תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
22/4/2020 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
17:00 | גיג קטן - | טרכון ים תיכוני | 5 | |
17:00 | גיג קטן - | אבו- נפחא (לגינון נודד) | 1 | |
17:00 | גיג קטן - | כריש |
הדו"ח:
כבר תקופה שמרגש כמו נרקומן בקריז שלא מקבל את מנת הסם השבועית שלו, או כמו בנאדם שצריך את הסשן השבועי עם הפסיכולוג שלו, במיוחד בתקופה המחורבנת הזאת.
גם אשתי וגם אני בחל"ת עם שני טרוריסטים קטנים בבית. כיף לא נורמאלי.
בפורום מידי פעם מעלים דוחות חדשים או ישנים שמדליקים אותנו יותר. אבל מה ששבר אותי זה שרגא עם הטרכונים שלו

אשתי מפרגנת (כמו תמיד, זכיתי), לך תתפנק ותהנה.
מארגן ציוד, נשיקות, ויאללה ביי.
האדרנלין כבר מציף את הגוף ברכב, מתכוננים לדייג, פנטזיות על מה יהיה ואיך יהיה שבדכ לא מתגשמות

מגיעים לנקודה, יוצאים מהרכב ולוקחים נשימה עמוקה עמוקה להרגיע את הגידורים מבפנים. עכשיו אפשר לעלות על ציוד.
ים מושלם, גלים נמוכים ומסודרים, מעט קצף, אבל רוח מאוד מאוד חזקה. בדיוק כמו בתחזית שבדקתי לפני שיצאתי והתארגני בהתאם עם סט לייט 7-23 וויתרתי על האולטרה המאובקת....
גיג קטן של 15 גר קשה להעיף בגלל הרוח. מחליף ל30 גרם והכי קטן שיש לי.
זריקה שניה ויש תקיפה, הללויה!!! לזה חיכינו ככ!!!
טרכון קטן וחמוד יוצא וחוזר ישר למים, את הראשון מחזירים...
ממשיכים לדוג ויוצאים עוד כמה טרכונים קטנים, יחסית לגדלים הקטנים הם נותנים פייט כיפי, במיוחד על אולטראלייט.
שיטת העבודה היתה זריקה רחוקה, גיג שוקע עד הקרקעית, שפיץ כלפי המים וטוויצ'ים עדינים ביחד עם גלגול החוט ללא הפסקה.
הטרכונים לא נתפסו בנקודה אחד אלא היה צריך לסרוק את החוף בשביל לגרד אותם.
באחת הזריקות, כאשר הגיג צולל לקרקעית מרגיש כבר משיכה, מתחיל לאסוף חוט ויש התנגדות שאופיינית לאבו נפחא.... לא נורא גם זה אדרנלין!
בדרך חזרה, ממשיכים לסרוק את החוף, פתאום השותף בצעקה חזקה "אהההההההההה" מסתובב אליו, המקל שלו במים, השפיץ מרקד ויד סוגרת את הקלץ ועדיין יציאת חוט מטורפת. ממשיך לסגור את הקלץ ונקרע. כנראה כריש, מסתובבים של הרבה כאלו. זה אדרנלין אמיתי.
כמה תמונות לפני שחושך ויאללה הביתה, עייפים אך סהכ מרוצים והכי חשוב ר-ג-ו-ע-י-ם!
כיף לשחק עם הטרכונים, פעם הבאה זה היה על אולטרא.
יאללה, חוזרים להשמע לנהלים

ציוד
Craft Crostage 9'0'' 7-23g
Shimano Rarenium CI4 2500FA
YGK G-soul X8 1PE
דני.