פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   המלצה לדמוי מסוג needlefish או Sandeel |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה לדמוי מסוג needlefish או Sandeel (נקרא 7304 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שנה שעברה ניסיתי קצת את הצלופחים(Savage Gear 3D Line-Thru Sandeel ) והיה סבבה. גם השטות השניה מאותו היצרן היתה סבבה-(Savage Gear Surf Walker )...פלסטיק חסר תנועה אך עף נהדר. ההענות סבירה+ מצד בעלי הזנב.
אבל זה היה ניסוי. לא לקחתי משהו בטעות לנסות...לקחתי כי אני יכול בקלות יחסית להכין רפליקציה סבירה(כול עוד אין לשוניות וקשקושים החיים קלים).
במקום למצוא משהו רנדומלי ברשת...מבקש המלצה למשהו ספציפי יותר.שוקע(העדפה שלי). משקל 20-30 גרם יהיה נחמד(לא קריטי...וניתן לשחק עם זה)
המלצה שתכלול משקל צילומים ומדידות כמה שאפשר של הפלסטיק.
המלצה שתיבחר תזכה את הממליץ ב5 יח בצבע לבן/שחור/אדום לפי בחירתו. בדואר.
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 15, 2020, 22:44:44 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא בטוח שאני מבין נכון מישה...  אתה מחפש המלצה לדמוי שעונה לקריטריונים - עם הפניה לקישור או חנות, או שאתה מציע למי שיש דמוי מתאים - שישאיל לך אותו לצורך ייצור עצמי ואז יקבל 5 יחידות... ?
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
|
|
|
|
|
לא בטוח שאני מבין נכון מישה...  אתה מחפש המלצה לדמוי שעונה לקריטריונים - עם הפניה לקישור או חנות, או שאתה מציע למי שיש דמוי מתאים - שישאיל לך אותו לצורך ייצור עצמי ואז יקבל 5 יחידות... ? אינטרנט יש לי. להזמין מהרשת קל...לא מעניין כרגע. מי שיטרח למדוד לשקול ולהעלות כאן. https://www.maguro-pro-shop.com/?route=product/product&product_id=3241
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 17, 2020, 17:48:37 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
היי מישה, יש לי jackfin stylo 210 30g אם עוזר לך אוכל לעזור במדידות.
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
|
היי מישה, יש לי jackfin stylo 210 30g אם עוזר לך אוכל לעזור במדידות.

|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הסטיילו המקורי צף, קח בחשבון. בגלל זה לא הצעתי אותו.... מה לגבי gt icecream? פצ'נקו? סאבאג' גיר?
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 17, 2020, 19:36:04 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
הסטיילו המקורי צף, קח בחשבון. בגלל זה לא הצעתי אותו.... מה לגבי gt icecream? פצ'נקו? סאבאג' גיר?
מקורי פחות מעניין...אבל אפשר לארגן צף. icecream נראה פשוט ונחמד. פצנקו בעייתי בבניה(כדורים ומגטים אולי בעתיד)(כמו כן נגמר לי מגנטים) סאבאג כבר סגרתי פינה. טם יש דגם שיכול להיות מעניין כולי אוזן
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 17, 2020, 19:54:15 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דמוי חדש ומאוד מוצלח שהגיע לשוק הוא ה- walk'n roll של רפאלה, סטייל פצ'נקו, עף כמו טיל ואין דג שיעמוד בפניו. אישית אני עובד איתם מס' חודשים, יש גם דו"ח ביומן של ברקודה יפה (3.5 קילו, יפה+) שתפסתי עליו, וכמובן שהיו עוד תפיסות, אצלי ואצל חברים
|
|
|
|
|
הרפלה צפה. אין לי מוטיבציה לאזן. כמו כן איך תמדוד מרכז כובד? באיזה משקל אתה רוצה את הICE CREAM ?
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 18, 2020, 08:47:06 AM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הנחתי שכך אך לא הייתי לגמרי בטוח... הבנתי.... היי מישה, יש לי jackfin stylo 210 30g אם עוזר לך אוכל לעזור במדידות.
לא מפתיע שאיתמר הרים את הכפפה... 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הרפלה צפה. אין לי מוטיבציה לאזן. כמו כן איך תמדוד מרכז כובד? באיזה משקל אתה רוצה את הICE CREAM ?
icecream- קודם כל, איזה מידות אתה צריך? לגבי משקל- מה שאתה עושה לעצמך.... אם תרצה בכל זאת מידול כלשהו של הרפאלה, תגיד. לגבי מרכז הכובד- הדרך שאני מכיר היא לנסות לאזן את הדמוי, איפה שעוברת נקודת שיווי המשקל- שם עובר מרכז הכובד
|
|
|
|
|
icecream- קודם כל, איזה מידות אתה צריך? לגבי משקל- מה שאתה עושה לעצמך.... אם תרצה בכל זאת מידול כלשהו של הרפאלה, תגיד. לגבי מרכז הכובד- הדרך שאני מכיר היא לנסות לאזן את הדמוי, איפה שעוברת נקודת שיווי המשקל- שם עובר מרכז הכובד מנבירה ברשת הפיסלים צף לו:  אני לקחתי לעצמי 10CM, 28G. נראה שפוי בהתאם לסט שלי. תחליט מה רוצה. וצרף כתובת בפרטי.  ראפלה את אומר...טוב, תמדוד. לא מבטיח שיצא מזה משהו 
משעשע: https://lurefishingforbass.co.uk/bass-lure-fishing-blog/rapala-maxrap-walkn-roll-13-quality/
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 20, 2020, 10:25:16 AM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
|
|
|
|
|
חברים, הגוגל שלי עובד- לגלוש לאתרים ולשלוף תמונות זה נחמד אך לא מקדם  . "שוקע(העדפה שלי). משקל 20-30 גרם יהיה נחמד(לא קריטי...וניתן לשחק עם זה) המלצה שתכלול משקל צילומים ומדידות כמה שאפשר של הפלסטיק."
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 20, 2020, 10:34:38 AM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה