פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   בוקר עם תקיפה על דג גדול שתפסתי וטרחונים על סקוויד |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: בוקר עם תקיפה על דג גדול שתפסתי וטרחונים על סקוויד (נקרא 5883 פעמים) |
הדפסה |
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא יא אלוף את הסרטון כבר ראיתי אתמול. איזה מדהים זה שאתה תופס דג ובא דג ולוקח אותו מה שנקרא צוחק מי שצוחק אחרון. חוויה מדהימה ובלי קשר יופי של תפיסות אחרי זה  תודה איתמר  חוויה מיוחדת בהחלט .
|
-------------------------------
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו"ח שרגא, מבין שהייתם ביום בו אני וגיל גם היינו.
תעצור את הסרטון ב2:15\2:16 ותראה שני סנפירים מחוץ למים, אחד גב ואחד זנב, גם התקיפה אופינית לכריש..
אבל עכשיו זה חלק מהמשחק, ויש אקשן של דגים אחרים..אז אני חותם על זה בכל יום.
תמשיך לתת בראש עד שיהיה אישור לצאת עם הסירה
שי
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של דו"ח שרגא, מבין שהייתם ביום בו אני וגיל גם היינו.
תעצור את הסרטון ב2:15\2:16 ותראה שני סנפירים מחוץ למים, אחד גב ואחד זנב, גם התקיפה אופינית לכריש..
אבל עכשיו זה חלק מהמשחק, ויש אקשן של דגים אחרים..אז אני חותם על זה בכל יום.
תמשיך לתת בראש עד שיהיה אישור לצאת עם הסירה
שי
שי, יש איזה סימן קטן לחלקיק שניה. רואים בעיקר בקטע של הslow motion . זו היתה בהחלט חוויה מהנה. איך היה אצלכם ?
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צודק, בslow motion אפשר לראות, לדעתי בוודאות כריש.
אצלנו היה טוב, שם המשחק היה מרחק, מי שהצליח להגיע אליהם קבל תקיפות ונעילות בעיקר בשעות הבוקר, אחכ ירד הקצב אבל עדיין היו שם, גם פלמידות הסתובבו באותו בוקר..
היה יום טוב.
שי
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
צודק, בslow motion אפשר לראות, לדעתי בוודאות כריש.
אצלנו היה טוב, שם המשחק היה מרחק, מי שהצליח להגיע אליהם קבל תקיפות ונעילות בעיקר בשעות הבוקר, אחכ ירד הקצב אבל עדיין היו שם, גם פלמידות הסתובבו באותו בוקר..
היה יום טוב.
שי
אחלה ותודה על העדכון.
|
|
|
|
|
איזה סרטון כיפי! והכי כיף לשמוע אותך מבסוט עד הגג גם מדגים שברזומה שלך הם דגיגים קטנים  חולה דיג כבר אמרנו?  תודה על השיתוף.
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
איזה סרטון כיפי! והכי כיף לשמוע אותך מבסוט עד הגג גם מדגים שברזומה שלך הם דגיגים קטנים  חולה דיג כבר אמרנו?  תודה על השיתוף. תודה ניר. צודק בהחלט , זו הגישה 
|
|
|
|
Avi Twito
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מדהים! כל סרטון שלך מצליח להחדיר מרחוק את האנרגיה של תפיסת הדג.
תודה רבה לך על השיתוף של הדוח וההסברים על השיטות עבודה (אני אישית לומד מהם המון). בנוסף רציתי לשאול לגבי אשדוד. אמרו שסגרו שם את הכניסה לרכבים ואין דרך גישה נוחה להגיע לים. האם זה נכון?
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
מדהים! כל סרטון שלך מצליח להחדיר מרחוק את האנרגיה של תפיסת הדג.
תודה רבה לך על השיתוף של הדוח וההסברים על השיטות עבודה (אני אישית לומד מהם המון). בנוסף רציתי לשאול לגבי אשדוד. אמרו שסגרו שם את הכניסה לרכבים ואין דרך גישה נוחה להגיע לים. האם זה נכון?
תודה רבה אבי. כיף לקרוא תגובות כאלו  שום דבר לא סגור כרגע. ניתן להגיע לחניה הגדולה בלי בעיה. מקווה שאתה רשום לערוץ שלי
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אחלה מקבץ של טרחונים שרגא, יום מושלם
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
אחלה מקבץ של טרחונים שרגא, יום מושלם
תודה צחי 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שרגא, למה צנזרת את הקללות  משתוקק לשמוע אותך מקלל...  הקטע בסרטון מדהים - איזו קפיצה מטורפת ואיזו יציאת חוט.... אגב, אני לא בטוח שזה כריש - לא הייתי פוסל פלמוד דו-ספרתי... דו"ח נהדר ומאוד משתף... סרטון נהדר ומאוד משתף... שלל דיג חביב... יום דיג מהנה עם חוויה אקסטרימית במיוחד 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא, למה צנזרת את הקללות  משתוקק לשמוע אותך מקלל...  הקטע בסרטון מדהים - איזו קפיצה מטורפת ואיזו יציאת חוט.... אגב, אני לא בטוח שזה כריש - לא הייתי פוסל פלמוד דו-ספרתי... דו"ח נהדר ומאוד משתף... סרטון נהדר ומאוד משתף... שלל דיג חביב... יום דיג מהנה עם חוויה אקסטרימית במיוחד  יש גם ילדים שצופים  זו היתה בהחלט חוויה מיוחדת 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]