פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   עונת המלפפונים |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: עונת המלפפונים (נקרא 8359 פעמים) |
הדפסה |
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תמיד תענוג לקרוא את הדוחות שלך - תמיד כל כך מפורטים כל הכבוד !
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יופי של תפיסה קובי 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
יופי של מלפפון! והדוח בכלל... מקצועי ביותר. שאפו!!
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
קובי, ברקודה מכובדת בהחלט  כיף לתפוס דג כזה ועוד ברחוק.  אתה מקבל פייט טוב ומהנה לאורך זמן . כשהעונה רק תמשיך עם עוד כמה צינורות כאלו וגדולים יותר 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד ראשית- אל תפחית בהבנתך את ההיגיון המנחה. אתה ממש לא טועה בניתוח שלך, אברהם, רק בהכרת התנאים. במוצ"ש היה ירח מלא, בתיאוריה, רק שהשמיים היו מכוסים שמיכה עבה של עננים... לילה מעט מואר, אבל ללא ירח כלל... למצב של לילה מואר מאוד, אני משתמש בדמוי שחור או בגוונים טבעיים  תודה רבה על התשובה קובי 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
מרתק! טוב שגם בתקופות יחסית יותר יבשות עדיין אפשר למצוא קצת אקשן. הברקודות באילת בהחלט מגיעות לגדלים מרשימים.
|
|
|
|
|
ברקודה יפיפייה!!! נראה שזכית באחלה מנת אקשן, וגם בארוחה טובה. שיהיה לבריאות ותמשיך לפנק אותנו בדו"חות כאלה נהדרים!
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 13, 2020, 09:27:11 AM על ידי Fish
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
דוח לתפארת אחי מעשיר ומחכים,לא ציפית אבל קיבלת שם מפלצון ,אני זוכר שאמרתי לי שהם מגיעים לגדלים מפחידים שם לא כמו ים תיכון ,הסט הכבד פירק לו את הצורה בטח הדמוי חזר אחרי מלחמה קרוע עוד עם "שיניי כלב "כאלו 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דוח לתפארת אחי מעשיר ומחכים,לא ציפית אבל קיבלת שם מפלצון ,אני זוכר שאמרתי לי שהם מגיעים לגדלים מפחידים שם לא כמו ים תיכון ,הסט הכבד פירק לו את הצורה בטח הדמוי חזר אחרי מלחמה קרוע עוד עם "שיניי כלב "כאלו  תודה, אח. אכן דג ביריון, אבל מול הסט הכבד יחסית לא היה לו סיכוי, סובבתי לו את הראש מהר מאוד ורוב הפייט אחר כך היה ניעורי ראש וקפיצות ללא יכולת של הדג לרוץ, והבאתי אותו עד החוף ממרחק לא קטן בשליטה מלאה. הדמוי לצערי נוקב ב-3 חורי ניבים עצבניים, אבל זה לא חריג- הברקודות לפעמים גם מרסקות את הדמויים ממש, עם לסת כל כך חזקה ושיניים גדולות וחדות, כל מה שיעבור בפה הזה יושחת...
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
יפה מאוד קובי, תודה על הדוח!
|
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
|
נייס, אחלה אקשן!
עם איזה ציוד אתה עובד?
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
נייס, אחלה אקשן!
עם איזה ציוד אתה עובד?
היי דני. לגבי הציוד שהשתמשתי בו, פירטתי כבר בתשובה לשאלה דומה של רועי: מקל- daiwa jigcaster 9,6 mh 35-90 רולר- daiwa certate hd 3500 sh חוט- ygk super jigman 2.5pe 45lb (לידר 40 ליברה)
|
|
|
|
|
נייס, אחלה אקשן!
עם איזה ציוד אתה עובד?
היי דני. לגבי הציוד שהשתמשתי בו, פירטתי כבר בתשובה לשאלה דומה של רועי: מקל- daiwa jigcaster 9,6 mh 35-90 רולר- daiwa certate hd 3500 sh חוט- ygk super jigman 2.5pe 45lb (לידר 40 ליברה) תודה, כנראה דילגתי על התשובה לרועי... מעניין אותי מאוד למה אתה עובד עם ציוד כזה כבד. אני בטוח שאתה יודע מה אתה עושה, אבל מסקרן אותי נורא. אחלה שבוע. דני. 
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
פשוט מאוד, אני עובד עם ציוד שמותאם לדגי המטרה הפוטנציאלים... עם הסט הזה אני עובד עם ג'יגים כבדים עד 80-90 גרם, סטיקבייטים של 70+ גרם ופופרים של עד 60+, מעבר לדמויים הקלים יותר, כשדגי המטרה יכולים בהחלט להיות אינטיאסים, אריצ'ולות ו-gt דו סיפרתיים, וכדי לעצור דגים כאלה צריך ציוד קשוח....
|
|
|
|
|
פשוט מאוד, אני עובד עם ציוד שמותאם לדגי המטרה הפוטנציאלים... עם הסט הזה אני עובד עם ג'יגים כבדים עד 80-90 גרם, סטיקבייטים של 70+ גרם ופופרים של עד 60+, מעבר לדמויים הקלים יותר, כשדגי המטרה יכולים בהחלט להיות אינטיאסים, אריצ'ולות ו-gt דו סיפרתיים, וכדי לעצור דגים כאלה צריך ציוד קשוח....
לגמרי אתה מכיר את השטח יותר טוב ממני  עכשיו גם אדע עם איזה ציוד להגיע לאילת טנקס דני. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|