(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
באנרים
« ב- : ינואר 25, 2020, 11:26:09 AM » |
|
למנהלי האתר זה נראה כאילו האתר כבר לא פעיל עם באנרים לתחרות שהתקיימה לפני חצי שנה  וכמו שכבר הצעתי לרפי אפשר לתת מקום לבאנרים פירסומיים כשכספי העלות יופנו ישירות ליעד יעד זקוק למימון וזאת תהיה דרך מצויינת לממן את יעד בכל מקרה צריכים כבר להוריד את הבאנרים הישנים
|
-------------------------------
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד מסכים אתך לחלוטין אלון 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
נכון, התחרות עברה מזמן אבל למה לא לפרגן לספונסרים עוד קצת כמו שהם פרגנו לנו בזמנו?! מה יש?! מארט
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מסכים אתך אלון ומסכים גם עם מארט.... בהתחשב בזמן שחלף - העניין יטופל בהקדם.... ובאנרים בתשלום - עדיין לא.... יש לנו עדיין רתיעה מהרעיון....
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד ובאנרים בתשלום - עדיין לא.... יש לנו עדיין רתיעה מהרעיון....
כנראה שאנחנו צריכים לעשות שיחת טלפון... 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מסכים אתך אלון ומסכים גם עם מארט.... בהתחשב בזמן שחלף - העניין יטופל בהקדם.... ובאנרים בתשלום - עדיין לא.... יש לנו עדיין רתיעה מהרעיון....
הרתיעה ידועה ומובנת רק שכאן זה לא להכנסה פרטית אלא למטרה צודקת זה גם לפרסום וגם למימון עמותת יעד הגיע הזמן לחשב מסלול מחדש ולהבין שזה למטרה צודקת ולא לרווח פרטי את הכספים לבאנרים אפשר לקבל ישירות לחשבון של יעד ולהשתמש בזה לעורכי דין ואולי אפילו לדקות רדיו או טלויזיה או פרסום בעיתונות בקיצור לא חסר מה לעשות עם הכספים של הבאנרים ביעד צא מהקבעון שאנחנו יודעים מאיפה זה מגיע ותבין שזה למטרה טובה
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
נכון, התחרות עברה מזמן אבל למה לא לפרגן לספונסרים עוד קצת כמו שהם פרגנו לנו בזמנו?! מה יש?! מארט חצי שנה של פרגון זה מעל ומעבר אבל אתה צריך גם להבין שאתה מפרסם פה מוצר שתחלס הוא כבר איננו התחרות נגמרה כבר לפני חצי שנה ואתה עדיין מפרסם אותה
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אולי הזמן לקבוע תחרות/מפגש נוסף מוכן לעזור במה שצריך.. זוכר את אותו מפגש בניצנים , דגים לא היו אבל היה כיף מפגש שכזה לא דורש הרבה הכנה רק ים טוב וכמה מומחים שיתנו כמה מילים 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
גם לי יש רתיעה. ברגע שמדובר במימון ע"י גורמים כלכליים הפורום כבר לא "נייטרלי ומושפע"... אם אתם זוכרים גם את דעתי לגבי חברות בפורום...פורום איכותי ולא כמותי, כאשר כל חבר משלם דמי חברות. אבל זו רק דעתי. מארט 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
גם לי יש רתיעה. ברגע שמדובר במימון ע"י גורמים כלכליים הפורום כבר לא "נייטרלי ומושפע"... אם אתם זוכרים גם את דעתי לגבי חברות בפורום...פורום איכותי ולא כמותי, כאשר כל חבר משלם דמי חברות. אבל זו רק דעתי. מארט  בס"ד מארט, לא מדובר על בחירת ספונסר לאתר... כשבמקרה הזה אם המטרה היא ספונסר אז הפורום יהיה "ניטרלי" לטובת הספונסר. אבל אם אתה מוכר באנר, שהוא פרסומת נטו... אז אני לא רואה בזה איבוד ניטרליות. במצבים כאלו יש בעיות אחרות אבל לא מושפע לטובת המפרסם.
|
|
|
|
|
גם לי יש רתיעה. ברגע שמדובר במימון ע"י גורמים כלכליים הפורום כבר לא "נייטרלי ומושפע"... אם אתם זוכרים גם את דעתי לגבי חברות בפורום...פורום איכותי ולא כמותי, כאשר כל חבר משלם דמי חברות. אבל זו רק דעתי. מארט  בס"ד מארט, לא מדובר על בחירת ספונסר לאתר... כשבמקרה הזה אם המטרה היא ספונסר אז הפורום יהיה "ניטרלי" לטובת הספונסר. אבל אם אתה מוכר באנר, שהוא פרסומת נטו... אז אני לא רואה בזה איבוד ניטרליות. במצבים כאלו יש בעיות אחרות אבל לא מושפע לטובת המפרסם. אני בפרוש נגד מכירת באנרים בפורום!!! כל מימון נדרש יבוא מצד החברים ולא מאף גורם חיצוני. למי שחשוב האתר, יתרום. למי שלא, מקומו לא כאן. מארט  מארט 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
האמת שאני לגמרי מסכים איתך בכל מה שכתבת בייחוד בנושא הבאנרים חושב שזה דבר שיתרום ויעזור מאוד. כל פורום היום מפעיל באנרים לדעתי זה משהו שצריך להגיע גם אלינו.
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
נוטה להסכים עם הרעיון מאז ומתמיד  הפורום חייב להתחיל להכניס כסף לטובת המלחמות הרבות שהיו ואלו שבדרך.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
אני בהחלט בעד אם מדובר בפרסומות צדדיות שיהיו בצדדי האתר ולא פרסומת שיקפצו כל פעם שעוברים מנושא לנושא
אם הכספים יעזרו להקמת אפליקציה נוחה לאתר זה יהיה יותר ממבורך! אפליקציה נוחה תשדרג את האתר בכמה וכמה רמות, בנתיים הגלישה לא כל כך נוחה בנייד.
|
|
עריכה אחרונה: מאי 21, 2020, 07:09:20 AM על ידי Max
|
|
|
|
|
אופיר500
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חמישי שמח לכולם! רעיון שאפשר להכניס קצת כסף עבור האתר בלי באנרים. רובנו רוכשים לא מעט מוצרי דייג באליקספרס. אפשר פעם בשבוע נגיד, שאחד המנהלים יעלה לפורום לקט מוצרים פופולארים ומומלצים, כל רכישה שתתבצע דרך לינק שכזה יכניס כסף לאתר. אאל"ט זה נקרא תוכנית שותפים, הרעיון קיים ומפרנס אנשים רבים בעולם. זה יעזור גם לגולשים, כמובן. מה אומרים?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|