הדו"ח: לאחר 3 שבועות שהצלחתי להתאפק, החלטתי לעשות גיחת בוקר לים. אני מגיע למים החמים ומתברר שאני לא היחיד
כשהתחלתי לזרזר ראיתי לוקוס שקופץ במים על להקה של והחלטתי לטרגט אותו ולאחר כמה דקות שכל פעם כשאני מחזיר את הג'יג, אני מגלגל אותו לאט יחסית אני מקבל תקיפה והלוקוס נתפס . אני מצלם אותו בזריזות ומשחרר חזרה למים
עוד כשעה עוברת ללא אקשן אצלי או אצל הדייגים מסביב ואז אני ננעל על דג ברחוק. לאחר כמה שניות, הדג כבר מתחיל לעשות סקי על פני המים (לא התנגד הפעם לשם שינוי) ומתגלה אראס (חייב להתפס ). גם הוא מקבל צילום ומשוחרר חזרה
בהמשך, עבר לידי כריש, ממש ליד קו המים שהצלחתי לצלם אותו (תראו בסרט)
טיך אני מקנא בך שרגא.... קיבלתי בימים האחרונים תמונות מהמים החמים, בהחלט מלא שם, כמעט כמו בלי הסגר... וראיתי גם אקשן מדם, פלמידות וטרכונים וגם כרישים שנותנים לאנשים להפעיל קצת את הידיים לפני שהם חותכים את הג'יג... אצלנו באילת אתה חייב ללכת כמו גנב, להתחבא, בחושך, אחרת המשטרה או פיקוח משולב מגיעים אליך ואתה חוטף הלוקוס החמודון בהחלט חוויה מרעננת, אני בטוח שעשה לך את היציאה! האראס כבר הפך לחלק מהמסורת, כנראה שאי אפשר בלי... הכי חשוב- שברת את הדודא, נשמת אוויר ים, העברת בוקר משחרר עם מקל ביד וג'יגים מתעופפים, כמה שזה חסר לי.... יופי של דו"ח, תודה על השיתוף, חג שמח!
עריכה אחרונה: אפריל 14, 2020, 18:21:59 PM על ידי Kobiarava
טיך אני מקנא בך שרגא.... קיבלתי בימים האחרונים תמונות מהמים החמים, בהחלט מלא שם, כמעט כמו בלי הסגר... וראיתי גם אקשן מדם, פלמידות וטרכונים וגם כרישים שנותנים לאנשים להפעיל קצת את הידיים לפני שהם חותכים את הג'יג... אצלנו באילת אתה חייב ללכת כמו גנב, להתחבא, בחושך, אחרת המשטרה או פיקוח משולב מגיעים אליך ואתה חוטף הלוקוס החמודון בהחלט חוויה מרעננת, אני בטוח שעשה לך את היציאה! האראס כבר הפך לחלק מהמסורת, כנראה שאי אפשר בלי... הכי חשוב- שברת את הדודא, נשמת אוויר ים, העברת בוקר משחרר עם מקל ביד וג'יגים מתעופפים, כמה שזה חסר לי.... יופי של דו"ח, תודה על השיתוף, חג שמח!
קובי , אני מקנא יותר
גם אני מקבל דיווחים, גם מהואצפ אפילו על קפיצה של כחולה קרוב לחוף, תמונה מהים שקיבלתי בבוקר אני רואה 7 8 מזרזרים על קו החוף כאילו אין סגר באמת ,..אם היה אוטו כבר מזמן הייתי בים
אחחח שרגא , נהנת , תפסת , והורדת את הדודא וזה הכי חשוב . בקרוב על כולנו , אמן
עריכה אחרונה: אפריל 14, 2020, 23:24:56 PM על ידי Max
קובי , אני מקנא יותר
גם אני מקבל דיווחים, גם מהואצפ אפילו על קפיצה של כחולה קרוב לחוף, תמונה מהים שקיבלתי בבוקר אני רואה 7 8 מזרזרים על קו החוף כאילו אין סגר באמת ,..אם היה אוטו כבר מזמן הייתי בים
אחחח שרגא , נהנת , תפסת , והורדת את הדודא וזה הכי חשוב . בקרוב על כולנו , אמן
תודה מקס גם אני הייתי מופתע אתמול מכמות הדייגים בחוף. עשרות של דייגים לכל צד שהסתכלת
יפה לך שרגא... אין כמו הים לניקוי ראש במיוחד בתקופה הזו... טרגוט מוצלח של הלוקוס שראית קופץ... וגם שחרור מוצלח... ומוזר הקטע איך זה בכל יציאה נתפסים אצלך בג'יג אראס או שניים.. מעניין מה הקטע שלהם
ולגבי הכריש, מזלך שהפעם בחר להצטלם בלי לגנוב לך ג'יגים