פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   בחירת רולר |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בחירת רולר (נקרא 4956 פעמים) |
הדפסה |
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
מחפש רולר בתקציב עד 600 שח. ישודך למקל מדיום 15-50 משקל 220 גרם אורך 3.05
מתלבט בין דגמי הlt של דאייוה לbg של דיווה כמובן שלא שולל גם דגמים אחרים.
התלבטות בכך שכמו שקובי הסביר לי שבדגמי הlt יש הרבה פיצ'רים שאין בbg אבל לbg יש יתרון של גוף אלומיניום מלא . מקריאה בארכיון שרשורים פה בפורום הבנתי שבדגמי הlt יש בעיה של body flex בעבודה עם קלאץ' סגור מידי מה שלא קיים ברולרים עם גוף אלומיניום מלא . זה בעיה משמעותית עבורי כי אני עובד לרוב ללוקוסים עם קלאץ' סגור .
ראיתי עוד רולר עם גוף אלומיניום מלא במחיר סביר ביותר penn sargus אשמח לחוות דעת
איזה רולר עדיף ,מידה עדיפה לפי מידות המקל שציינתי למעלה תקציב 600 שח קנייה בארץ יד ראשונה
אשמח גם להמלצה על חוט בד חזק חלק שלא עושה פלונטרים עד 250 שח
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 17, 2020, 15:52:08 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
|
מה הדגם של המקל? אתה בטוח שזה המשקל שלו? נראה מאוד כבד. אני עם מקל דאיווה לטאו 10-50 הוא שוקל 138 גרם... רב מקלות הM והMH הם עד כ200 גרם גג. מקל במשקל 275 כדי ליצור איזון תצטרך רולר כבד וגדול. בכל מקרה לדעתי BG אחלה רולר ואני ממליץ עליו לפני כל LT. יש לך אחלה רולרים גם של שימאנו מגוף אלומיניום מלא. תנסה לתת לנו את הדגם של המקל שנוכל להיות יותר מדוייקים בתשובה.
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
מה הדגם של המקל? אתה בטוח שזה המשקל שלו? נראה מאוד כבד. אני עם מקל דאיווה לטאו 10-50 הוא שוקל 138 גרם... רב מקלות הM והMH הם עד כ200 גרם גג. מקל במשקל 275 כדי ליצור איזון תצטרך רולר כבד וגדול. בכל מקרה לדעתי BG אחלה רולר ואני ממליץ עליו לפני כל LT. יש לך אחלה רולרים גם של שימאנו מגוף אלומיניום מלא. תנסה לתת לנו את הדגם של המקל שנוכל להיות יותר מדוייקים בתשובה.
Greys prowla gs 11 lure/spin לא מוכר בארץ חברה אנגלית יחסית כבד אבל מאוד חזק המקל בדיוק 220 גרם חשוב שיהיה מאוזן עם הרולר אם ללכת על bg איזה מידה אתה ממליץ ? מה דעתך לגבי penn saragus שקלתי אותו עם הקייס בטעות זה לא 270 המשקל 220 גרם בדיוק
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 17, 2020, 15:48:48 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
המידה הנכונה ל-bg למקל שלך היא 3000. רולר חזק, מוצק, בנוי טוב, עם קיבולת חוט מצויינת ויחס גילגול מהיר. אני אישית מעדיף לא לוותר על הפיצ'רים המתקדמים של דאיווה, לכן מציע לא לקנות bg 2016 אלא מאחד הדגמים המתקדמים יותר, יש עוד 2 סדרות של bg, אחת שקיבלה את תוספת מיסבי mag sealed, והשניה כוללת בנוסף air bail, אבל המחיר בהתאם עולה....
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
המידה הנכונה ל-bg למקל שלך היא 3000. רולר חזק, מוצק, בנוי טוב, עם קיבולת חוט מצויינת ויחס גילגול מהיר. אני אישית מעדיף לא לוותר על הפיצ'רים המתקדמים של דאיווה, לכן מציע לא לקנות bg 2016 אלא מאחד הדגמים המתקדמים יותר, יש עוד 2 סדרות של bg, אחת שקיבלה את תוספת מיסבי mag sealed, והשניה כוללת בנוסף air bail, אבל המחיר בהתאם עולה....
Bg magsealed זה המתקדם ? דרכ יש הנחה משמעותית על daiwa caldia 2014 יש לו את כל הפיצ'רים של הlt מה דעתך עליו? http://www.gofishing.co.il/product/daiwa-caldia-2014מצטער על החפירה קובי . תודה על העזרה קובי וצביקה 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 17, 2020, 16:35:01 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
|
קיבלת תשובה מדויקת מקובי. מקווה שיכנס לך לתקציב. נבהלתי מהמשקל מקל מקודם רשמת 275 גרם בטעות.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
Bg magsealed זה המתקדם ? דרכ יש הנחה משמעותית על daiwa caldia 2014 יש לו את כל הפיצ'רים של הlt מה דעתך עליו? http://www.gofishing.co.il/product/daiwa-caldia-2014מצטער על החפירה קובי . תודה על העזרה קובי וצביקה  לא הייתי קונה רולר מניקוי מלאי של היבואן, מדגם 2014. ברף המחירים הזה אתה יכול לקנות מכונה טובה לא פחות, למשל סלטיסט של דאיווה מדגמיו השונים, או סטראדיק החדש. 800 שקלים קונים לך מכונות מצויינות וחדשות
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
קובי הבקשה שלו הייתה רכישה מהארץ אז ה800₪ לא קונים לו את הסאלטיסט או הטראדיק...
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
צודק. פיספסתי את התנאי לקניה בישראל. קניה בארץ, מה לעשות, נותנת לך פחות תמורה ביותר כסף, אבל אני גם יכול להבין את מכלול השיקולים בעד
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
צודק. פיספסתי את התנאי לקניה בישראל. קניה בארץ, מה לעשות, נותנת לך פחות תמורה ביותר כסף, אבל אני גם יכול להבין את מכלול השיקולים בעד זה לא משהו עקרוני אין לי בעיה להזמין מחול ( לא מסין כמובן בתקופה הזאת) אם כבר להזמין מחול קפץ לי לראש החנות שהמלצת בקפריסין . הבעיה עכשיו עם הדואר שלא יהיה מיסים
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 17, 2020, 22:46:35 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אז משלמים מיסים אם צריך.... אם בסוף יוצא לך יותר זול, אז מה זה משנה על מה שילמת? יש רולרים מעולים ב-200$ כולל מיסים ומשלוח
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 17, 2020, 22:53:45 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
הזמנתי מהחנות הזו לפני 4 ימים ובינתיים הסטטוס עדיין פרוססינג ואין תגובה מהם. ייתכן שגם הם בטירוף הקורונה ולא מתפקדים כקגע. עכשיו לגבי הסאלטיסט - אם כבר זה הכיוון אז יש לי תחושה שקובי יציע את הסאלטיסט באק ביי מאמזון מהלינק הזה: https://www.amazon.com/dp/B07H1PBQR8/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_1YtCEb9GFZ9BQמחיר מעולה וזה אמזון ככה שזה מהיר ואתה יודע מראש בדיוק כמה תשלם. לקח לו כמה ימים בודדים להגיע לארץ ועכשיו זה כבר דואר ישראל... רק שים לב שיש שם 2 מידות לבחירה ואם אכן קובי יציע אותו אז ירשום גם את המידה אבל זה lt אז לא יודע אם יתאים לך..
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
הזמנתי מהחנות הזו לפני 4 ימים ובינתיים הסטטוס עדיין פרוססינג ואין תגובה מהם. ייתכן שגם הם בטירוף הקורונה ולא מתפקדים כקגע. עכשיו לגבי הסאלטיסט - אם כבר זה הכיוון אז יש לי תחושה שקובי יציע את הסאלטיסט באק ביי מאמזון מהלינק הזה: https://www.amazon.com/dp/B07H1PBQR8/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_1YtCEb9GFZ9BQמחיר מעולה וזה אמזון ככה שזה מהיר ואתה יודע מראש בדיוק כמה תשלם. לקח לו כמה ימים בודדים להגיע לארץ ועכשיו זה כבר דואר ישראל... רק שים לב שיש שם 2 מידות לבחירה ואם אכן קובי יציע אותו אז ירשום גם את המידה אבל זה lt אז לא יודע אם יתאים לך.. מור , אני לא מבין כלום בדגמים של הרולרים , מה זה באק ביי? אני מחפש רולר אמין וכבר בונה על הסאלסיסט ,עכשיו הבעיה זה איפה לקנות .יש הבדל מחיר גדול בין הארץ לחול עדיף בחול .אז החנות בקפריסין לא אופציה ממה שהבנתי . עכשיו אמזון לא הזמנתי אף פעם , אבל אם אתה אומר שמגיע מהר זה יותר מצויין , הבעיה עם המצב עכשיו אם ישלחו בכלל , זה מגיע גם מסין לא ?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מור, הבאק ביי קטן ליישום של מקס לדעתי. סלטיסט 2500/3000 יתאימו כמו כפפה. באמאזון לדעתי, אחרי תשלום המיסים, נשאר עודף מ-200$
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|