תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
21/2/2020 | בריכות דיג ומאגרים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | בצק מתוסף - דייג בוס וקפיץ | אמנון הגליל (מושט אביאד/מושט לבן) | 11 | |
בוקר | בצק מתוסף - דייג בוס וקפיץ | קרפיון מצוי (קרפיון בריכה) | 2 | |
בוקר | בצק מתוסף - דייג בוס וקפיץ | קרפיון בר (סאזאן) | 1 |
הדו"ח:
בהמשך לסרטונים האחרונים שלנו,גם הפעם אנחנו מנצלים את מזג האוויר המצויין לעוד יציאת דייג באזור הצפון. הפעם אני יוצא רק עם דדה מפני ששרה לא יכולה להצטרף אלינו בגלל סידורים שנקבעו לה מראש. כהרגלנו, אנחנו לא מקובעים על נקודה אחת,ואם רואים שלא הולך אז ממשיכים בספונטניות הלאה,וזה מה שכיף ביציאות שלנו. מגיעים לנקודה הראשונה בסביבות שמונה בבוקר,שהפעם כמו ברוב הפעמים דגי המטרה הם קרפיונים ומושטים. שיטות הדייג המתוכננות להיום הם: רולר,בוס ובולונז.וגם מבחינת הפתיונות,הפעם הבאנו מגוון די רחב של תערובות. דדה מתכבד להינעל ראשון, ומוציא שני מושטים יפים. אני קצת מתקשה בבוס, אבל לאחר כחצי שעה הדגים כבר מבינים שאנחנו פה ומתחילים לשתף פעולה ופה מתחילה החגיגה! מושטים,ובעיקר קרפיונים אלימים שתוקפים ומקפיצים לנו את האדרנלין. איזה כיףףףף. לאחר כמה שעות מרגישים שמיצינו את הנקודה ומחליטים להמשיך הלאה. לאחר התייעצות קצרה מחליטים לתת צ'אנס לנקודה שלא ביקרנו בה כבר יותר משנה בירדן,ועדכון על הדייג שחווינו בירדן יהיה בדו'ח ובסרטון הבא (חלק ב' של הסרטון הנוכחי).