פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   סיליקון -דמוי ביזרי |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סיליקון -דמוי ביזרי (נקרא 2095 פעמים) |
הדפסה |
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
עכשיו נתקלתי בסיליקון הזה בעלי ,והוא נראה פשוט פצצה הייתי חייב לשתף אתכם. ביזרי אחד לאחד. https://a.aliexpress.com/_sUyvkk
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 22, 2020, 20:10:28 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
חיקוי יפה של הסיליקונים flash j של fish arrow (דוגמה). סיליקונים יפים עם מגוון יפה של צבעים וגם ריפלקטור/פלאשר בבטן, מאוד אפקטיביים תודה על השיתוף!
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 23, 2020, 06:47:43 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
בהחלט דמויים טובים. יש לי כמה וכמה כאלו.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אכן סיליקון שנראה טוב ומדמה מצוין דג קטן אני חולק מעט אבל על הצבע ביזרי כסוף עם גב בצבע מיוחד כזה קצת קשה לי לתאר (בול הצבע שבקישור יצא לי לא מעט להוציא ביזרי בעבר לפיתיון חי ממה שיצא לי לראות זה אחד הדמויים שהכי הכי דומים לביזרי פעם הבאה שאוציא ביזרי אחד אצלם בשביל להראות את הדמיון ביניהם https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F372858184082שימו לב הארטיסט הזה של ג’קסון דמוי מדהים ומחיר משתלם
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 23, 2020, 02:11:21 AM על ידי רועי כהן
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
יש לי כזה. לא מעלי והשודדים  הערה: החלק הפנימי הזוהר זה מין סרט קשיח המפריע מאד בהחדרת הקרס, מאלץ לעבור בצידו כך שיוצאת למעלה לא במרכז, או לחדור דרך הסרט הקשיח. לא מתלהב.
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
שים לב בתמונה הרצועה הדקה הכסופה שעוברת במרכז הגוף שלהם (מאפיין את הביזרי ואנשובי) כמו בסיליקון. זה הכי מאפיין את הביזרי לדעתי . הגב בצבע שונה, צודק לחלוטין .
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
יש לי כזה. לא מעלי והשודדים  הערה: החלק הפנימי הזוהר זה מין סרט קשיח המפריע מאד בהחדרת הקרס, מאלץ לעבור בצידו כך שיוצאת למעלה לא במרכז, או לחדור דרך הסרט הקשיח. לא מתלהב. בהחלט בעייתי. טוב שאמרת .
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
יש לי כזה. לא מעלי והשודדים  הערה: החלק הפנימי הזוהר זה מין סרט קשיח המפריע מאד בהחדרת הקרס, מאלץ לעבור בצידו כך שיוצאת למעלה לא במרכז, או לחדור דרך הסרט הקשיח. לא מתלהב. בס"ד מאיר יש לי גם כאלו, בשביל להחדיר את הקרס בצורה טובה יותר, איך שאתה מגיע עם הקרס לבטן, פשוט תלחץ את הדמויבשביל ל"נפח" את חלל הבטן. הרי, איפה שהסרט נמצא, שם הסיליקון לא נדבק ואז אתה יכול לצור מעין כיס אוויר. אז הרבה יותר קל להחדיר את הקרס.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
יש לי כזה. לא מעלי והשודדים  הערה: החלק הפנימי הזוהר זה מין סרט קשיח המפריע מאד בהחדרת הקרס, מאלץ לעבור בצידו כך שיוצאת למעלה לא במרכז, או לחדור דרך הסרט הקשיח. לא מתלהב. בס"ד מאיר יש לי גם כאלו, בשביל להחדיר את הקרס בצורה טובה יותר, איך שאתה מגיע עם הקרס לבטן, פשוט תלחץ את הדמוי בשביל ל"נפח" את חלל הבטן. הרי, איפה שהסרט נמצא, שם הסיליקון לא נדבק ואז אתה יכול לצור מעין כיס אוויר. אז הרבה יותר קל להחדיר את הקרס. 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 23, 2020, 17:38:56 PM על ידי מאיר
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יש לי כזה. לא מעלי והשודדים  הערה: החלק הפנימי הזוהר זה מין סרט קשיח המפריע מאד בהחדרת הקרס, מאלץ לעבור בצידו כך שיוצאת למעלה לא במרכז, או לחדור דרך הסרט הקשיח. לא מתלהב. בדיוק מה שבאתי לכתוב. נפלתי גם בפח הזה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
התחיל בשיתוף אינפורמטיבי והמשיך בדיון מקצועי מעניין ותורם... אהבתי 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הסיליקונים האלה מתאימים לקרס תולעת, יושבים עליה מצויין בלי התנגשות עם הפלאשר. על קרס רגילה באמת יש בעיה לחדור עם הפלאשר הפנימי, קצת באסה, אבל פשוט צריך להתאים את הגי'גהאד המתאים, וחבל לוותר על הסיליקון המוכח הזה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|