בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  מפלס הכנרת והירדן ההררי, מחיר השאננות, טיפ חשוב ועוד דגים מתים
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: מפלס הכנרת והירדן ההררי, מחיר השאננות, טיפ חשוב ועוד דגים מתים  (נקרא 1464 פעמים) הדפסה
EREZ FISHING & TRAVEL

חבר פורום

מנותק מנותק

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
25/1/2020כללי: ים התיכון מים מלוחיםגועש0 - 10 מטרדיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים)

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג

הדו"ח:
מספר נושאים בסרטון אחד, מתחיל בטיול לראות את מפלס הכנרת , מצפה כבר בקוצר רוח לראות אותה מלאה לחלוטין, הלוואי שעוד החורף הזה זה יקרה, ואז עולה לירדן ההרי, פראי זי בהחלט המילה, כמה שנוף יכול להשתנות עקב מזג אוויר, אזורים צחיחים הפכו לערוצי נחלים חדשים.
ממשיך לכמה יציאות דיג בים, מגלה "תקלה" ברולר ומכאן טיפ חשוב וביציאה אחרת החוסר אמונה והשאננות עוטף אותי מה שגורם לי לפספוס, האמת גם בגלל שהמצלמה הייתה כבויה, הייתי חייב להיות מוכן ומרוכז יותר.

תהנו

<a href="https://www.youtube.com/embed/oxIF9APEzZk" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/oxIF9APEzZk</a>

IP: [ מחובר ] WWW
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

בהחלט מגוון ארז...
הלוקוס החליט להשתחרר לבד ולקחת ממך את העונג שבשחרור - אכן מחיר השאננות...
וההסבר הכתוב על התנהגות הלוקוס - אכן משקף...
המשך חוויות מהנות  בירה
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

ארז, כיף לראות את הירוק והשינוי בירדן 
תיהיה עונה מעניינת השנה.
לגבי הקטע עם החוט, ידוע שצריך תמיד לשים קצת נילון באקינג כדי שהחוט לא יחליק.  (זה קורה לטובים ביותר ואז הם שמים  קריצה)

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

כרגיל, ארז, הסירטון נהדר. כיף לראות את כמויות המים המרשימות וההתחדשות העצומה בסובב הכנרת.
לעניין תקלת החוט, מדי פעם עולות פה התייעצויות לגבי הדרך הנכונה למלא חוט ברולר, ואני תמיד מקפיד ואומר על עניין התחלת המילוי בחוט ניילון או פלורו, מדי פעם מישהו אומר- זה לא קריטי, בחיים זה לא קרה לי... עכשיו יש לי את הסרטון המעולה שלך, שמדגים את התופעה יפה, לשלוח אליו את אנשי ה"אף פעם לא קרה לי". למרבה המזל זה לא קרה מול דג, אבל אם זה היה קורה בזמן פייט עם דג מכובד, הוא היה מרוקן את השפולה בלי מאמץ...
חפיף, אני בטוח שכבר הורדת את החוט, קשרת מונו והעלית בחזרה, סיפור של רבע שעה למי שמתורגל בזה  אתה בסדר
יופי של סיכום ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

כמו תמיד גם הסרטון הזה משובח
עניין החוט מעניין תמיד שמעתי שזה יכול לקרוא אף פעם לא נתקלתי
אין ספק שזו תשובה מצוינת למי ששואל למה חשוב להתחיל עם מונו שמשתמשים בחוט בד
מזל שעלית על זה לפני שנתפס לך דג
סומך עליך שזה כבר סודר וביציאה הבאה הכל יעבוד פיקס
לגבי הכינרת נראה שהולכת להיות עונה מעניינת
מצד אחד שפע של דגים שיתקבצו בתוך הצמחיה שמתכסה במים
ומינגד כמות דמויים שתלך לעיבוד בתוך הצימחיה והסלעים שבמים
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

כרגיל , אחלה דו"ח ועוד סרטון מצויין  זקן

לגבי החוט , אני אישית לא שם חוט ניילון , לא כי לי זה לא יקרה.. כי זה קרה..

אני קושר אחרת , לולאת חניקה , 2 סיבובים , נעילה וחתיכת סלוטייפ קטנה על החוט והשפולה יחד.

