פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   בחירת רולר |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בחירת רולר (נקרא 4935 פעמים) |
הדפסה |
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
מור, הבאק ביי קטן ליישום של מקס לדעתי. סלטיסט 2500/3000 יתאימו כמו כפפה. באמאזון לדעתי, אחרי תשלום המיסים, נשאר עודף מ-200$
גם ה4000? מקס אמזון שולחים כרגיל, מהבחינה הזו אתה יכול להיות רגוע. חפש את אותו סאלטטסט שמצאת בקפריסין באמזון. אולי יעלה טיפטיםונת יותר אבל יגיע ומהר.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
saltist back bay 4000 הוא רולר שמתאים לסט 1pe בערך, 18-20 ליברה. אם מקס הולך להרכיב אותו על מקל עד 50 גרם, ולחפש איתו לוקוסים, הוא יצטרך לעבוד ב-1.5pe ומעלה, 30-35 ליברה וגם יותר. בחוטים האלה, כנראה שלא יהיה לו מספיק חוט (אולי יהיה מספיק חוט ללוקוסים, אבל כדי לטרגט באותו סט גם פלמידות הוא יצטרך יותר). מקס, איזה חוט הולך לעלות על הרולר הזה? וכמה חוט אתה מעוניין לשים שם?
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
saltist back bay 4000 הוא רולר שמתאים לסט 1pe בערך, 18-20 ליברה. אם מקס הולך להרכיב אותו על מקל עד 50 גרם, ולחפש איתו לוקוסים, הוא יצטרך לעבוד ב-1.5pe ומעלה, 30-35 ליברה וגם יותר. בחוטים האלה, כנראה שלא יהיה לו מספיק חוט (אולי יהיה מספיק חוט ללוקוסים, אבל כדי לטרגט באותו סט גם פלמידות הוא יצטרך יותר). מקס, איזה חוט הולך לעלות על הרולר הזה? וכמה חוט אתה מעוניין לשים שם?
על חוט גם רציתי להתייעץ .. יש לי ניסיון מר עם חוטי בד זולים בעצם אני לא מתפשר ומחפש משהו מאוד איכותי עד 300 שח ל150 מטר ולמטה באקינג ,אשמח שתמליץ גם על חוט. ליברות אני חושב 35 גג לא צריך יותר מזה הלוקוסים במרכז גג קילו וחצי בלחץ. וכן אני מעוניין לטרגט גם פלמודים טוניות 250 300 מטר חוט מספיק לדעתי לגבי הרולר אני כבר נעול על הסאלטיסט ואני בקרוב אזמין אותו מאמזון. מידה 3000 (נכון?) רק שהקישור ששלחתי פה מאמזון אין שם בבחירת מידות 3000 בכלל משום מה . בהזדמנות זאת תודה לקובי למור וצביקה שעוזרים מכל הלב וזה באמת לא מובן מאליו 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 18, 2020, 18:13:34 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
מנותקגיל:
40
|
|
כן בשבת האחרונה זה פורסם ואפילו רשמו שלא ברור אם זה באג או מכוון. הקורונה הזו מטריפה את העולם 
|
|
|
|
|
סלטיסט הרגיל רולר מעולה יש לי אותו במידה 4000 לסט 20-80 חכה 3.05 של שור גיג יושב בול מבחינת איזון מדובר לדעתי בדאיווה BG עם כמה שדרוגים. קניה מצוינת ומומלצת.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
סלטיסט הרגיל רולר מעולה יש לי אותו במידה 4000 לסט 20-80 חכה 3.05 של שור גיג יושב בול מבחינת איזון מדובר לדעתי בדאיווה BG עם כמה שדרוגים. קניה מצוינת ומומלצת.
