תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
1/3/2012 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6-6/30 | סבידה מתה - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 5.100 |
הדו"ח:
@isf@יום שישי מקבל טלפון מהעבר

בודק את הסט של האינטי והוא עומד מוכן עם קבל פלדה 40 ליברה קשור עליו מכיוון שהפיתיון מת גם ככה מחליט להשאיר אותו מה שיהיה יהיה.
מגיעים בבוקר לנקודה לוקח אולי 20 דקות להפשיר את הסבידה למצב תפיר והוא עושה לי ביינתים פרצופים של נו מה אתה יומיים בדייג אתה לא יודע שצריך להפשיר את הפיתיון לפני. ביינתים האור מתחזק ויש תחושה שמפסידים את השעה של האקשן על שטויות אני מחמש את המקל בסבידה חצי קפואה זורק ועובר לזרזר ליד המקל ללוקוסים.
לא עוברות חמש דקות ואני שומע שחרררר המקלל מסתובב אין ספק בכלל יש אינטי בצד השני
מריםאת המקל הוקסט מכל הלב והוא נעול

ועוד פיצוץ למקל ריצה על קלץ פתוח הוק מכל הלב והוא נעול הפעם יש לו יותר כוח והוא רץ לפתוח בלי לראות אותי ממטר סוגר קלץ והוא כמעט חוטף לי את המקל מהיד מנסה בכל הכוח לסובב אותו רחוק מהריף ללא הצלחה הדג מוציא חוט לאט ובטוח עד הקריעה,,,,,
מה אניי יגיד לכם לקח לי 20 דקות להפסיק לרעוד ולקשור עוד ריג הוא עושה לי בית ספר הדג הזה פעם אחרי פעם זה כנראה היה הכי גדול שפגשתי קשה להסביר כמה הוא חזק וכמה זה שורט אותך במחשבות של חייבבבבבבב כבר להביא אותו ביינתיים 5:1 לו אבל אני עוד יישר את הסטטיסטיקה

בהמשך היו עוד שתי פליטות פיתיון אחת אצלי ואחת אצל השותף ובזה נגמר היום המשוגע הזה מיותר לציין שלא נפסיק לחשוב על הבוקר הזה הרבה הרבה זמן,,,,,,,