פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   המלצה לדמוי מסוג needlefish או Sandeel |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה לדמוי מסוג needlefish או Sandeel (נקרא 7305 פעמים) |
הדפסה |
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני זרקתי הצעות ראשון, אז כדאי שיהיה להן כיסוי.... רפאלה walk'n roll
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 20, 2020, 11:34:17 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
GT Icecream 2oz גב שטוח- לים עובד
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 20, 2020, 11:38:41 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
GT Icecream 1oz רגיל ("עיפרון")
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני לא בטוח אם ה-2oz עוזר לך, אבל אפשר לגזור ממנו את הפרופורציות
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הספקת כבר להדפיס העתקים ראשונים? חביבי, אתה זריז!
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
חברים, הגוגל שלי עובד- לגלוש לאתרים ולשלוף תמונות זה נחמד אך לא מקדם  . "שוקע(העדפה שלי). משקל 20-30 גרם יהיה נחמד(לא קריטי...וניתן לשחק עם זה) המלצה שתכלול משקל צילומים ומדידות כמה שאפשר של הפלסטיק." אין לי ספק שגוגל עובד גם אצלך אך הרעיון איזה דמוי מעניין ומתאים לדרישות שלך כדי לחפש אותו זה הקלף הראשון. אחרי שהצעתי ונתתי לך שני לינקים שתראה את הדמויים ותגיד אם אכן מעניינים אותך אדאג לשלוח מידות ותמונות נוספות. לי יש זמין ביד את הדארטווינג אבל במידה הקטנה שלו (רק 3.9 גר') אז אם הוא מעניין אותך ומתאים לך המידות והתמונות שלו בשביל פרופורציות אני מעלה מייד 
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז אם אתה בעניין אתגר השבוע, חשבתי על ה Tasmanian Devil. הדמוי שוקע ועושה תנועה של זיגזג במים בגלל הקימור והכנפיים. החוט עובר דרכו כמו ב-Sandeel, ובקצה שמים חרוז ומשולשת. קניתי אותו בטיול בניו זילנד, דמוי שמיועד לטרוטות, אבל אצלי תפס לברקים בעבודה על החול. אבל אני לא משתמש בו הרבה (מעדיף סיליקונים).
אם אתה בעניין שלו אני יכול למדוד ולשרטט את הקימור שלו. יש לי אותו ב-7 גרם ו-14 גרם. אתה יכול ללכת לשני כיוונים, 28 גרם לפלגיים בצבע כסוף. או 3-5 גרם למושטים וביניות.
|
עריכה אחרונה: אפריל 20, 2020, 15:01:43 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
|
חברים, הגוגל שלי עובד- לגלוש לאתרים ולשלוף תמונות זה נחמד אך לא מקדם  . "שוקע(העדפה שלי). משקל 20-30 גרם יהיה נחמד(לא קריטי...וניתן לשחק עם זה) המלצה שתכלול משקל צילומים ומדידות כמה שאפשר של הפלסטיק." אין לי ספק שגוגל עובד גם אצלך אך הרעיון איזה דמוי מעניין ומתאים לדרישות שלך כדי לחפש אותו זה הקלף הראשון. אחרי שהצעתי ונתתי לך שני לינקים שתראה את הדמויים ותגיד אם אכן מעניינים אותך אדאג לשלוח מידות ותמונות נוספות. לי יש זמין ביד את הדארטווינג אבל במידה הקטנה שלו (רק 3.9 גר') אז אם הוא מעניין אותך ומתאים לך המידות והתמונות שלו בשביל פרופורציות אני מעלה מייד  אני לא חובב פופרים. בסופו של דבר זה צריך להיות משהו שאשתמש. תן נבירה בקופסא, חייב להיות משהו  הנה דוגמא של משהו ששחה ברשת שמסתכל עלי: https://www.anglingproshop.com/hard-lure-duel-aile-magnet-lipless-minnow-145f-145cm
|
|
|
|
|
אז אם אתה בעניין אתגר השבוע, חשבתי על ה Tasmanian Devil. הדמוי שוקע ועושה תנועה של זיגזג במים בגלל הקימור והכנפיים. החוט עובר דרכו כמו ב-Sandeel, ובקצה שמים חרוז ומשולשת. קניתי אותו בטיול בניו זילנד, דמוי שמיועד לטרוטות, אבל אצלי תפס לברקים בעבודה על החול. אבל אני לא משתמש בו הרבה (מעדיף סיליקונים).
