|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 17/3/2020 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
17:00 | דמוי דג בינוני - contact feed sinking slider | לברק-חלק | 1 | חמוד |
הדו"ח:הגעתי לים סביב השעה 4 במטרה לחפש לוקוסים, כול הים מלא אנשים, משפחות מדורות ומסיבות ממש שומרים מרחק אחד מהשני  נכנס למים ועומד על ריף וזורק בלאק מינו 25gr מלא אצות במים מחליף צבעים ודימויים ואין הענות מצד הלוקוסים. יורד לחוף לאחר שעה ומחליט לחפש לברקים למרות המקל בטסט הכבד (שימנו דיאלונה עד 56 גרם מקווה לעשות סיקור בקרוב ) מחליף לפנסל 18 גרם של טאקלהאוס נזרק רחוק מאוד (בערך 60 מטר) מתחיל לגלגל ולתת טיווצים ויש נעילה ברחוק של לברק חמוד לאחר צילום הוא חזר מהר למים מנסה עוד כמה דימויים ומקומת אבל אין הענות אז אני מתקפל וחוזר בחזרה לרכב.
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
יפה לך עידן וכבוד על השחרור
|
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
כל הכבוד אחלה דג ויפה ששחררת
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של דו"ח עידן, משתף ואינפורמטיבי כמו שצריך  תפיסה יפה ושחרור יפה.... נ.ב. חבל מאוד שהאנשים עדיין לא מפנימים במה מדובר וחושבים שקורונה זה בדיחה... 
|
-------------------------------
|
|
|
|
תודה רפי,מור ורונן מקווה שכול הפורום הזה יעבור את המשבר הזה בריא ושלם אמן.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
עידן, טוב שיצא לברק  על השחרור שלו. כיף לסגור ככה את היום 
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אחלה לברק... נעילה במרחק הזה היא בדרך כלל לא אופיינית ללברק, נתן לך צ'אנס להינות ממנו קצת. אני אישית מאוד אוהב את הדמויים של טאקל האוס, אחד המותגים המועדפים שלי, שלא מפסיקים להוכיח את עצמם! יופי של יציאה ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
|
אחלה לברק... נעילה במרחק הזה היא בדרך כלל לא אופיינית ללברק, נתן לך צ'אנס להינות ממנו קצת. אני אישית מאוד אוהב את הדמויים של טאקל האוס, אחד המותגים המועדפים שלי, שלא מפסיקים להוכיח את עצמם! יופי של יציאה ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף
תודה בהחלט לא אופייני, אם כי זה קושר הרבה למבנה החוף, שנה שעברה היה לי סלע בתוך המים במרחק בערך 40 מטרים מהחוף שמידי פעם התרכזו שם לברקים. תנועה מדהימה יש לפנסל הזה וישר שזרקתי אותו למים הבנתי שהוא ימשוך אש מדגים.
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
דו"ח מקסים, נהדר לקרוא במיוחד בזמנים אלו, נותן חמצן למוח. וכפיים על השחרור.
אחד הדגים המאתגרים והמספקים לתפיסה.
בריאות ואושר !
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של תפיסה לריענון בתקופה הזו. ויופי של דו"ח לכל הסגורים בבתים. כל הכבוד על השחרור  ואשמח לקרוא את הסיקור על הדיאלונה. לפני שקניתי את הדיוואה לברקס, התלבטתי אם לקנות את הדיאלונה. גיל
|
|
|
|
|
אחלה דו"ח ואחלה תפיסה! מזמן לא הצטלם פה לברק בפורום  תודה על השיתוף 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כול הכבוד אחלה דג אחלה שיחרור 
|
|
|
|
|
תודה חברה כנראה לא אשכח את הדג לאור המצב הנוכחי שלא מאפשר לצאת.
בריאות ושלום לכול אחד מחברי הפורום!
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
אחלה דוח חבר  אם הייתה ממשיך עם הבלאק מינו יכול היה גם לתקוף אותו לברק , סיליקון פצצה רק מחיר בעייתי אני מזמין אותם בכמות גדולה מסין של חברת ftk אותו דבר כמו בלאק מינו מחיר פי 10 יותר זול
|
|
|
|
|
אחלה דוח חבר  אם הייתה ממשיך עם הבלאק מינו יכול היה גם לתקוף אותו לברק , סיליקון פצצה רק מחיר בעייתי אני מזמין אותם בכמות גדולה מסין של חברת ftk אותו דבר כמו בלאק מינו מחיר פי 10 יותר זול נוסה באותה מקום בלאק מינו לפעמיים הגודל של הבלאק מינו 25 גרם מרתיע את הלברקים הקטנים וגם בעייתי יותר לעבודה במקומת רדודים, דרך אגב אני גם משתמש בחיקויים מאלי של בלאק. בכללי תמיד טוב להחליף דימויים בנקודה שאתה חושב שיש בה לברקים לפעמים הגודל/התנועה/הצורה/הצבע עושים את הבדל גם אם אתה לא רואה רדיפות.
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 27, 2020, 00:28:54 AM על ידי Vegh
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה