פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   ערוץ יוטיוב מעניין |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ערוץ יוטיוב מעניין (נקרא 1507 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
סרט מדהים ויפה... מדהים עד כמה כח, נחישות ורצון לשרוד מפיקים את המיץ של המיטב מהבן-אדם. ואו, לא להאמין שבכלל אפשר לשרוד כך.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
אסף (השותף שלי) כל הזמן צוחק על כמות האוכל שאני מביא לים.... זה הפחד הכי גדול שלי
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
הבעיה העיקרית זה המים. היום יש כבר מכשירי התפלה ידניים שנותנים כמות מים גבוהה מאוד ביחס להשקעה ולזמן. בסרטון, ההתפלה נעשתה על ידי אידוי פאסיבי של המים, עיבויים ואגירתם מחדש, ללא המלח כמובן. אני מכיר מכשיר דומה שעושה את האידוי בצורה אקטיבית בעזרת גזיה. אבל המכשירים היום שעובדים בעזרת מנואלה ומינימום מאמץ, פותרים את הבעיה בקלות. הם מפרידים אל המים מהמלח ברמה המולקולרית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דבר חשוב לדעת, זה שתהליך של אידוי ועיבוי של מים אינו התפלה אלא זיקוק מים, ומים מזוקקים אינם טובים לשתייה עקבית! מים מזוקקים אינם מכילים את המלחים והמינרלים החשובים מאוד לגוף האדם, ומגיעים אליו באופן כמעט בלעדי משתיית מים, ומי ששותה מים מזוקקים מזיק לגופו
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לעת עתה רק הצצתי - עם מעל 13 מיליון צפיות חייב להיות סרטון מעניין, אצפה כשאתפנה... חן חן יפתח על השיתוף - כרגע על תקן "המאוד מעניין בפוטנציה"...
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תודה על הקישור  אסתכל בערב
|
|
|
|
|
וואו סיפור הישרדות מדהים אחלה סרט
|
|
|
|
מרום משה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה ניפלא גוף האדם שיכול להיתמודד במצבים קיצוניים כאלה.כשאי אפשר להאמין לאחר זמן כה רב להישאר בחיים
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|