טוב אז בצל המצב במדינה אני מקבל טלפון מרפי היקר שמציע לי להכנס לניהול ביחד עם צוות המנהלים הנפלא שיש כאן.
וכמובן שאני ללא היסוס אמרתי כן.
אז קודם כל אני רוצה לאחל לצור בריאות איתנה ותשמור על עצמך!
ועכשיו קצת עליי למי שלא מכיר ולמי שכן מכיר עוד קצת עלי
אז ככה אני איתמר כהן בן 31 ממבשרת ציון איש אבטחת מידע (סייבר לפלצנים).
דיג אני אוהב מאז שאני זוכר את עצמי שזה בערך בגיל 5 בכל חופשה שנתית בטבריה הדבר הראשון שרציתי זה ללכת לכנרת לדוג זה התחיל מלתפוס מושטים קטנים עם הרשת של השק תפוחי אדמה כמלכודת.
והמשיך לחכת בוס פשוטה ולאחר מכן כבר לחכה עם רולר.
זה תמיד היה רק הכנרת והירדן ובקיצור רק מים מתוקים, בטח ובטח לאחר שעברנו לצפון כשאני הייתי בכיתה ד'.
היום התחום היחידי שאני מתעסק בו הוא קרפיונים יש שאומרים שלקחתי את התחביב לקצה, אני אישית רואה את זה פחות כתחביב אלא כדרך חיים וכאמונות.
הדיג כמו אצל 99% מאיתנו הוא מקום המפלט שלנו הדרך שלנו להתחבר לטבע וגם הדרך שלנו לקבל קצת אדרנלין.
אני חבר בפורום סביב ה 9 שנים ומי שעוקב יודע שאני גם מאוד אוהב לכתוב דוחות ומאמרים ולתרום מעצמי את הידע והנסיון בתחום.
זה ככה על קצה המזלג מי אני.
לגבי הפורום והצטרפותי לחבר המנהלים היקר.
אז נראה לי שאני בין המנהלים הצעיר ביותר (לא מתלונן).
אני מקווה מאוד להביא איתי את הרוח הצעירה וככה איזה משב רוח רענן ולהעיר פה את הפורום.
דווקא בצל הקורונה רובנו בבית והרבה יותר מול המחשב וזה אחלה זמן לעבור בפורום להתעדכן ואפילו סתם להזכר בדוחות ישנים או בדיונים מעניינים.
כמובן שמטרת העל שלי היא להביא את הפורום לגבהים חדשים ולא רק במים מתוקים אלא באופן כללי.
כמובן מבחינת הדיונים בכלל תתי הפורומים וברמת פעילות הפורום וכמות האנשים האיכותיים שבו.
והן ברמת הממשק והאתר.
אעשה ככל שביכולתי לשפר את המגרעות ולשמר את היתרונות.
כמובן ביחד עם שאר חברי ההנהלה ואני בטוח שנוכל לשפר ולהרים את הפורום עוד כמה רמות למעלה.
ואני מקווה שכשהמגיפה תסתיים נוכל כולנו לחזור לדוג!!
וכמובן לארגן מפגשים ותחרויות וכל הכייף הזה שכולנו כל כך אוהבים.
אז יאללה בהצלחה לכולנו, המון בריאות וקדימה לעבודה