אם אתה בעניין שלו אני יכול למדוד ולשרטט את הקימור שלו. יש לי אותו ב-7 גרם ו-14 גרם. אתה יכול ללכת לשני כיוונים, 28 גרם לפלגיים בצבע כסוף. או 3-5 גרם למושטים וביניות.
קיים בארכיון. והעלתי נגזרת ממנו בפורום...(לא כדמוי- המעלה משקולת)
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מישה, אשמח לאייסקרים כבד יותר, סביב 45 גרם, ורפאלה צף. לגבי הקרסים- ברור ומובן, לא ציפיתי גם לקרסים (האמת שגם לא לתמורה כלשהי, עזרתי בכיף). צבעים- אם לא לבן- מה שנוח לך מבחינת חומר גלם, סיכוי סביר שאשחק איתם בצביעה בהמשך. המשך בפרטי....
|
|
|
|
|
הסטיילו המקורי צף, קח בחשבון. בגלל זה לא הצעתי אותו.... מה לגבי gt icecream? פצ'נקו? סאבאג' גיר?
גם הפצ׳נקו המקורי צף.
|
-------------------------------
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
|
הסטיילו המקורי צף, קח בחשבון. בגלל זה לא הצעתי אותו.... מה לגבי gt icecream? פצ'נקו? סאבאג' גיר?
גם הפצ׳נקו המקורי צף. הכול טוב. למדתי לעשות גם צפים.... נב. הכול יושב כאן: https://www.thingiverse.com/thing:4310080
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 27, 2020, 11:49:06 AM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
גם הפצ׳נקו המקורי צף. הכול טוב. למדתי לעשות גם צפים.... נב. הכול יושב כאן: https://www.thingiverse.com/thing:4310080מגניב לגמרי מישה!!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
|
|
מקפיץ את הדיון כדי לעדכן.... קודם כל, מישה שלח אלי חבילה ראשונה של דמויים, שהגיעה בעיכוב קל, קופסה מאוד מעניינת ו.... ריקה! דואר ישראל הצליחו לגרום לקופסה להיפתח ולתכולה להתפזר ולהיעלם, ואלי מגיעה קופסה ריקה  מעדכן את מישה, תודה, לא נורא, אין דמויים, העיקר הכוונה, אבל מישה לא מתבלבל- אני שולח שוב! עברו עוד כמה שבועות, הגיעה החבילה (הפעם מישה לא השאיר מקום לטעויות, ריתק את המכסה לקופסה עם ברגי גבס מכל ההיקף, גם מרפי יצטרך מברג כדי לשבש את התכניות הפעם  ). ציפיתי ל-3-4-5 דמויים, וזה אחרי שכבר מראש אמרתי למישה- חפיף, עזרתי בכיף, אתה לא באמת צריך לשלוח.... הופך את הקופסה- נופלים ממנה קרוב ל-20 דמויים (!!!) מדגמים ומשקלים שונים, גדולים, קטנים, שוקעים, צפים, טופווטרים, קראנקים ומה לא!  התוצאה ממש מגניבה, גופים גולמיים של דמויים, דורשים עוד קצת עיבוד קוסמטי, אבל הם כבר כוללים את המשקולות הפנימיות, מועצבים בצורה מרשימה, מאוזנים היטב ובתכלס יכולים לדעתי לתפוס דגים ישר מההדפסה, כל הפינישים זה להרגשה הטובה שלנו בלבד. בכל זאת התלבשתי על כמה דוגמאות עם ליטוש קל וצביעה, התוצאה לשיפוטכם (עדיין לא ראו ים, מבטיח לעדכן גם מתוצאות בים ברגע שיהיו. אייסקרים גימור ניקל:  ליפלס אולטרא לייט:  אף ארוך: 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 20, 2020, 20:39:41 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה