פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   בורי שפנים מהריף |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: בורי שפנים מהריף (נקרא 2230 פעמים) |
הדפסה |
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 4/3/2020 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - בוס ובולונז |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
1600 | בצק רגיל - | בורי (קיפון גדול-ראש) | 2 | |
הדו"ח:דייג התבצע מריף . עומק בין המצוף לקרסים 4 מטר.שתי קרסים משולשות קטנות מידה 16 . לאחרונה עברתי למשולשות קטנות וזה הפחית בריחות באופן משמעותי. הריסוס נעשה מקמח עם קצת מים שיוצר אפקט ריסוס יפה מאוד במים. ברח בורי גדול אחד בגלל שאני עובד על הריפים בלי רשת הרמה . נתפסו שתי בורי גדולים כחצי קילו כל אחד מצרף תמונה להמחשה איך הריסוס מהקמח צריך להיות. ריסוס מקמח עובד לא פחות טוב מריסוס מלחם, והוא הרבה יותר זמין . שמים 2 3 קילו קמח כל פעם קצת מים ומערבבים עד נהיו גושים פירורים מקומחים ולא דביקים בכלל.
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 05, 2020, 10:39:35 AM על ידי Max
|
|
|
|
|
|
דיג בוס לנשמה. כיף לחזור לעיתים לבסיס שבבסיס ולרוב התוצאות יפות!
סחתיין ותהנה (ממליץ חריימה או על האש קללל)
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
דיג בוס לנשמה. כיף לחזור לעיתים לבסיס שבבסיס ולרוב התוצאות יפות!
סחתיין ותהנה (ממליץ חריימה או על האש קללל)
תאמין לי אחי אני מכור לבייסיק הזה . בוס בולונז תוצאות כמעט תמיד ורוגע ושלווה מהים . תודה על הפרגון
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אין כמו לחזור לבסיס יופי של תפיסות מקס
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תענוג
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מקס, בורי מכובד מאוד  תמשיך לדוג ולהנות 
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אוהב את הדוחות שלך מקס, תודה!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הלוחש לבורים.... דו"ח מצויין כרגיל, עם הרבה "סודות מקצועיים"... תודה על השיתוף!
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד מקס, תענוג של חתיכות, בתאבון
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של בורים מקס - צמד חמד  וכמה שקיצרת - הצלחת לפנק בעוד שני טיפים  *לגבי הקרסים, מעניין... אצלי בראש יושב כי קרס קטנה יותר מגדילה סיכויי בריחה כשהדג גדול יותר... יש לך הסבר הגיוני למה במשולשת קטנה יותר - יהיו פחות בריחות כשהבורי גדול יותר? *לגבי הריסוס עם בצק - בהחלט מעניין... כשהייתי דג בשעתו בורים - ולא הייתי מעולם מומחה לנושא, הייתי שם פרוסות בתוך מים ומרסס עם לחם.. לפי זכרוני קוראים לזה "ריסה" בסלנג? ואחרון חביב - למה מקס בלי רשת הרמה?  ככה הולכים לאיבוד דווקא הגדולים.... תציץ בדוחות האחרונים של ליאור גכמן - בסרטונים, הם משתמשים שם ברשת הרמה עם ידית ארוכה שנראית מאוד נוחה... אולי הגיע הזמן לצרף רשת הרמה לפק"ל שלך לדיג בורי?
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
 |
|
|
יופי של בורים מקס - צמד חמד  וכמה שקיצרת - הצלחת לפנק בעוד שני טיפים  *לגבי הקרסים, מעניין... אצלי בראש יושב כי קרס קטנה יותר מגדילה סיכויי בריחה כשהדג גדול יותר... יש לך הסבר הגיוני למה במשולשת קטנה יותר - יהיו פחות בריחות כשהבורי גדול יותר? *לגבי הריסוס עם בצק - בהחלט מעניין... כשהייתי דג בשעתו בורים - ולא הייתי מעולם מומחה לנושא, הייתי שם פרוסות בתוך מים ומרסס עם לחם.. לפי זכרוני קוראים לזה "ריסה" בסלנג? ואחרון חביב - למה מקס בלי רשת הרמה?  ככה הולכים לאיבוד דווקא הגדולים.... תציץ בדוחות האחרונים של ליאור גכמן - בסרטונים, הם משתמשים שם ברשת הרמה עם ידית ארוכה שנראית מאוד נוחה... אולי הגיע הזמן לצרף רשת הרמה לפק"ל שלך לדיג בורי? תודה רפי . המשולשת מספר 16 לא קטנה יותר מקרס קריסטל מספר 12 . משלושת 16 בעצם כמעט כמו שלוש קרסים בודדים מספר 12 . ( אצרף תמונה בהמשך ) צודק בעניין הרשת . על הריפים אני תמיד מתעצל לקחת גם כי הרשתות שלי מגושמות וכבדות ולא רשתות קומפקטיות שאפשר לחבר לחגורה ולדוג בכיף יש בריחות כמובן אבל אני למדתי להרים את הבורי בלי רשת גם על ריפים , מעלה בזהירות לריף ותופס בזימים אם הוא גדול במיוחד ואני באזור לא נוח בכלל אז קורע זימים מהר שלא ישתולל והריסוס , כמעט קלעת בול רפי, זה רוסה 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 14, 2020, 03:31:57 AM על ידי Max
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
יופי של בורים מקס - צמד חמד  וכמה שקיצרת - הצלחת לפנק בעוד שני טיפים  *לגבי הקרסים, מעניין... אצלי בראש יושב כי קרס קטנה יותר מגדילה סיכויי בריחה כשהדג גדול יותר... יש לך הסבר הגיוני למה במשולשת קטנה יותר - יהיו פחות בריחות כשהבורי גדול יותר? *לגבי הריסוס עם בצק - בהחלט מעניין... כשהייתי דג בשעתו בורים - ולא הייתי מעולם מומחה לנושא, הייתי שם פרוסות בתוך מים ומרסס עם לחם.. לפי זכרוני קוראים לזה "ריסה" בסלנג? ואחרון חביב - למה מקס בלי רשת הרמה?  ככה הולכים לאיבוד דווקא הגדולים.... תציץ בדוחות האחרונים של ליאור גכמן - בסרטונים, הם משתמשים שם ברשת הרמה עם ידית ארוכה שנראית מאוד נוחה... אולי הגיע הזמן לצרף רשת הרמה לפק"ל שלך לדיג בורי? תודה רפי . המשולשת מספר 16 לא קטנה יותר מקרס קריסטל מספר 12 . משלושת 16 בעצם כמעט כמו שלוש קרסים בודדים מספר 12 . ( אצרף תמונה בהמשך ) צודק בעניין הרשת . על הריפים אני תמיד מתעצל לקחת גם כי הרשתות שלי מגושמות וכבדות ולא רשתות קומפקטיות שאפשר לחבר לחגורה ולדוג בכיף יש בריחות כמובן אבל אני למדתי להרים את הבורי בלי רשת גם על ריפים , מעלה בזהירות לריף ותופס בזימים אם הוא גדול במיוחד ואני באזור לא נוח בכלל אז קורע זימים מהר שלא ישתולל והריסוס , כמעט קלעת בול רפי, זה רוסה  אתה לא מתעצל לשתף מכל הלב... אתה לא מתעצל אפילו לשים תמונה של קרס  אז אל תתעצל עם הרשת - חבל לראות את ה-בורי שעליו חלמת נופל רק בגלל היעדר רשת.. ולגבי רשת הרמה - *לדיג על ריפים זה פחות משמעותי כי לרוב תוכל להעלות את הדג על הריף עם הגל - ואכן לא נוח עד כמעט לא פרקטי לסחוס רשת הרמה עם ידית ארוכה לסיבוב על ריפים... *אבל אם הדיג הוא על שוברי גלים או מזחים - גם לא בעיה להצמיד רשת ולהניח לידך גם אם מוט הרשת ארוך.... וגם יותר בעייתי להרים דג גדול עם חוט דק כאשר אין רשת הרמה... ואני זוכר שאתה עובד על הבורי עם חוט מאוד דק...
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
 |
|
|
יופי של בורים מקס - צמד חמד  וכמה שקיצרת - הצלחת לפנק בעוד שני טיפים  *לגבי הקרסים, מעניין... אצלי בראש יושב כי קרס קטנה יותר מגדילה סיכויי בריחה כשהדג גדול יותר... יש לך הסבר הגיוני למה במשולשת קטנה יותר - יהיו פחות בריחות כשהבורי גדול יותר? *לגבי הריסוס עם בצק - בהחלט מעניין... כשהייתי דג בשעתו בורים - ולא הייתי מעולם מומחה לנושא, הייתי שם פרוסות בתוך מים ומרסס עם לחם.. לפי זכרוני קוראים לזה "ריסה" בסלנג? ואחרון חביב - למה מקס בלי רשת הרמה?  ככה הולכים לאיבוד דווקא הגדולים.... תציץ בדוחות האחרונים של ליאור גכמן - בסרטונים, הם משתמשים שם ברשת הרמה עם ידית ארוכה שנראית מאוד נוחה... אולי הגיע הזמן לצרף רשת הרמה לפק"ל שלך לדיג בורי? תודה רפי . המשולשת מספר 16 לא קטנה יותר מקרס קריסטל מספר 12 . משלושת 16 בעצם כמעט כמו שלוש קרסים בודדים מספר 12 . ( אצרף תמונה בהמשך ) צודק בעניין הרשת . על הריפים אני תמיד מתעצל לקחת גם כי הרשתות שלי מגושמות וכבדות ולא רשתות קומפקטיות שאפשר לחבר לחגורה ולדוג בכיף יש בריחות כמובן אבל אני למדתי להרים את הבורי בלי רשת גם על ריפים , מעלה בזהירות לריף ותופס בזימים אם הוא גדול במיוחד ואני באזור לא נוח בכלל אז קורע זימים מהר שלא ישתולל והריסוס , כמעט קלעת בול רפי, זה רוסה  אתה לא מתעצל לשתף מכל הלב... אתה לא מתעצל אפילו לשים תמונה של קרס  אז אל תתעצל עם הרשת - חבל לראות את ה-בורי שעליו חלמת נופל רק בגלל היעדר רשת.. ולגבי רשת הרמה - *לדיג על ריפים זה פחות משמעותי כי לרוב תוכל להעלות את הדג על הריף עם הגל - ואכן לא נוח עד כמעט לא פרקטי לסחוס רשת הרמה עם ידית ארוכה לסיבוב על ריפים... *אבל אם הדיג הוא על שוברי גלים או מזחים - גם לא בעיה להצמיד רשת ולהניח לידך גם אם מוט הרשת ארוך.... וגם יותר בעייתי להרים דג גדול עם חוט דק כאשר אין רשת הרמה... ואני זוכר שאתה עובד על הבורי עם חוט מאוד דק... על מזח / שובר תמיד אבל תמיד יש רשת בהישג יד .. הכוונה על ריפים בזמן האחרון אני דג בורי על ריפים מהעומק ושם כמו שאמרת עם הגל אין בעיה להרים את הבורי . למרות שגם על הריפים יש בריחות אחרי שהרמתי אותו על משטח הריף עוד לפני ששמתי עליו את היד הוא מתחיל להשתולל ובגלל היעדר מתח בחוט משתחרר לחופשי . וזה קורה לרוב עם החתיכות הגדולות יותר .
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בורים שמנים ויפים מאוד  כול הכבוד לתפיסות ולהסברים היפים בדווח דייג