גם לי יש אחד, במידה 5000, רולר מעולה, חזק מאוד, שנותן עבודה גם מול דגים גדולים ממש בלי להראות סימני מאמץ
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עוד דיון מקצועי מעניין, אהבתי  בהזדמנות זאת תודה לקובי למור וצביקה שעוזרים מכל הלב וזה באמת לא מובן מאליו  זהו מקס, שברת אותי  אין לי ספק שזכית להורים נהדרים שהקנו לך ערכיות ולא מעט ערכים.... לצד העובדה שאתה תמיד משתף מכל הלב בידע שלך ומשקיע לטובת הכלל - אתה לא מקבל כמובן מאליו ומביע הערכה לכל שיתוף כלפיך... לומר תודה ולהוקיר מי שענו לך זה טרוויאלי - אך המכלול השלם שלך מרשים... ובעצם לא שברת אותי - אתגרת אותי: להביא את בן הזקונים שלי לכזו רמת ערכיות כלפי הסביבה... בקיצור, נאיץ את מפגש הפורום הקרוב כדי שנכיר אותך 
|
-------------------------------
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
עוד דיון מקצועי מעניין, אהבתי  בהזדמנות זאת תודה לקובי למור וצביקה שעוזרים מכל הלב וזה באמת לא מובן מאליו  זהו מקס, שברת אותי  אין לי ספק שזכית להורים נהדרים שהקנו לך ערכיות ולא מעט ערכים.... לצד העובדה שאתה תמיד משתף מכל הלב בידע שלך ומשקיע לטובת הכלל - אתה לא מקבל כמובן מאליו ומביע הערכה לכל שיתוף כלפיך... לומר תודה ולהוקיר מי שענו לך זה טרוויאלי - אך המכלול השלם שלך מרשים... ובעצם לא שברת אותי - אתגרת אותי: להביא את בן הזקונים שלי לכזו רמת ערכיות כלפי הסביבה... בקיצור, נאיץ את מפגש הפורום הקרוב כדי שנכיר אותך  רפי ריגשת אותי. תודה רבה
|
|
|
|
~@מור@~
|
מנותקגיל:
40
|
|
עוד דיון מקצועי מעניין, אהבתי  זהו מקס, שברת אותי  אין לי ספק שזכית להורים נהדרים שהקנו לך ערכיות ולא מעט ערכים.... לצד העובדה שאתה תמיד משתף מכל הלב בידע שלך ומשקיע לטובת הכלל - אתה לא מקבל כמובן מאליו ומביע הערכה לכל שיתוף כלפיך... לומר תודה ולהוקיר מי שענו לך זה טרוויאלי - אך המכלול השלם שלך מרשים... ובעצם לא שברת אותי - אתגרת אותי: להביא את בן הזקונים שלי לכזו רמת ערכיות כלפי הסביבה... בקיצור, נאיץ את מפגש הפורום הקרוב כדי שנכיר אותך  האמת רפי שאני שותף מלא לתחושות שהעלית על הכתב כאן ומחכה בהחלט למפגש להכיר פנים אל פנים. זכיתי וזוכה להכיר פה חבר'ה מאוד איכותיים ולרכוש חברים חדשים עם לב ענק, מלאי ידע ומלאי רצון לשתף אותו בשמחה ומקצועיות רבה.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אנשים טובים באמצע הדרך.... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עוד דיון מקצועי מעניין, אהבתי  זהו מקס, שברת אותי  אין לי ספק שזכית להורים נהדרים שהקנו לך ערכיות ולא מעט ערכים.... לצד העובדה שאתה תמיד משתף מכל הלב בידע שלך ומשקיע לטובת הכלל - אתה לא מקבל כמובן מאליו ומביע הערכה לכל שיתוף כלפיך... לומר תודה ולהוקיר מי שענו לך זה טרוויאלי - אך המכלול השלם שלך מרשים... ובעצם לא שברת אותי - אתגרת אותי: להביא את בן הזקונים שלי לכזו רמת ערכיות כלפי הסביבה... בקיצור, נאיץ את מפגש הפורום הקרוב כדי שנכיר אותך  האמת רפי שאני שותף מלא לתחושות שהעלית על הכתב כאן ומחכה בהחלט למפגש להכיר פנים אל פנים. זכיתי וזוכה להכיר פה חבר'ה מאוד איכותיים ולרכוש חברים חדשים עם לב ענק, מלאי ידע ומלאי רצון לשתף אותו בשמחה ומקצועיות רבה. עד סוף הקיץ מור, יהיה מפגש פורום כמיטב המסורת 
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]