יקירתי אבל דיי קל כאשר תופסים את הרעיון והשיטה אבל כמו שאני מכיר אותך את תתפסי את הקטע מהר כי את תותחית אז הינה..... עליי סט בולונז אחד לך ואחד לי  ונתחיל לעשות לנו מנהג קבוע בשישי בצהריים אני את ופאי בים שבת שלום לכולם
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
 הכי קל לא הייתי אומר יקירתי אבל דיי קל כאשר תופסים את הרעיון והשיטה אבל כמו שאני מכיר אותך את תתפסי את הקטע מהר כי את תותחית אז הינה..... עליי סט בולונז אחד לך ואחד לי  ונתחיל לעשות לנו מנהג קבוע בשישי בצהריים אני את ופאי בים שבת שלום לכולם
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הכי קל לא הייתי אומר יקירתי אבל דיי קל כאשר תופסים את הרעיון והשיטה אבל כמו שאני מכיר אותך את תתפסי את הקטע מהר כי את תותחית אז הינה..... עליי סט בולונז אחד לך ואחד לי  ונתחיל לעשות לנו מנהג קבוע בשישי בצהריים אני את ופאי בים שבת שלום לכולם תותי ועמיקו, יש לי רעיון מצוין.... שני סטים וכמובן ת-ח-ר-ו-ת  מי שתופס יותר בורים- השני שוטף כלים....  מי שהדו"ח שלו יותר יפה- השני עושה ספונג'ה  תותי זהירות, דיג זה ממכר... I.S.F עוד יותר.... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תותיחית
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
תותיחית
יופי של שם  הלוואי שיהיו עוד נשים כמוך  הייתי צריך להקשיב יותר לרדיו 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
הרבה בהצלחה בהתמכרות החדשה(-; כמו שזה נראה יש לי תחושה שדי מהר תעשי חייל ואנחנו נהנה מדוחות ומתכונים נהדרים בהצלחה --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?1icm55
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
בהצלחה!!!!
|
|
|
|
|
תותיחית
יופי של שם  הלוואי שיהיו עוד נשים כמוך  הייתי צריך להקשיב יותר לרדיו   הייתי צריך להקשיב יותר לרדיו 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 03, 2012, 23:17:24 PM על ידי רמי פרידמן
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
הכי קל לא הייתי אומר יקירתי אבל דיי קל כאשר תופסים את הרעיון והשיטה אבל כמו שאני מכיר אותך את תתפסי את הקטע מהר כי את תותחית אז הינה..... עליי סט בולונז אחד לך ואחד לי  ונתחיל לעשות לנו מנהג קבוע בשישי בצהריים אני את ופאי בים שבת שלום לכולם למד אותה לדוג על חי.  קנה באותה הזדמנות סטים "לשניכם" כמו שאתה מתכנן....  קח גם את פאי , והנה לך פיתיון "על חי" גם.... 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
הכי קל לא הייתי אומר יקירתי אבל דיי קל כאשר תופסים את הרעיון והשיטה אבל כמו שאני מכיר אותך את תתפסי את הקטע מהר כי את תותחית אז הינה..... עליי סט בולונז אחד לך ואחד לי  ונתחיל לעשות לנו מנהג קבוע בשישי בצהריים אני את ופאי בים שבת שלום לכולם למד אותה לדוג על חי.  קנה באותה הזדמנות סטים "לשניכם" כמו שאתה מתכנן....  קח גם את פאי , והנה לך פיתיון "על חי" גם....  קצת גדולה לפתיון חי, לא? תותיחית
יופי של שם  הלוואי שיהיו עוד נשים כמוך  הייתי צריך להקשיב יותר לרדיו   הייתי צריך להקשיב יותר לרדיו  תותי היתה שדרנית רדיו , ככה הכירו, את השאר שהיא תספר, אולי באיזה יציאת דייג משותפת (עדיף מתועדת) 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|