ואז.. גלגול של החוט בצורה הדוקה מאוד לפחות 100 מטר. לאחר מכן בלחץ סביר..

כמה שנים וברוך השם  כבוד הרב לא נתקלתי בשום בעיה.
יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
EREZ FISHING & TRAVEL

חבר פורום

מנותק מנותק

תודה רבה חברים לכולכם...
נושא מילוי השפולה אחרי החוויה הזו בהחלט מחייבת מעט חוט ניילון לפני, אפילו לפחות 2 3 ליפופים... כל השנים עבדתי בלי ולא קרה כלום כי תמיד קשרתי חזק עם שני ליפופים ראשונים על השפולה ותמיד לחץ בגלגול, הפעם זה לא עבד ומזל שלא היה בזמן פייט, אחרת לא הייתי מבין מה קורה ומשתגע חחח...
בתחילת הדרך גם שמתי איזולירבנד בהמלצת מומחים אבל לימים הדבק לא נתקע על השפולה וזה הורס.

תודה
 IP: [ מחובר ] WWW
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

תודה רבה חברים לכולכם...
נושא מילוי השפולה אחרי החוויה הזו בהחלט מחייבת מעט חוט ניילון לפני, אפילו לפחות 2 3 ליפופים... כל השנים עבדתי בלי ולא קרה כלום כי תמיד קשרתי חזק עם שני ליפופים ראשונים על השפולה ותמיד לחץ בגלגול, הפעם זה לא עבד ומזל שלא היה בזמן פייט, אחרת לא הייתי מבין מה קורה ומשתגע חחח...
בתחילת הדרך גם שמתי איזולירבנד בהמלצת מומחים אבל לימים הדבק לא נתקע על השפולה וזה הורס.

תודה

בס"ד

ארז, קטונתי מול הניסיון שלך ושל שאר החברים המנוסים כאן. אבל אם אני לא טועה, קראתי כאן בפורום (די ממזמן) שבעקבות הקור משהו טיפה מתכווץ וגורם לזה. כך שלא בטוח שהיית יכול להמנע מזה.
זה נכון שגם איזולירבנד נהרס עם הזמן (ליתר דיוק הדבק של האיזולירבנד), אז איך שלא יהיה, מקווה שהמסקנות הנכונות הוסקו ותודה לאל ששמת לב לזה בזמן לפני שדג היה מרוקן לך את השפולה, ומשאיר את עצמו עם פירסינג לעוד הרבה זמן.
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
Shahar Cohen

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

גם בלי דגים הסרטים שלך תענוג ומלמדים
נושא החוט שמסתובב חופשי על השפולה ...מכיר מניסיון , סתם בזבזתי כסף על דסקיות דראג ובסוף גיליתי שאכן זו בעית קשירה
כמו שכתבת קצת בקינג ניילון בקשירה הדוקה והכול מסודר.
לגבי מה שאבי הציע , היתרון הגדול הוא שאין קשר נוסף של ניילון ובד.

לטעמי 2 השיטות עובדות

בהצלחה בהמשך העונה חבר יקר  אתה בסדר
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

תודה רבה חברים לכולכם...

תודה

בדיוק מהסיבה הזו אני לא אוהב את הרעיון של האיזולירבנד, כשהדבק נחלש הוא גם מפסיק לתפקד, וגם הופך לג'יפה מגעילה....
בהחלט יש קשר בין התופעה של חוט חופשי לבין יום קר במיוחד, אני מניח שזו התכווצות של האלומיניום בשפולה, בגלל שלחוט הבד יש מקדם חיכוך נמוך מאוד (אחד הדברים שאנחנו אוהבים בו), התכווצות של עשיריות מ"מ זה כל מה שצריך כדי שיאבד אחיזה...
בכל מקרה, הפיתרון פשוט, לטעמי אין מה להתלבט בזה, אני קושר עם כמה מטרים של חוט מונו (עד לליפוף שכבה רצופה על השפולה) בכל מילוי, כולל גם בשפולות שמוכנות לחוט בד עם ליבת גומי מובנית, סתם כדי לא להגיע לרגע התקלה המרגיזה הזו, שקרתה לי פעם אחת- והספיק לי
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

הטיפ נכון מאוד כי בדייג חייבים ריכוז אי אפשר לדעת מתי זה יבוא  הגזעי

הסרט מאוד יפה   הגזעי
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה